Hrvatska,Hvar da ili ne?

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • Eon
    Moderator
    • 10.03.2005
    • 4225
    • Beograd-NBG-44
    • Superb 2.0 4x4 DSG

Re: Hrvatska,Hvar da ili ne?

Suština je da tamo ima više boodala, a dovoljna je samo jedna. Žena ima rođake u Biogradu, pa ih i ne posećujem. Zovu oni i garantuju da možemo auto da stavimo u njihovu garažu i da neće biti problema, jer ćemo izbegavati takve situacije. E jbg, tako ja ne idem. A uvek mogu da odem kod drugara u Pulu i da bude extra opušteno.

Zato, biram Grčku, gde znam svaki pedalj i gde NIKADA nisam imao problema. Hrvatsko primorje će me videti tek za koju godinu, a crnogorsko tek za jednu dekadu!!!
    Škoda Superb 2.0 TDI 190 bhp DSG 4x4 2020
    Volkswagen Tiguan 2.0 TDI 150 bhp Carat 2017

Comment

• Uzelac
      CBC Senator XXL
      • 03.12.2006
      • 1717
      • munZe

Originally posted by Eon
      Južno od Novo Vinodolska ne ići!!!!
      Slazem se.
      Juznije od Like postaje rizicno, Zadar, Sibenik, Makarska, Dubrovnik...
      Severnije, Istra, Rijeka, Opatija nema nikakvih problema.

Planiram takvu jednu turu za 20tak dana, kolima, BG table. Ako bude nesto zanimljivo, javljam
      work in progress

Comment

• Eon
        Moderator
        • 10.03.2005
        • 4225
        • Beograd-NBG-44
        • Superb 2.0 4x4 DSG

A i ti si iz Zemuna, neustrašiv, za tebe ne brinem!!!
        Škoda Superb 2.0 TDI 190 bhp DSG 4x4 2020
        Volkswagen Tiguan 2.0 TDI 150 bhp Carat 2017

Comment

• Snejk
          CBC Senator XXL
          • 14.02.2008
          • 704
          • BG

Skinuće im patike.

Comment

• gille
            CBC Senator XXL
            • 24.09.2006
            • 593
            • Belgrado

Bio prošle godine na Murteru (to mu dođe neko ostrvo mnogo blizu Zadra). Bilo je mnogo dobro, super sam se proveo, kvarnersko more vrh. Išao sam preko ZG pa autoputem do Dalmacije, vraćao se preko Knina i kroz BiH, e u BiH su me panduri zezali na svakih 50 km, i to je jedina loša stvar koja mi se desila. Na autoputu nisam imao nikakvih problema, ni u ZG, ni u ZD (jedino sam po preporuci kolege Superfly iz ZG izbegavao naselje Bibinje jer tamo ni on ne sme sa ZG tablicama). Dobio sam i neke popuste u lokalnoj kafani na plaži, i privilegiju da ne plaćam parking i sl Doduše, moja vršalica ima NS tablice, mada sam na rivi video jedan A5 sa BG tablicama, stajao je tu 10 dana i ništa mu nije falilo...
            Moj kolega Neša je išao u DU iz CG na jedan dan, i njemu su razbili šoferku na semaforu. ****** ima svuda.

Comment

• Gavra
              CBC Senator XXL
              • 06.03.2008
              • 2031
              • Beograd

Ok ,procitao sam ponovo sve odgovore. Hvala svima narocito @206 sto ne uvija .... to cenim.....otpada za blizu buducnost idem da guglam dalje.......
              Poslednji nek ugasi svetlo

Comment

• Uzelac
                CBC Senator XXL
                • 03.12.2006
                • 1717
                • munZe

Originally posted by Eon
                A i ti si iz Zemuna, neustrašiv, za tebe ne brinem!!!
                Mozda je do toga
                A mozda i do sto sam ziveo u ZG, osetio tu pricu iz 90tih na svojoj kozi, i dalje imam tamo kontakte, rodbinu i prijatelje, moji idu svako malo tamo, ja doduse redje.
                work in progress

Comment

• StudentBGD
                  CBC Senator XXL
                  • 18.12.2007
                  • 1027
                  • Beograd

Ajde i moje misljenje da iznesem:

Na HR primorje nisam isao od pre rata i ne planiram da idem u skorije vreme, osim mozda na neko jedrenej, ali to je opet neka druga prica. Zasto tako mislim? Jednostavno, verujem da je velika vecina normalnih ljudi, ali dovoljno je 1 ****** da naidje i da pokvari celo letovanje ili mozda i nesto vise. Znam, da ne bih mogao na plazi da se opustim, u nekom zezanju i igri da viknem nesto, jer ko zna ko je oko mene na plazi i ko moze da se istripuje da mu ,u najmanju ruku, moj akcenat smeta. Isto tako u vecernjem provodu ne bih mogao da se opustim i popijem koju vise, jer znam da budam glasniji a tek tada mogu da naidjem na nekoga ko je preko dana "normalan" a kada popije postane malo fundamentalan...
                  Uglavnom, necu da idem na more negde gde ne mogu da se opustim. Da ne kazem koliko je Grcka jeftinija, pritom ne mislim na Paraliju, Olimpik beach, Tasos i sl...
                  Ne znam da pisem kako treba pa ne bih da se potpisujem

Comment

• lakilucano
                    CBC Senator XXL
                    • 31.08.2007
                    • 421
                    • Bezanijska kosa

Originally posted by Gavra
                    Ok ,procitao sam ponovo sve odgovore. Hvala svima narocito @206 sto ne uvija .... to cenim.....otpada za blizu buducnost idem da guglam dalje.......
                    Dobro je da smo jednog srbina odgovorili od odlaska "tamo" to je pametna odluka.
                    Tamo samo sa brigadom uz podrsku avijacije.
                    bolje sto godina živeti kao bogataš ,nego sedam dana kao siromah.
                    Ne predaj se nikad,osim kad moraš.

Comment

• deki-ascona
                      Bio nam je drug! RIP
                      • 10.04.2007
                      • 2118
                      • NI , Trosharina

Ne mora to da bude manguparija sa benz.pumpe ili kafica. Sa mangupima moze da se izadje na kraj, ovako ili onako. Najgluplje (po meni i najopasnije) od svega su famozne "tajne optuznice", podjes u CRO pun elana, na granici pandur procita prezime, a takvo isto nosi neki junak koga jure od '92. , on zivi u Australiji i nije ti nikakav rod, a tebe zatvore dok neko iz Srbije ne donese celo porodicno stablo i da se pritom zakune da nikad nisi bio u dato vreme na datom mestu. I jos molis boga da se ne nadje neki "svedok" koji ce da te prepozna ! I na kraju budes srecan ako ne platis lezarinu !

Rizik je stvarno preveliki.
                      Gavro , najbolje je da ides u Montenegro, kad zalegnes pored gajbe Niksickog - niko ne moze da te razlikuje od domorodaca , svi postajemo Crnogorci : pricamo otegnuto, ustajemo samo na pishanje, zeni ne pomazemo nista, od manira nam ostaje samo ceskanje po mosnicama... tamo cu ja da zivim kad porastem
                      Originally posted by Valent Vudriga
                      ovde je dnevnica 20e a ne satnica...
                      Kako netko vozi auto s takvom dnevnicom, to fizicki nije moguce.

Comment

• dawid
                        CBC Početnik
                        • 04.03.2010
                        • 4
                        • Kuća

Bio sam prošle godine na Hvaru u Jelsi, prvi put od rata. Jednu jedinu neprijatnost sam imao. Ulazeći u baštu restorana stao sam na lajsnu ograde, što je lupilo. Tada mi je konobar, koji se usput nije ni rodio pre rata, dobacio "Nagazna mina je trebalo bit". Sve ostalo je bilo ok, tokom dana, noću, nikakvih drugih problema nisam imao. Čak naprotiv, prilično su predusretljivi. Praktično, dok im ostavljaš pare, tretiraju te kao svaku drugu mušteriju. I da, video sam dosta naših automobila, čini mi se uglavnom NS table.

Comment

• Laguna 2002
                          CBC Senator
                          • 13.12.2009
                          • 297
                          • Bačka Palanka

Godišnji odmor shvatam prvenstveno kao ODMOR, a ne strepnju, suzdržavanje i sl. Ako ja ne smem svoje dete na plaži da zovnem po imenu j.beš taj odmor.

Comment

• Dora
                            Nadzornik!!!
                            • 24.10.2004
                            • 17451
                            • Novi Sad
                            • FIAT

Slažem se sa poslednjim govornikom ma koja to država bila. Gavra odustao, tema zaključana da se ne bi završila WWII
                            Ovde se piše nešto pametno, samo ne znam šta...

https.autogas.rs

Comment

Working...
                            X