Naplatna rampa za Novi Sad

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • [darkside]
    CBC Veteran
    • 19.03.2009
    • 107
    • Beograd

Naplatna rampa za Novi Sad

Dakle, najneprijatnije iznenađenje me je sačekalo kad sam prošlog meseca hteo da "svratim" u novi i izvikani Outlet centar u blizni Inđije. Outlet centar je vidno obležen i skreće se sa autoputa Novi Sad - Beograd. Na moje zaprepašćenje, nakon ponovnog uključenja na autoput postoji naplatna rampa i BIZONI na njoj PONOVO naplaćuju PUNU putarinu kao do Beograda - trenutno 240 din.!! Jednom rečju katastrofa.... Ako je neko i imao iluzija o investiranju u Srbiju, definitivno je bolje na Antarktiku otvoriti prodavnicu bebi-opreme...Ovdašnji mentalni sklop ljudi je stvarno čudo
    od kad sam se vratio u domovinu shvatio sam da je nostalgija mnogo bolje rešenje.....
  • Chubbs
    Everybody lies
    • 29.01.2006
    • 5807
    • Novi Sad
    • Audi A6 1.8T

Re: Naplatna rampa za Novi Sad

poredjenja radi, prekjuce sam dao cela 3 eura za celu rumuniju za celih 7 dana.

svidja mi se potpis.
    You know your in an E30 when when your gas gauge waves hello to you constantly.
    Welcome to the Internet, where everyone is a mechanic, and drives a 10 second car.
    Speed's just a question of money. How fast you wanna go?

Comment

• Bojan1212
      CBC Senator XXL
      • 15.07.2008
      • 468
      • Zemun
      • Honda Accord

Odg: Naplatna rampa za Novi Sad

Neverovatno glup sistem naplate putarine. Isto iz Bg-a isao u Indjiju ili NS plati 240din. pa se klati...

Comment

• Ognjen
        CBC Senator XXL
        • 21.02.2008
        • 438
        • Novi Beograd
        • -

U konkretnom slučaju je sistem glup, da gluplji ne može da bude, a i putarine su nam za kvalitet puteva astronomske.
        Nego kakav je outlet i cene, vredi li otići?

Comment

• Franjo
          Banovan
          • 14.08.2009
          • 2831
          • Inđija - Beograd
          • Renault megan II res

Ne vredi, jer sve možeš naći jeftinije u Beogradu, ili NS.

A, ako želite izbeći plaćanje putarine, iz BG izađete u St. Pazovi, malo izgubite vremena zbog ograničenja brzine i +7-8 km. Iz NS starim putem kroz Srem. Karlovce, koji je popravljen, ali se zbog brzine isplati korišćenje autoputa.

Comment

• Bojan1212
            CBC Senator XXL
            • 15.07.2008
            • 468
            • Zemun
            • Honda Accord

Da isao sam par puta u poslednjih nekoliko meseci uvece kolima u NS i po preporuci drugara isao sam starim putem koji je ranije bio haos, ali je sad relativno ok. Bas tako iskljucio se u Pazovi i posle pratio Novosadjane koji znaju gde se stekaju drugari u plavom sa radarom, pa je i brzina bila na zavidnom nivou
            Tako sam hteo kamionom da se vratim iz NS starim putem da ustedim mislim 720din, ali posle videh zabrane, vamo - tamo, pa reko potrosicu vise goriva dok nabodem put preko Sremske Kamenice i sl, pa se ipak vratio preko auto-puta...

Comment

• stevak
              CBC Senator XXL
              • 31.05.2009
              • 1215
              • Zemun
              • Saab 9000 cs 2.0T

@[darkside]

Dobro je da nisi išao za Sirig iz BG. Platio bi 300 i nešto, a ako bi se pobunio, rekli bi ti da slobodno možeš za te novce i do Subotice i ko ti kriv što ideš samo do Siriga. Meni tako rekli.
              Nego, gledam nešto na gugl mapi kako autoput kroz NS prolazi blizu okružnog zatvora pa mi svašta pada na pamet.
              ex SAABotražitelj

Comment

• Ognjen
                CBC Senator XXL
                • 21.02.2008
                • 438
                • Novi Beograd
                • -

Originally posted by Franjo View Post
                Ne vredi, jer sve možeš naći jeftinije u Beogradu, ili NS.
                Hvala Franjo
                Tako sam i mislio, ali mi žena ne da mira. Verovatno ću i ja platiti harač i ići autoputem, ipak je dosta brže.

Comment

• rajmax63
                  CBC Prijatelj
                  • 02.04.2005
                  • 1415
                  • Bačka Palanka
                  • AUDI A6 2.0TDI 170KS

Bio sam ja pre 2 meseca poslom u Krčedinu i kada sam se vraćao za NS na uključenju kod mosta Beša morao sam da platim 240,00 din
                  Šta reći a ne zaplakati.Morao sam malo ali malo da se naebem nekome,a čovek je bio kolateralna šteta.
                  blago onom ko rano poludi pa mu zivot prodje u radosti i veselju
                  Audi ima crveno T

Comment

• skijash
                    CBC Senator XXL
                    • 07.09.2007
                    • 1354
                    • Beograd
                    • wrx

Kad već pričate o tom autletu, baš nema potrebe da se ide tamo, bacanje vremena i para. Isti popusti su u tim istim radnjama u Beogradu a veći je izbor. Tamo su odneli ostatke, nema ni brojeva ni modela...

Comment

• NShappy
                      CBC Senator
                      • 09.03.2005
                      • 261
                      • Novi Sad
                      • Ford Focus 1.8TDCi

Ta ******ština sa putarinama je normalna kod nas. Isto tako, recimo, idete iz NS ka BG, platite putarinu, svratite do Beške (ili Inđije), vratite se na autoput i PONOVO platite putarinu, isti iznos.

A moj ćale je pre koju godinu krenuo iz NS za Suboticu, posle 15-ak km stigao do naplatne rampe, platio putarinu (punu cenu) i kada je produžio, posle par km, prvo sledeće isključenje... autoput se radi, zatvoren je do Subotice, svi moraju na stari put. Celo leto autoput NIJE radio, osim deonice sa naplatnom rampom. Jbt. toliko besnog ga nisam nikada u životu video. Da stvar bude "simpatičnija", sve to su radili i gomilama stranih kamiondžija. Puna cena putarine, a autoput NE RADI! Naravno, nigde na uključenjima/isključenjima ni jedne jednine informacija o tome.

Ti putarinonaplaćivači su jedna od najgorih bandi kod nas. Nije ni čudo da se iz njih izrodila ona "mafija" što ih je iznutra potkradala, kad uče na sopstvenom radnom mestu.
                      Volim sve što su voleli mladi kada sam i ja bio mlad...

Comment

• Milorad90
                        CBC Senator XXL
                        • 26.07.2007
                        • 975
                        • Beograd

Vec neko vreme se od NS do Indjije, iskljucenje kod onog shoping centra ne placa putarina, nema kucice i ko zna kad ce biti.

Comment

• marinac
                          CBC Senator
                          • 13.03.2006
                          • 277
                          • Beograd
                          • Alfa 156 JTS

Originally posted by NShappy View Post
                          Ta ******ština sa putarinama je normalna kod nas. Isto tako, recimo, idete iz NS ka BG, platite putarinu, svratite do Beške (ili Inđije), vratite se na autoput i PONOVO platite putarinu, isti iznos.

A moj ćale je pre koju godinu krenuo iz NS za Suboticu, posle 15-ak km stigao do naplatne rampe, platio putarinu (punu cenu) i kada je produžio, posle par km, prvo sledeće isključenje... autoput se radi, zatvoren je do Subotice, svi moraju na stari put. Celo leto autoput NIJE radio, osim deonice sa naplatnom rampom. Jbt. toliko besnog ga nisam nikada u životu video. Da stvar bude "simpatičnija", sve to su radili i gomilama stranih kamiondžija. Puna cena putarine, a autoput NE RADI! Naravno, nigde na uključenjima/isključenjima ni jedne jednine informacija o tome.

Ti putarinonaplaćivači su jedna od najgorih bandi kod nas. Nije ni čudo da se iz njih izrodila ona "mafija" što ih je iznutra potkradala, kad uče na sopstvenom radnom mestu.

E a ja kroz Makedoniju kad sam prolazio i radio se put. Nije se islo starim putem nego autoput je radio dvosmerno jer se jedna strana radila. Dodjes do naplatne rampe a oni kazu, ne placa se, radovi na putu. Gde je Makedonija, a gde smo mi.

Comment

Working...
                          X