Put za CG...

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • MisaRS
    CBC Član
    • 19.05.2006
    • 76
    • Nis

Put za CG...

Krajem jula bih trebao da idem u Budvu, planiram da idem kolima i interesuje me sta je potrebno od dokumentacije na granici sa Crnom Gorom??
    I imam jos jedan problem, nisu moja kola, caletova su ali nije ih prebacio na svoje ime ima ovlascenje, zapravo na BG tablama su a ja zivim u Nisu! Da li je moguce da cale da meni ovlascenje ako treba, zato pitam sta sve treba???
    HVALA!

Kroz grad jurim kao furija,za volan moga AUDIJA.Zamnom uzdasi,prasina,graja,za devojke sam glavni baja.
  • skyline
    CBC Senator XXL
    • 31.07.2007
    • 3149
    • Cacak

Re: Put za CG...

verujem da samo zevaju u onih 10 eura koje treba da im das za fckng ekolosku taksu i da ih ostala papirologija ne zanima
    ne treba ti zeleni karton, ne treba ti pasos, ne treba ti medjunarodna vozacka...., kao da si i dalje u srbiji, samo daj 10 evrica
    mene nisu nista cimali sa caletovim auto, ali se ipak raspitaj kako je u tvom slucaju
    Kada se glupost toliko namnoži, čitava društvena zajednica postaje jedan veliki debil.

Comment

• Wooodoo
      CBC Senator
      • 01.10.2005
      • 214
      • Beograd

Pa u principu ne bi trebalo da ti prave problem oko tog ovlascenja iako mogu. Ako negde napravis neki prekrsaj to ce ti biti otezavajuca okolnost. Koliko sam primetio prosle godine nije im cilj da maltretiraju turiste. Ja sam u povratku napravio glupost preticuci kolonu na samom granicnom prelazu. Odvojili me sa strane i hteli da mi naplate kaznu, ali posto je to uradilo jos 2-3 automobila posle malo ubedjivanja su me pustili. Isao sam autom ciji je vlasnik bio otac i nisam imao nikakvo ovlascenje. Sutra brat ide dole sa mojim kolima pa cu da javim kako je prosao. Ni on nema ovlascenje ali je olaksavajuca okolnost sto svi imamo istu adresu stanovanja. Od ostalih dokumenata ti nista ne treba, ni medjunarodna dozvola ni zeleni karton, samo 10 evrica za harac.
      http://www.youtube.com/watch?v=GsfciiNU ... yUhUyImcwc

Comment

• MisaRS
        CBC Član
        • 19.05.2006
        • 76
        • Nis

Axa OK onda... Ma nema veze izvadicu ja ovlascenje u opstini nije mi to nikakav problem, nego jel moze cale da mi da ovlascenje posto auto nije na njegovo ime?? A znaci u krajnjem slucaju ako i ne moze, mogu da krenem bez ovlascenja nece da me cimaju na granici zbog toga, kazete da ne traze????

Kroz grad jurim kao furija,za volan moga AUDIJA.Zamnom uzdasi,prasina,graja,za devojke sam glavni baja.

Comment

• Wooodoo
          CBC Senator
          • 01.10.2005
          • 214
          • Beograd

Sve zavisi sta mu pise u ovlascenju. Verovatno da te ne bi cimali ali bi morao da poneses njegovo ovlascenje. Evo sta na sajtu amss-a traze za dozvolu za upravljanjem tudjim vozilom u inostranstvu. Ovakva dozvola ti ne treba za CG, dovoljno je i ovlascenje ali na tvoje ime. Cisto da imas neke smernice. http://www.amss.org.yu/html/ovlascenja/dtv.html

Comment

• MisaRS
            CBC Član
            • 19.05.2006
            • 76
            • Nis

Hvala puno!

Comment

• stevak
              CBC Senator XXL
              • 31.05.2009
              • 1215
              • Zemun
              • Saab 9000 cs 2.0T

Mislim da nećeš imati problema. Vozio sam sinovljev auto. On prijavljen u Beogradu, ja u Crnoj Gori. Moja lična karta istekla dva meseca, vozačka istekla pet meseci i... ništa. Hvala, doviđenja.
              ex SAABotražitelj

Comment

• somi_kac
                CBC Senator XXL
                • 03.04.2009
                • 796
                • Kać

Ja sam vozio za Crnu Goru, i sve sto su drugari naveli gore je tacno. Medjutim, ja sam isao kroz Bosnu i pored Dubrovnika! Put je bolji i lepsi za voznju. Ne pada mi na pamet da prolazim one silne kanjone i vukojebine, kada mogu ovuda.
                Ako se odlucis za ovu opciju, treba ti zelena karta, medjunarodna vozacka za CG i BiH i da upalis svetla kada udjes u BiH! To je sve...
                Sta vise, jeftiniji ti je benzin za 30-ak, a plin duplo u Bosni, tako da je cak mozda i isplatljivije da se dosipas tamo!
                Ako mozes, probaj, ako ti je cimanje za dokumenta bolje onda bolje na ibarsku!
                OPEL Astra 1.6i
                OPEL Kadett 1.6
                ŠKODA Favorit

Comment

• MisaRS
                  CBC Član
                  • 19.05.2006
                  • 76
                  • Nis

Ja sam iz Nisa, idem preko Kopaonika, Novog Pazara...

Comment

• Wooodoo
                    CBC Senator
                    • 01.10.2005
                    • 214
                    • Beograd

Brat presao granicu, niko ga nista nije pitao. Posto ide u HN nagovarao sam ga da ide preko Bosne ali mu se nije bacalo 1500 za dozvolu za voznju tudjeg automobila.

Comment

• uglavnom.bezopasni
                      - 42 -
                      • 03.02.2005
                      • 2235
                      • Novi Sad

Mene prošle godine kad sam išao tamo nije niko ništa pitao, kad sam se vraćao Crnogorac je tražio vozačku i saobraćajnu i pitao da li imam ovlašćenje (bratov auto) ali nije tražio da ga vidi, (ono ovlašćenje u opštini što sam otkucaš, dvestotinak dinara košta) napraviću ga opet ove godine, nek se nadje.
                      Fifteen years of research he'd filed from one planet alone and they'd cut it to two words. "Mostly Harmless."
                      11.04. 0:12 #2
                      Rule #51: Sometimes — You're Wrong!

Comment

• skyline
                        CBC Senator XXL
                        • 31.07.2007
                        • 3149
                        • Cacak

nama su saobracajnu na povratku kuci zadrzali par minuta, gledali neke brojeve, ali se vodi na brata, tako da nisu nista pitali sem da li smo nesto guzili na moru
                        Kada se glupost toliko namnoži, čitava društvena zajednica postaje jedan veliki debil.

Comment

• MisaRS
                          CBC Član
                          • 19.05.2006
                          • 76
                          • Nis

, pa super onda, necu imati problema!
                          Izvadicu ovlascenje u opstini cisto da se nadje....A jel ima dosta murije u CG do mora???

Comment

• skyline
                            CBC Senator XXL
                            • 31.07.2007
                            • 3149
                            • Cacak

naguzi nesto na moru, garant prolazis i sa kradenim autom hehehe

murije nema puno, nemaju gde da stoje ( udruzenje vozaca zahvalno majci prirodi )
                            a i tamo gde mogu da stoje ih cesto nema
                            u odlasku nismo naleteli ni na jednu, a u povratku samo na jednu na penjanju iz kanjona morace ka crkvinama, ali saobracaja ima puno, tako da te regularno upozore
                            mada opet obrati paznju, jer ode kinte za dan mora dok kazes keks

Comment

• stevak
                              CBC Senator XXL
                              • 31.05.2009
                              • 1215
                              • Zemun
                              • Saab 9000 cs 2.0T

Pazi na izlasku iz Podgorice prema Virpazaru, ako ideš tuda. Prav put, mami te gas, a imaju idiotsko ograničenje. Uhvate radarom jednog, kad stignu na smenu, a onda svima pokazuju isto. A sve to da bi ti uzeli 10€ ako si prekoračio brzinu.
                              ex SAABotražitelj

Comment

Working...
                              X