A, onda(k)...
dok se toskanski specijalitet 'ladio

mi smo "morali" jesti list od žalfije,

ali pre toga antipasti, naravno,
bela 'leba sa tartufima i inćunima...

to kockasto se zove beli hleb... a ne ovaj naš,
gazda je kren'o da pili

astal šaren...

pa još i cvet od cukinija (tikvice) probati...

i na kraju konkretno nešto, najeli se u Italiji,
, finally...

a na kraju smo zasladili

po toskanski... kako je i red,

i vratili se noćnom miru ispod našeg hotela, (u 4 ujutro su nabijali tucanik, nema tih čepova za uši... )

nastavak u sledećem broju...
dok se toskanski specijalitet 'ladio

mi smo "morali" jesti list od žalfije,

ali pre toga antipasti, naravno,
bela 'leba sa tartufima i inćunima...

to kockasto se zove beli hleb... a ne ovaj naš,
gazda je kren'o da pili

astal šaren...

pa još i cvet od cukinija (tikvice) probati...

i na kraju konkretno nešto, najeli se u Italiji,


a na kraju smo zasladili

po toskanski... kako je i red,

i vratili se noćnom miru ispod našeg hotela, (u 4 ujutro su nabijali tucanik, nema tih čepova za uši... )

nastavak u sledećem broju...
Comment