Planiram na Zakintos ove godine, sledece nedelje bi trebalo da malo obidjem agencije i rezervisem gde ima mesta. Uglavnom sto se aranzmana tice gldam onaj sa 11 nocenja i avio prevozom. Dvoumim se oko smestaja i toga da li vredi uzeti polupansion. Od smestaja ne zahtevam puno jer cu u njemu najmanje vremena provoditi ali opet ne volim studije gde u jednoj prostoriji i jedes i spavas i gde nemas gde kofere da ostavis nego ih sutiras po podu, takodje ne volim kupatila gde moram da se tusiram iznad wc solje.
Znaci neka pristojnija varijanta bilo da je u pitanju apartmanski ili hotelski smestaj.
Znaci ako je neko vec bio, ima neku preporuku, savet, kritiku nek kaze.
Auto iz rent a car-a se podrazumeva jer planiram da obidjem vecinu mesta i plaza. Da li mi je realno potrebna medjunarodna dozvola ili mogu i sa svojom!?
Sto se tice popupansiona ako neko ima iskustva zanima me kakva je hrana tj. da li se to moze jesti!?
Nisam izbirljiv ali i ne jedem sve i svasta.
I na kaju koje mesto odabrati, Laganas, Cilivi, Argasi!?

Znaci ako je neko vec bio, ima neku preporuku, savet, kritiku nek kaze.
Auto iz rent a car-a se podrazumeva jer planiram da obidjem vecinu mesta i plaza. Da li mi je realno potrebna medjunarodna dozvola ili mogu i sa svojom!?
Sto se tice popupansiona ako neko ima iskustva zanima me kakva je hrana tj. da li se to moze jesti!?

I na kaju koje mesto odabrati, Laganas, Cilivi, Argasi!?
Comment