Zanima me da li neko zna kakav je put iz BIH do Zlatibora, ali preko Priboja, ne preko Mokre Gore (Ne ide mi se na Uzice pa da se vracam na Zlatibor, tim pre sto opet moram na tu stranu)?
Iz BIH do Zlatibora, preko Priboja
Collapse
X
-
Re: Iz BIH do Zlatibora, preko Priboja
Malo si konfuzno napisao imas vise varijanti ajd napisi odakle ides i kuda bi isao. Ja sam iz tog kraja tako da dobro poznajem puteve...u kratkim crtama, izbegavaj prelazak preko Bijelih Brda pa spustanje u Priboj jer ce ti se smuciti put(iako je najkraci ima najvise krivina i dosta je los i zamara), bolja ti je varijanta da ides preko Brodara, Rudo pa na Priboj a zatim ides preko Bistrice i Nove VArosi do Zlatibora. Po meni je ta varijanta mnogo bolja jer je bolji put a i mnogo vise uzivas u voznji,ako ti treba jos nesto vici...
-
-
Re: Iz BIH do Zlatibora, preko Priboja
Znaci cepas ga preko gorazda i ides sve pravo do Brodara(Brodareva) tu ces da skrenes desno na most( preko reke Lim) i da lje ides super putem i kroz mnogo lep predeo kanjona reke Lim(ako imas vremena svrati, imas par vidikovaca usput pored samog puta, mislim da ima jedan cim se popnes na najvisi vrh kojim prolazi put a odmah je pre nekog tunela), zatim prolazis kroz lokalna mesta Setihovo, Mrsovo i slicno...na kraju dolazis do Rudog(ne ulazis u gradic mada nista ni ne propustas). Na raskrsnici kod Rudog,mislim da imas i putokaz, skreces desno opet preko mosta i preko reke Lim, i nastavljas pravo, interesentno je da posle par stotina metara nakon predjenog mosta ulazis u Srbiju a da to i ne znas jer je to pogranicni deo, pa si ussao u drugu drzavu a da nisi ni prosao granicu, mada se ubrzo ponovo "vracas" u Bosnu. Elem tim putem posle skretanja kod Rudog nastavljas pravo nekih 20km i dolazis do Uvca(prepoznaces ga po mnogo radnji koje su nacickane pored puta) gde se put racva a ti ides desno i odmah dolazis na granicu za ulazak u Srbiju, nakon toga cepas samo pravo i prolazis kroz stari deo Priboja pa kroz Novi deo(ne ulazis ni u njega) i zatim opet ides dobrim putem prema Bistrici, kad dodjes do Bistrice skreces levo i to ti je to.To ti je moj predlog puta, garantovano najzanimljiviji...Pozz i srecan put...
Comment
-
Comment