e bas me podseti kada smo kod stralisa. Pa ja sam mislio da samo šapčani muvaju. Odložili su mi isporuku još za 30 dana jer navodno rolfo nemože brže da isporuči gibljivi navoz. Oni uopšte nemaju osećaja za moju zadnjicu, ili im se viđa moja zadnjica pa bi češće da me viđaju. U svakom slučaju sam nahebao!
Samo par miliona ljudi imaju tu sreću da žive u Srbiji!!!.....Ostali nemaju tu sreću, ali imaju sve drugo!!!
Mišljenja su kao ekseri: što više udaramo po njima, to dublje prodiru.
Lopovi će biti krivično gonjeni, država ne voli konkurenciju.
Žene su zakon a, muškarci vole rupu u zakonu!
nikakav problem. sta vise bi mi i odgovaralo drustvo.
Ali
Nemoj posle da mi se žališ kako imaš zatvor ili te boli nešto što nisi znao da može da zaboli Ne odgovaram za posledice!!!
Samo par miliona ljudi imaju tu sreću da žive u Srbiji!!!.....Ostali nemaju tu sreću, ali imaju sve drugo!!!
Ajmo jovo nanovo.Već poznato ćereslo zvani muzejski primerak ali u turbo varijanti I šta više još poranio kao pravi reko da stignem među prvima na slovenački terminal jer zabrana prestaje u 22h pa da nečekam kad ono........
Krenem lepo u 7 ujutru putem do bogojeva (već ustanjena šema) sve lepo.Hladnjikavo jutro a ja na bizarci natovario vodeni krevet koji treba da isporučim u milano sa celih 2500litara vode. Hebace me reko ovi na granici, a plus to još i neke četiri felne za nekog frajera u hr (nisam mislio na hrtkovce) ali nema veze. Lagano i opušteno.
Stižem na granicu kod naših kad nedade vrag ubacili novog carinika ali samo jednog. Kaže daj dozvolu - ja mu dam (vozačku ) on me gleda a druga dva carinika se smeju jer su skontali, kad pita on mene je ti mene ********š Molim reko. Gospodine kako mogu da ********m druga organa. Kaže frajer šta će meni tvoja vozačka??? Reko i ja sam se začudio šta će vam ali reko kad već tražite da vam dam ajde.Ali da mi je vratite, trebaće mi jer moram da vozim. Ova druga dvojica se valjaju od smeha, a ovaj se napendrečio na mene ali nema veze. Nije skontao da sam počastio kolege i da su skontali da je to da mi neovere biletaru.
nastavice se iskrslo nesto!
Comment