Pocetak dok ne dodje red na mene.....

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • Milorad90
    CBC Senator XXL
    • 26.07.2007
    • 975
    • Beograd

Pocetak dok ne dodje red na mene.....

Evo da i ja pocnem da pisem nesto,ipak sam ja ovo i predlozio da nastane.

Ovo su takozvane pustolovine,jer nisu zanimljive kao na sleperu.

Odmah da vam kazem da ja ne radim nigde,jos se mlatim po skoli,nemam dozvolu.

Sad se pitate odakle mi onda pustolovine,ne brinite se nisu iz gsp-a.
    Moj drugar radi u jednoj firmi koja se bavi transportom nestle i dr oetker proizvoda Kuenhe&Nagel.
    On radi za jednog privatnika a vozi za njih.
    Sve je pocelo proslog leta.
    Malo,malo pa on meni aj samnom da ostavim gajbice (to su neke korpe gde se slaze robe,za one koji neznaju)
    u magacin,ja naravno ocu,malo voznje Citroen jumperom 2.8hdi 2005 nikad mi nije na odmet,i tako malo po malo ja sa njim
    sve vise i vise pocnem da se vozikam.
    Dodje jun i priblizavanje kraja skole.Cim me nazove i krene matori sta radis sta ima,odmah znam da mu treba nesto.I onda
    krene do kad si u skoli i oces samnom do......A mene tesko naterati da odem iz skole...Dodje i zadnji dan skole
    i ja umesto u skolu na zezanje i blejanje,ja u pola 7 sa njim na utovar.Gledaju me oni vozaci tamo misle se al je lud
    ovaj mali.I tako je i krenulo,ja celo leto proveo sa njim u kombiju.Svi se cude kolika sam ****** da ustajem u 5,6 sati ujutru
    kako kad a na raspustu sam.A meni je srce bilo puno svaki put kad bi isao i nije mi bio nikakav problem da ustanem.
    Naucio sam i da vozim,to mi je i bio prvi susret sa voznjom,pa ni manje ni vise odmah u kombi.Ucio sam malo po malo,znate ono pomeranje napred nazad,
    okretanje,malo vozikao negde gde nema zive duse i tako ja naucio da vozim.
    Uglavnom smo vozili lokal,po 30 istovara u proseku,kako kad.
    Dodje vreme za pocetak skole,a ja ko debil zaludjen voznjom kamiona.I evo blizi se kraj trece godine i ja i dalje isto zaludjen.
    Bio je problem ustajati u pola sedam za skolu.Jos malo i ja nekako zavrsih ovu godinu.

Drugar je u medjuvremenu promenio firmu,vozi se isto za nagel,ali drugi kombi.Ni manje ni vise nego Peugeot Boxer 2.5d.Hebem ti
    onog ko izmisli dizela bez turbine.Ono je katastrofa,ne ide nikako,a dere se ko lud,onaj stariji model je u pitanju 2001 god.
    I tako umesto laganog krstarenja autoputem 130-140 kmh,mi sad pevamo kad dodje do stotke.

I tako da ja sad ne smaram vise sa ovim uvodom aj da krenem da pisem nesto korisno.

Danas poslednji dan pred prolecni raspust,na 4. casu oko 11h saljem mu poruku sta radis a on mene zove i kuka idem sad da utovarim drugu turu,
    a ostalo mi je jos 20 istovara,i krece ono pitanje "Do kad si u skoli".REkoh ja njemu odma,matori gde se nalazimo,ja sam zavrsio za danas.
    Odem kod razredne,lazem nesto boli me glava i nadjem se sa njim,pri tom sam ga cekao sat vremena i smorio se ko niko.U pola 2 istovarimo
    neke nescaffe u neki kafic,i njegov kolega isao sa nama,sa kamioncetom ford transit.Otpala mi muda dok smo istovarili 7 paleta na ruke.
    5 staje u forda i mi smo 2 natovarili.Aj i to nekako prodje,a vec 14h a nama jos 20 istovara.Do 16h istovarimo jos nekih 10 radnja gore na brdu,
    onaj deo smo imali,b.brdo,vidikovac,zeleznik,i tako dalje.Oko 17h kod Hipodroma dok je skretao tj radio polukruzno izlete nam jedan
    lik u golfu 3 gtd, i da mu nisam rekao KOCI,garantovano bi ga zveknuo,zakocio je na 2 cm otprilike.A Lik sa golfom nije postovao
    prvenstvo prolaza i jos se nesto buni.Ja pukao,iznervirao se,mnogo me bre nerviraju ti ljudi sto ne pustaju kamione i autobuse
    i sto ti se provlace svuda.Al ajde prodje to na svu srecu bez posledica.E sad da se vratim na kombi,na kanarevom brdu uz neku uzbrdicu
    jedva je izvukao uzbrdo,i pri tom nam je roba pala i sva se izmesala.Na svu srecu nije bilo puno nego samo 3 gajbice,i nije se
    ostetila roba,aj lagano to sredimo i nastavimo dalje.Zavrsismo nekako do 18h i krenemo do magacina da ostavimo gajbice.Na putu nazad se
    sretnemo sa deckom koji vozi njegovog proslog Jumpera.Doslo mi je da placem kad sam ga video onako izlupanog.Za 5 meseci su bivsi vozaci uspeli da mu pokidaju termoking,
    da ga udare sa strane i otpozadi i da mu vrata zveknu zadnja.Nama nista nije bilo za 1.5 godinu koliko je ortak vozio taj kombi.Bas mi je bilo krivo,gledali smo na taj
    kombi kao da je nas bio.Eto to je otprilike za pocetak.

Ocekujte nastavak sad sam na raspustu 10 dana tako da ce biti materijala za pisanje.
  • ada
    CBC Senator XXL
    • 04.06.2005
    • 2375
    • Novi Sad
    • Svasta nesto

nisi se ti jos vozio u tamicu i zastavinom iveku da vidis sta je muka. pa ti uzivas
    Samo par miliona ljudi imaju tu sreću da žive u Srbiji!!!.....Ostali nemaju tu sreću, ali imaju sve drugo!!!
    Mišljenja su kao ekseri: što više udaramo po njima, to dublje prodiru.
    Lopovi će biti krivično gonjeni, država ne voli konkurenciju.
    Žene su zakon a, muškarci vole rupu u zakonu!

Comment

• Milorad90
      CBC Senator XXL
      • 26.07.2007
      • 975
      • Beograd

Zastavin iveko ocekujem da vozim u autoskoli.Tu se ionako ne prelazi 40kmh tako da mi nije problem.

Comment

• Milorad90
        CBC Senator XXL
        • 26.07.2007
        • 975
        • Beograd

Subota 26.4.2008

Ortak natovario i zove u 6 ujutru i dere se ustaj matori danas je laganica.Ustanem ko iz topa,spremim se i taman on dolazi po mene.Kako se lakse ustaje kad se ne ide u skolu. Krenemo mi lagano novosadskim autoputem prema Novom Sadu.Iskljucimo se kod Indjije i tamo odradimo 2 veleprodaje Univerexport,tu smo bas brzo zavrsili,mislim da smo im nescaffe dovezli.Posle toga odemo do Rodica,a tamo samo 2 kombija.Mi presrecni rekoh brzo cemo zavrsiti.Cekali smo pola sata da nam pregledaju robu tj 3 artikla.Aj tu se malo iznervirali,al ajde sva sreca pa danas samo 20 istovara.A tek kad sam cuo koliko jedna firma ima istovara na kombiju dnevno umalo nisam pao u nesvest.Rece covek od 60 do 75 istovara.Kaze danas mu je super ima samo 30.Ja u soku,rekoh njemu svaka ti cast.Odemo posle do starog slankamena tu odradimo 2 radnje,doruckujemo u jednoj pekari.Kako su dobre te pekare po tim selima,najedes se ko stoka za male pare a ukusno i lepo.Posle toga krenemo ka staroj i novoj pazovi,to odradimo bez problema i dodjemo do jedne prodavnice u starim banovcima koja se vodi na neku ulicu za koju ljudi nikad nisu culi.Odmah sam znao da ce nam biti veselo.Aj obisli smo cele banovce i na kraju nadjemo nekako tu adresu.Mi tamo kad ono privatna kuca,kaze nam zena tu nam se vodi radnja,radnja se nalazi u starim banovcima.Mislim se pa mogli su da napisu a ne da gubimo pola sata bezveze.Nadjdemo tu radnju i sva sreca jos 2 nam se nalazile odmah tu do nje.Tri radnje za 10 minuta,super.Odradimo jos jednu velepordaju i pravac u firmu na razduzivanje i pravac kuci.Nije nesto bilo danas zanimljivo,cak sta vise bilo mi je malo cudno,mnogo je opusteno bilo.Nije lose voziti u ovakvim uslovima,jos kad bi svaki dan tako bilo gde bi nam kraj bio.

Comment

Working...
        X