@boost to me je zanimalo, el to greska u bloku ili kod honovanja ili neodgovarajuca karika?
SAAB 900 - B23xGTR
Collapse
X
-
Jackie Stewart jednom je pitao Davida Purleya (legendarno hrabrog vozača koji je, smatra se, preživio najveću G-silu u povijesti čovječanstva) gdje točno koči prije određenog S zavoja. Purley ga je začuđeno pogledao:
- Kako to misliš, kočim?
-
-
Originally posted by BOOSTCivi, jel znas ti kineski?Jackie Stewart jednom je pitao Davida Purleya (legendarno hrabrog vozača koji je, smatra se, preživio najveću G-silu u povijesti čovječanstva) gdje točno koči prije određenog S zavoja. Purley ga je začuđeno pogledao:
- Kako to misliš, kočim?
Comment
-
-
Jbg Sale, rikno Shvabo
Proprdeo , nije mu prijo Srpski pasulj pa se sav podbio mehuricima
BTW:
Mail iz 2003 poslat meni od strane vlasnika firme Nordic Tuning, Robbanovog caleta, Rolf Uhra sa fotografijama punkutog klipa i pitanjem sta se desilo , zasto im puca klip :
daljnja konverzija na Korejanskom o raspalom Shvabi
Svatam da je ipak promasio koga ce da pita, Civi, mogu da mu dam tvoj mailpa se izdogovarajte, sve sam mu rekao tako da sad i on zna
Obecavam da cu ga naterati da ti pise na KorejanskomAtt mäta är att veta...to measure is to know...meriti je znati..
move your mind
Comment
-
-
Comment
-
-
JeeeSAAB 9000 CSE B234R MAPTUN AERO STEG 3+ powered by BOOST & Goran... Body Fat 98 Machine Fat 305 KS ... Lamela fact 490 Nm ...
Comment
-
Comment