- DPF i EGR off sam odradio KTagom, sobzirom da je ovaj ECU specifican mora se raditi na stolu... Pozitivno je i to sto se na ovaj način napravi full back up tako da u slučajevima ako bi kasnije trebalo da se menja ECU, može se kasnije upotrebiti bilo koji polovan odgovarajci i samo nalepit vec sacuvane podatke i auto ce raditi automatksi.... Jos jedna pozitivna stvar kod potpunog čitanja ECU jeste i očitavanje IMMO chipa, tako da sam automatski nasao IMMO kod za isto auto, tako da ukoliko se želi dodati novi ključ kada znas ovaj kod sve je lakse, ili ukoliko moras mijenjati BSI sve je lakse... Inače auto je bio moga druga... Sobzirom da nisam imao niti jos imam tzv BDM FRAME, tj specijalni sto za čitanje i pisanje otvorenog ECU imporvizovao sam na balkanski način svojim nekim odrađenim iglama, i na kraju uspeo,,, Evo i jedne slike

- Tjuning pezo 307 sa 90 na nekih 120ks sam odradio sa Kess-om sobzirom da je ECU EDC15C2 verzija sa tri ulaza laka za čitanje a i pisanje preko OBD nemora se otvarati ECU... Fajl nakon što sam ga očitao predao sam ga jednom forumasu koji ga je u UK odradio i ja sam ga upisao nazad i to je to... Opasno je bilo sto nisam koristio stabilizator baterije, jer ga ni nemam, a pezo je poznat po ECO modu, tako da je bilo rizično ali pisanje je trajalo nekih 3min tako da je super proslo... Auto je sada dosta bolji....
Spreman sam podeliti tjunirani fajl kome treba

- Tjuning pezo 307 sa 90 na nekih 120ks sam odradio sa Kess-om sobzirom da je ECU EDC15C2 verzija sa tri ulaza laka za čitanje a i pisanje preko OBD nemora se otvarati ECU... Fajl nakon što sam ga očitao predao sam ga jednom forumasu koji ga je u UK odradio i ja sam ga upisao nazad i to je to... Opasno je bilo sto nisam koristio stabilizator baterije, jer ga ni nemam, a pezo je poznat po ECO modu, tako da je bilo rizično ali pisanje je trajalo nekih 3min tako da je super proslo... Auto je sada dosta bolji....
Spreman sam podeliti tjunirani fajl kome treba
Comment