Kojim putem do Jahorine?

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • StudentBGD
    CBC Senator XXL
    • 18.12.2007
    • 1027
    • Beograd

Kojim putem do Jahorine?

Cao.
    Treba mi pomoc oko odabira puta za Jahorinu. Planiram da skoknem neki vikend ali bih zbog vremenskog ogranicenja krenuo na put oko 1-2h nocu, stigao tamo pre otvaranja zica, uvece bih otisao za Sarajevo gde bih i prespavao, sutradan opet skijao i vratio se posle toga za BG. Dakle voznja bi se uglavnom odvijala nocu. Zbog toga me zanima da je bolje ici preko Loznice ili preko Hrvatske gde je veci deo puta na autoputu, pa je pretpostavljam brze. Do sada sam isao preko Loznice ali uvek autobusom tako da nisam nesto obracao paznju na put.
    Inace smatram se poprilicno iskusnim i obazrivim vozacem iako sam mlad, ne bih zurio, ne bojim se ni snega ni magle na putu.
    Zahvalan sam za svaki savet i predlog.
    Ne znam da pisem kako treba pa ne bih da se potpisujem
  • 206
    Admin od ispočetka :)
    • 09.12.2004
    • 9548
    • Beograd
    • 206

Re: Kojim putem do Jahorine?

Preko Hrvatske imas 2 granice vise i oko 50-60km vise, zaboravi. Loznica je sasvim OK, prolazim tuda 2x nedeljno, tim putem od Genex kapije do Jahorine imas oko 320km.
    The difference between men and boys is the price of their toys

Comment

• DovlaK
      CBC Senator XXL
      • 24.07.2008
      • 560
      • Beograd

Kuda druže preko Hrvatske? Na Brčko-Bijeljina-Zvornik? Ako je to, ne mlati se jer je duže ij, a opet ćeš od Brčkog do Zvornika imati magistralni put kao i od autoputa preko Šapca i Loznice tako da ti praktično deo od isključenja za Šabac do isključenja za Brčko izađe bukvalno višak... Sada je put do Šapca solidan, ŠA-LO je rađen skoro i odličan je onda na Šepku tj. kod Loznice OBAVEZNO pređi u RS jer je put LO-ZV u Srbiji KATASTROFA, a u RS je sasvim solidan

I lep provod, okači nam neke lepe slike
      Будале се не рађају. Праве их лепе девојке у слободно време.

Comment

• StudentBGD
        CBC Senator XXL
        • 18.12.2007
        • 1027
        • Beograd

Hvala na odgovorima. Iskreno, nadao sam se bas odgovoru od 206 sto je on i ucinio.
        Mene je zbunio jedino GPS koji kada mu zadam destinaciju, uz podesavanja da bira najbrzi put, izbaci rutu preko HR.

Moze lock sto se mene tice.
        Ne znam da pisem kako treba pa ne bih da se potpisujem

Comment

Working...
        X