Valjevo - Uzice kuda je bolje?

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • nikaragva
    CBC Senator XXL
    • 03.06.2008
    • 521
    • B. Palanka
    • Opel Astra h 1.9CDTI 16V

Valjevo - Uzice kuda je bolje?

Zanima me kuda je bolje da opalim od Valjava do Uzica?
    Prva varijanta je preko Kosjerica, pored Divcibara, a druga varijanta je preko Povijena, Rogacica, Zaglavak.
    Ovu drugu varijantu mi je dao ViaMichelin sajt, sad jeste krace, ali nisam nikad tuda isao, a i zima je, da naidjem na neka zimska sranja, pa da ne mogu da prodjem i slicno. Raspolozen sam ja za zimsku avanturu (nove zimske gume, avanturisticki duh, pun rezorvoar, cebe i sveca), ali mislim da moji saputnici nisu
    Preko Kosjerica sam isao na more i deluje mi ok, ima tamo jebada preko divcibara, ali ako je ocisceno od snege ili ako ga nema, onda je ok. Jedini problem su kamiondzije, ali to je vec druga prica ...
  • Type_R
    CBC Senator XXL
    • 26.05.2007
    • 900
    • Valjevo

Prva varijanta, naravno!

Da je leto pa da ides preko Povlena da vidis prirodne lepote, ali u ovo vreme ti ne bih preporucio.
    3SG(T)E EXPERT

MAN service

Comment

• nemanjadj
      CBC Početnik
      • 15.09.2008
      • 3

Kako si napisao avantura i nove gume ja sam pomislio da ides za Rusiju.Ti ides na put od 80km ide preko kosjerica pa na pozegu najbolje ti je tuda,ali ni tu put nije kako treba.

Comment

• Srdjan
        CBC Senator XXL
        • 30.09.2004
        • 2416
        • Bajina Basta/Beograd

Kad ti to planiras da ides? Ja sam isao preko Debelog brda pre neki dan, cist put, nema nista. Sutra idem opet tim putem. Koja je kilometraza kada ides preko Kosjerica?
        Kada ides preko debelog brda i rogacice dodje ti negde oko 100km, mozda nesto manje. Ja bih isao u jednom smeru jednom putanjom a drugom se vratio. Cisto radi razonode.
        Lancia Kappa 2.0 20v

Comment

• nikaragva
          CBC Senator XXL
          • 03.06.2008
          • 521
          • B. Palanka

Originally posted by nemanjadj
          Kako si napisao avantura i nove gume ja sam pomislio da ides za Rusiju.Ti ides na put od 80km ide preko kosjerica pa na pozegu najbolje ti je tuda,ali ni tu put nije kako treba.
          Pa kakvu avanturu mozes da ocekujes po srbiji? Mada, eno oni lovci su se izgubili u shumi jedva zivu glavu izvukli, a vazdusnom linijom su im sva sela na 20km. A generalno nigde nije dobar put kroz srbiju, tako da otprilike mogu da znam sta me ceke.
          Letos sam prolazio preko Kosjerica, nikad tuda nisam isao zimi. A ovom drugom trasom nikad nisam ni isao. Ni leti ni zimi. Pa me vukla radoznalost da opalim tuda, ali reko da proverim sta me moze sacekati, jer: "... nase putare je ove godine januarski sneg iznenadio ...".
          Inace idem u januaru posle praznika i nadam se da ce biti snega ..., ali pored puteva.

Comment

• RANK
            CBC Senator XXL
            • 28.02.2007
            • 1635
            • Beograd
            • FIAT MAREA WEEKEND 1

idi na kosjeric i pazi na krivine preko bukova i izmedju kosjerica i pozege.
            "dok ne probam lava, za mene je svinja kralj zivotinja!"

Comment

• nikaragva
              CBC Senator XXL
              • 03.06.2008
              • 521
              • B. Palanka

Re: Valjevo - Uzice kuda je bolje?

Evo i snega kod nas. sad ga garant ima i na brdije.
              Jel se cisti redovno taj put preko Divcibara?

Edit:
              jesu li lanci obavezni, ako imas zimske gume?

Comment

• Type_R
                CBC Senator XXL
                • 26.05.2007
                • 900
                • Valjevo

Re: Valjevo - Uzice kuda je bolje?

Ciste se svi putevi, tako da nemoj da brines.

A i ovaj drugi put za koji si pitao Valjevo-Rogacica se isto cisti i veruj mi da necekaju da ih iznenadi, u svako doba mora da bude prohodan

Za lance nemam pojma,ali mislim da nisu obavezni na putnickim vozilima.
                3SG(T)E EXPERT

MAN service

Comment

Working...
                X