U Crnu Goru sa kupoprodajnim ugovorom?!

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • Stefan Zailac
    CBC Član
    • 06.02.2008
    • 73
    • Pančevo

U Crnu Goru sa kupoprodajnim ugovorom?!

Pitanjce,
    ako ima neko informaciju ili slično iskustvo.
    Naime kupio sam vozilo, napravio kupoprodajni ugovor i platio porez. Nisam odjavio vozilo. Treba da putujem u Crnu Goru. Ako odjavim vozilo i uzmem nove tablice neću imati na vreme i novu saobraćajnu dozvolu. Drugo baš mi se ne plaćaju dvostruko takse kada registracija ističe u septembru. Kako i da li se može preći granica sa kupoprodajnim ugovorom umesto ovlašćenja pošto mi se necima prethodni vlasnik.
    Potpis nije po pravilima foruma.
  • nidzola1
    CBC Senator
    • 26.04.2010
    • 252
    • Srbija

u sustini mozes, meni nisu trazili ni jedan dokument, ali bi trebao da imas ovlascenje...
    usput:
    Posto mi se blizi odmor, rekoh da se raspitam sta mi sve treba za put u CG, i koji su tamo obicaji u voznji. Pa kuda cu nego ovde, narafski :) : 1) Pasos ne treba, to znam :) . Treba li medjunarodna vozacka? 2) Auto je registrovan, plin takodje. Treba li o jos necemu da povedem racuna? 3) Hrana - da li su jos uvek rigorozni na

Comment

• Chubbs
      Everybody lies
      • 29.01.2006
      • 5807
      • Novi Sad
      • Audi A6 1.8T

U sustini ne mozes. Ali mozes da probas.
      You know your in an E30 when when your gas gauge waves hello to you constantly.
      Welcome to the Internet, where everyone is a mechanic, and drives a 10 second car.
      Speed's just a question of money. How fast you wanna go?

Comment

Zanima me da li se u BiH moze sa starom licnom kartom koja vazi do 2015 god.

Comment

• sasha015
          CBC Veteran
          • 29.02.2008
          • 153
          • LOznica
          • Hyundai i-20

Moze u BiH sa starom licnom i svim starim dokumetima koji su vazeci.Za auto je potreban zeleni karton.

Comment

• artichoka
            CBC Veteran
            • 14.05.2005
            • 141
            • Beograd
            • Peugeot 205XS

ja sam bila dva puta u poslednjih mesec dana u CG i nisu mi na granici trazili ovlascenje samo se desi da traze saobracajnu na koju bace oko vise radi reda da vide da imas i to je to... e sad, ja nikad ne bih krenula na put bez neophodnih dokumenata a ti kako oces... u cg me saobracajna nije zaustavljala pa ne znam koliko su rigorozni i sta traze od papira.

Comment

Working...
            X