Hrvatska,Hvar da ili ne?

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • 206
    Admin od ispočetka :)
    • 09.12.2004
    • 9548
    • Beograd
    • 206

Re: Hrvatska,Hvar da ili ne?

Da li ce Srbima neke stvari ikada biti jasne... Sto ne odes do Albanskog primorja, cujem da je more odlicno i provod je super?

Oni nas jednostavno NE ZELE tamo koliko god reklame udarili po TV-u i bilbordima, niti nas vole, najblaze receno. Pa sad, pored cele Evrope, zasto bi neko uopste isao tamo gde je itekako moguce da imate problema ove vrste, je van moje moci poimanja.

Ja licno im ne bi otisao na more sve da su im plaze od zlatnog peska. Daleko im lepa kuca, sto dalje od moje, i svima lepo.
    The difference between men and boys is the price of their toys

Comment

• -Miki-
      Moderator
      • 09.11.2005
      • 708
      • Valjevo
      • Honda Accord coupe cg4

Saab 9-3 sport sedan 1.9 TiD 150KS

Comment

• Wooodoo
        CBC Senator
        • 01.10.2005
        • 214
        • Beograd

Sadomazohizam kod dela Srpske populacije mi nikada nece biti jasan.
        http://www.youtube.com/watch?v=GsfciiNU ... yUhUyImcwc

Comment

• StudentBGD
          CBC Senator XXL
          • 18.12.2007
          • 1027
          • Beograd

Drugari, idem u subotu do Rijeke po neke delove za auto. Sada ste me malo isprepadali
          Dosta puta sam prolazio kroz HR sa BG tablama i nisam imao problema (osim kvara auta )
          Bio sam dosta puta i u ZG, poslednji put kada je Partizan dobio Cibonu u finalu jadranske lige i niko nista.
          Kakva je Rijeka po tom pitanju? Vodim mladjeg brata pa ne bih da rizikujem bezveze...
          Ne znam da pisem kako treba pa ne bih da se potpisujem

Comment

• vracarac
            CBC Senator XXL
            • 04.11.2007
            • 364
            • Beograd
            • Opel Astra G

Na samom Hvaru mislim da neces imati problema. Ja cesto idem Peljesac - Korcula. Kao i svuda, uvek se nadje neki ludak, ali uopsteno je ok. Cuje se iz njihovih kola tiho nashi narodnjaci, cim izadju na otvoren put gde ih niko ne vidi odvrcu nashu muziku i tako to. Zanimljivo im nashe bre, brate i tako ti fazoni kako pricamo, generalno vecina njih bi rado doshlo za Srbiju, posetila BG i tako. E sad uvek mozesh nekome da se ne dopadnesh. Ne znam kako je u putu zbog BG tabla.

Drugari ishli skoro u ZG kod druga na 3-4 dana, isto ok. Bilo malo dobacivanja cim su stigli od nekih momaka u fazonu odakle ste vi? sta radite ovde? Posle sve cool. U diskoteci, cak se slikali sa 3 prsta itd...U kaficima mirno...

Mladji ljudi su otvoreniji po tom pitanju al' opet frka im zbog starijih ljudi, pa ne pokazuju bash toliko tu 'ljubav prema Srbima'
            Opel Astra G 1.8 16V - Opel club Srbija

Comment

• Gavra
              CBC Senator XXL
              • 06.03.2008
              • 2031
              • Beograd

Hvala svima na odgovorima,jos nije nista odluceno. Ali vidim da svi manje vise isto pricaju tako da ce verovatno biti nesto malo juznije od njih....Mozda Dubrovnik......
              Poslednji nek ugasi svetlo

Comment

• sasha015
                CBC Veteran
                • 29.02.2008
                • 153
                • LOznica
                • Hyundai i-20

Zasto bas Hvar?Zasto i Hrvatska uopste?Da li si nekada letovao na Hvaru pa bi ponovo ili ....Koliko se ja secam(4 godine u Jelsi)tamo i nije bas za decu i nema nekih plaza.Samo stencuge i beton.Secam se da smo isli kolima u Vrbosku(na suprotnoj strani ostrva) i tamo je bila plaza sa sitnim sljunkom.
                I ne bih ja tamo jos jedno 20 godina najmanje.....Dok ne dodju neke nove generacije.....

edit.Dubrovnik?
                Dobro je da ga nismo bombardovali Tamo je sigurnije.....

Comment

• djukic
                  CBC Senator XXL
                  • 27.03.2005
                  • 2526
                  • Beograd

Ja sam do rata letovao samo po Hrvatskoj. Ostao mi onaj miris mora i borovine. Posle rata jednom u Turskoj i ostalo sve u Grckoj.
                  More mi i dalje najlepse mirise u Hrvatskoj tj. ili sam ja nesto utripovao ili je to tako...

Drugar me vec par godina zove da idemo da letujemo u istri. On vec 6 godina letuje tamo i kaze da mu je fenomenalno. Ja sam ipak posto idem s detetom za neku bezbrizniju varijantu. Nerazumem grcki tako i da kada me psuju ako to rade s osmehom ja nereagujem
                  https://t.me/pump_upp

Comment

• Gavra
                    CBC Senator XXL
                    • 06.03.2008
                    • 2031
                    • Beograd

Vidi ovako,ja nikada nisam pratio ratove,nikada nisam pitao nekoga da li je ovaj ili onaj nikada mi to nije bilo vazno. Sada kada treba da idem sa decom slusam sta drugi pricaju pa vagam. Ne znam ko je koga bombardovao i zasto taj deo me ne zanima. Opet proslo je skoro 20godina i neke nove generacije su vec tamo zar ne? A ako pola sveta doalzi u Hrvatsku kao najlepse more sa najvise sredjenih ostrva ne znam zasto ga ne bi razmatrao......ispade sad ja lud sto hocu da idem na lepo i blizu . Zamislite da je neko pitao za Tursku,pa oni su nas hebali 500godina pa je sad kao extra ici tamo...
                    Poslednji nek ugasi svetlo

Comment

• X9
                      CBC Senator XXL
                      • 28.06.2005
                      • 3179
                      • Wien-Sabac
                      • RX-8 i X-9

pustite da jos malo prodje vode ispod savskog mosta....jos nije vreme za letovanje u Hrvatskoj.sa porodicom pogotovo.nema viza,cela evropa pred vama ,a neki bi bas da se prepuste onome -sta bi bilo kad bi bilo.....
                      "I am a rotorhead stuck with pistons for the moment. Its killin me."

No ROTOR no MOTOR...

Comment

• Snejk
                        CBC Senator XXL
                        • 14.02.2008
                        • 704
                        • BG

Ja sam bio na Braču kod drugara u privatnoj kući, i jedino što mi se desilo je da me je neki mentol 'pratio' kroz muslimanski deo kroz Bosnu (nije hteo da me pretekne, vozio na 20cm od zadnjeg dela, itd)..

Uglavnom, sve je bilo opušteno skroz donde (sa sve BG tablama). Ostavio sam auto na nekom kvazijavnom parkingu, drug kod kojeg sam bio mi je savetovao da skinem tablice. Obilazio sam auto svaki dan da vidim jel sve ok, i ništa nisam primetio.

Tamo sam se proveo sasvim ok, međutim kad sam isparkirao auto da krenemo kući(zadnji desni deo je bio u uglu, odmah do jedne palme), video sam da je farba na zadnjem desnom krilu malo oguljena, kao da je neko prošlajfovao pored nje unutrašnjom gumom, i da fali kapica ventila na prednjem desnom točku. Proverio pritisak, sve ok, spakovao tada trudnu ženu u kola i krenuo kući. Auto je malo treskao, pomislih ja da sam upao u rupu negde usput kroz muslimanski deo, koji čini mi se ima drastično lošije puteve od srpskog, i nastavih polako kući.Nisam prešao 90 km/h ni u jednom trenutku, stigao sve ok.

Sutradan sa praznim autom krenem za grad, malo dam gas - guma trese - otkida. Odem kod vulkanizera, dva-tri puta probao čovek da balansira prednju desnu gumu (onu na kojoj je falio ventil) i nikako. Kažem mu ja, daj proveri da nema neki kamenčić u gumi.. On promućka, unutra bućka neka tečnost. Epilog priče - guma skinuta, litar neke tečnosti izvađen (lupam za količinu ali uopšte nije bilo malo, možda je bilo i malo manje ili malo više), guma vraćena, balansirana i sve ok. Farbu na zadnjem krilu sam poliranjem vratio u prvobitno stanje.

I onda se, posle svega, čovek zapita - što mi je ovo trebalo?

Comment

• 206
                          Admin od ispočetka :)
                          • 09.12.2004
                          • 9548
                          • Beograd
                          • 206

Originally posted by Gavra
                          Vidi ovako,ja nikada nisam pratio ratove,nikada nisam pitao nekoga da li je ovaj ili onaj nikada mi to nije bilo vazno.
                          U tome i jeste problem, nama nikad nije, njima (Hrvatima, muslimanima, Slovencima...) je uvek bilo vazno, sve gore navedeno. Nije ni meni bilo vazno do pre ratova, sad mi je itekako bitno. Kazem ja, da se prangijalo po Beogradu kao po Sarajevu, drugacije biste razmisljali, verujte mi na rec, ovako izgleda niko nije naucio lekciju jer nije osetio dovoljno sr**a po svojim ledjima.

Ne znam ko je koga bombardovao i zasto taj deo me ne zanima.
                          Trebalo bi

Opet proslo je skoro 20godina i neke nove generacije su vec tamo zar ne?
                          Ne

A ako pola sveta doalzi u Hrvatsku kao najlepse more sa najvise sredjenih ostrva ne znam zasto ga ne bi razmatrao
                          Zato sto ostatak sveta nisu Srbi nego Nemci, Englezi, Austrijanci, prosto i jednostavno. A pored tih pola sveta, onih par stotina hiljada Srba oteranih odande i dalje ne mogu kuci jer nemaju gde, a i da odu - imas li pojma sta im se desava i kako se provode? I ti bi tamo iz razonode?

...ispade sad ja LUD sto hocu da idem na lepo i blizu. Zamislite da je neko pitao za Tursku,pa oni su nas hebali 500godina pa je sad kao extra ici tamo...
                          Ja iskreno mislim da si lud, da. Zanemariti sve gore navedeno, po starom srpskom obicaju (mi zaboravimo i nije nam bitno, oni NIKAD ne zaboravljaju i UVEK ce im biti bitno), i sve kao i pre, lepo i blizu. Meni to ne ide u glavu, glavu u pesak kao noj, sve super i lepo i blizu, a iza ledja ti domacini blago receno je** mater i smeju ti se kako si glup jer pored svega dodjes da im ostavis pare.

I za Tursku se potpuno slazem, imam skoro pa isto misljenje i prema tome.

Originally posted by Snejk
                          ...drug kod kojeg sam bio mi je savetovao da skinem tablice...
                          I tu je sve receno. Zasto bi to bilo potrebno u normalnoj zemlji? Ne secam se da mi je iko savetovao da skidam tablice u Grckoj.

Da se razumemo, nije da ih ne volim, volim ih taman toliko koliko i oni nas, pa nek' svako protumaci kako god hoce.
                          The difference between men and boys is the price of their toys

Comment

• Darth Malak
                            CBC Senator
                            • 26.05.2008
                            • 207
                            • Beograd

pre dve godine sam bio kod ortaka sa zenom i decom u Sparadicima , blizu Sibenika !

Na granici carinik veoma neljubazan , auto put granica -Zagreb ok, Zagreb-do onog tunela od par Km OK, tunel-Sibenik cesto su mahali prstom sa ljutitim izrazima lica, na pumpi veoma neljubazni, skoro svaki peti auto koji me je sustizao-preticao sirena do daske , tako da sam auto sklonio u garazu a vozio se sa meganom cabrio ali nemacke table tj. vozili nas ...

u povratku slicna situacija samo sto je neki majmun u Zagrebu sa nekim besnim BMW-om non-stop isao iza mene , preticao, kocio ispred mene , pretio itd ali dobro taj je bas neki pacenik i ******

e sad , setnja kroz Sibenik i druga mesta koja sam obilazio nisam imao problema sa populacijom , narucivao sam Kafu a ne kavu i nije bilo problema , osim jedne starije gospodje koja me je mrko pogledala u prodavnici kad sam trazio mleko a ne mlijeko

e sad sto se tice Istre i Umaga ( rodjen sam tamo davne 1973 ) mogu da dam samo preporuke , nisam licno bio tamo od 1991 ali dosta poznanika i prijatelja je bilo tamo sa Bg tablama i nikakvih problema nisu imali

Comment

• Chubbs
                              Everybody lies
                              • 29.01.2006
                              • 5807
                              • Novi Sad
                              • Audi A6 1.8T

Originally posted by 206
                              Vidi ovako,ja nikada nisam pratio ratove,nikada nisam pitao nekoga da li je ovaj ili onaj nikada mi to nije bilo vazno.
                              U tome i jeste problem, nama nikad nije, njima je uvek bilo vazno, sve gore navedeno
                              ovo je najvaznije u celoj prici.

pregledaj ponovo postove, u pola njih ti se savetuje da nesto izbegavas i nesto ne radis, nemoj proci ovuda ili onuda. da ides nekim poslom, ono, 5 minuta straha i cao, pa jos i nekako ali sa porodicom i ides na odmor, znaci treba da bude mozak na pasi a ne da budes u grcu.
                              You know your in an E30 when when your gas gauge waves hello to you constantly.
                              Welcome to the Internet, where everyone is a mechanic, and drives a 10 second car.
                              Speed's just a question of money. How fast you wanna go?

Comment

• X9
                                CBC Senator XXL
                                • 28.06.2005
                                • 3179
                                • Wien-Sabac
                                • RX-8 i X-9

samo da dodam da je Hrvatska sto se tiche Austrije u zadnjim godinama u opadanju po poseti,jer su napravili par problema a ovde stampa bas i nije ko u Srbiji,"nezavisna"
                                zasto bi Austrijanac razmisljao o svojoj sigurnosti samo da bi ustedeo par stotina eura?namerno napisah Austrijanac,tek toliko da nekima dodje iz guzeee u glavu.
                                "I am a rotorhead stuck with pistons for the moment. Its killin me."

No ROTOR no MOTOR...

Comment

Working...
                                X