Put za CG...

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • skyline
    CBC Senator XXL
    • 31.07.2007
    • 3149
    • Cacak

Re: Put za CG...

nije ih bilo sad, ali treba paziti
    inace, podgorica-budva preko cetinja ili preko virpazara, pa sozine, dodje na nekih 5km razlike u korist cetinja, ali je preko sozine daleko lepsi put, plus se ide obalom, ali je 2.5e prolaz kroz tunel
    Kada se glupost toliko namnoži, čitava društvena zajednica postaje jedan veliki debil.

Comment

• nikola_VUK
      CBC Senator XXL
      • 20.09.2005
      • 317
      • Podgorica - Novi Sad
      • Mercedes vaneo 1.7

Znaci, non stop se vozim PG-NSi nikad nisam imao problema sa crnogorcima, samo sa srbima, jeba.... bi se za 10 eura. Znaci samo lagano kulturno sa njima i sve ok, samo jedna stvar posto je neko govorio da je isao sa isteklom licnom kartom, mislim da to vise ne moze, vrate te nazad.

Comment

• skyline
        CBC Senator XXL
        • 31.07.2007
        • 3149
        • Cacak

a koje su ti tablice na autu?
        Kada se glupost toliko namnoži, čitava društvena zajednica postaje jedan veliki debil.

Comment

• djlosmi1
          CBC Član
          • 03.04.2008
          • 85
          • Beograd

Originally posted by skyline
          nije ih bilo sad, ali treba paziti
          inace, podgorica-budva preko cetinja ili preko virpazara, pa sozine, dodje na nekih 5km razlike u korist cetinja, ali je preko sozine daleko lepsi put, plus se ide obalom, ali je 2.5e prolaz kroz tunel
          Ma sozina je zakon, em je put lepsi, em nema toliko crnogoraca koji preticu ko nenormalni na svom terenu.A i na izlasku iz podgovrice na pravcu za sozinu ima lep megamarket sa skroz povoljnim cenama.Tri kartona piva i vozzzi, vec si ustedeo ahhaj

Posto cu i ja verovatno ici caletovim kolima a on isto ima ovlascenje, ja ne treba nista da vadim jel? Na istoj smo adresi, ne verujem da ce biti problema...

Inace bice patrola do CG by Mirko Alvirko u nedelju, pa eto mozda i kazu nesto sto nismo znali.

Comment

• MisaRS
            CBC Član
            • 19.05.2006
            • 76
            • Nis

Ako je stvarno 10e prekoracenje onda to nije uopste mnogo, ja sam milsio da je vise i zato sam se cimao...

Kroz grad jurim kao furija,za volan moga AUDIJA.Zamnom uzdasi,prasina,graja,za devojke sam glavni baja.

Comment

• stevak
              CBC Senator XXL
              • 31.05.2009
              • 1215
              • Zemun
              • Saab 9000 cs 2.0T

Originally posted by MisaRS
              Ako je stvarno 10e prekoracenje onda to nije uopste mnogo, ja sam milsio da je vise i zato sam se cimao...
              Kazna je oko 30 €, i trebalo bi da te šalje kod sudije za prekršaje, ali mu predložiš da platiš njemu odmah, pa se dogovorite...
              ex SAABotražitelj

Comment

• eto tako
                CBC Član
                • 05.11.2008
                • 66
                • Montenegro-Podgorica

Eto ja cisto da vas upozorim na B klasu i na sive pasate pg*cg tablica jer su u njima kamere i sa istima nema preglabanja i price . U sustini drzite svijetla upaljena i pojas da se vidi i to je to . U jednom topicu sam vec postavio mapu Podgorice sa par obiljezenih pozicija gdje je policija i par supermarketa dje valja trgovati . Za sve ostalo slobodno pitajte , moze i na PM jer se bas i ne znalazim na ovom forumu ...
                ''Sve se vraca sve se placa''

Comment

• Bane R
                  CBC Senator XXL
                  • 27.03.2006
                  • 1769
                  • Beograd

Au bre ljudi ko izmisli ove navigacije

Ranije bilo sednem u kola i odem u crnu goru, a sad kao nešto treba da razmišljam o tome ...

Imam par dilema, pa molim da mi ih rešite.

Treba da odem do Dobrote, ja bih najranije preko Bosne (sviđa mi se put, a i Hercegovina ovako kao pejzaž, ali neću tuda ići).

E sad, ono osnovna ruta koja je meni u glavi je Ljig, Milanovac, Čačak, Užice, Prijepolje, Mojkovac, Kolašin, Podgorica, pored Skadarskog i na morence.

Malo gleda gledam ovaj Garminov Map Source na PCu i imam dileme:

1. Beograd, Lazarevac, Valjevo, Užice (176km) VS. Beograd, Ljig, Čačak, Užice (213km)

2. Prijepolje, Žabljak, Nikšić, izlazak pravo na zaliv, Dobrota (250km) VS. Prijepolje, Kolašin, Podgorica, Cetinje, Budva, Dobrota (267km) VS. Prijepolje, Kolašin, Podgorica, pored Skadarskog, Sozine, Dobrota (275km).

1. Ljig, Čačak, Užice put znam, a ovaj preko Valjeva do Užica ne znam. Vredi li 37km?

2. Ovaj put preko Žabljaka i Nikšića ne znam. Imate li neke informacije?

3. Da li biste od Podgorice na Cetinje ili pored Skadarskog?

Potrebna mi je kombinacije svega, dobrog puta, potrošnje, gustine saobraćaja, bezbednosti, mesta za pauzu. Šta mislite da je najbolja kombinacija. Pre svega vredi li preko Valjeva i ova avantura Žabljak Nikšić, pošto ovaj prvi put još možda i znam, ali ovim drugim sigurno nisam nikada prošao.

Ili da idem na sigurnu meni dobro poznatu varijantu ?

Kreće se sutra i krećem oko 1 sat u noć iz Beograda.

Comment

• eto tako
                    CBC Član
                    • 05.11.2008
                    • 66
                    • Montenegro-Podgorica

Zaboravi Niksic i Zabljak. Idi preko Cetinja i to je to a ako ti se vec igra/vozi onda se pojavi na Lovcen,pa se spusti u Boku .

Comment

• skyline
                      CBC Senator XXL
                      • 31.07.2007
                      • 3149
                      • Cacak

zaboravi valjevo-uzice
                      to je regionalni put koji nije ni prici ibarskoj magistrali, ali opet ima znatno manje saobracaja nego na ibarskoj, pa prekalkulisi

podgorica-budva, vec sam pisao
                      ista je kilometraza preko sozine i preko cetinja (par km razlike), s'tim sto na sozinu imas puno manje saobracaja, nemas brdo, vozis se uz obalu, nemas kamikaza, ali 2.5e je prolaz kroz tunel

Comment

• eto tako
                        CBC Član
                        • 05.11.2008
                        • 66
                        • Montenegro-Podgorica

Sto se tice cijene tunela isplati se jer ako izracunate vrijeme i potrosnju goriva dodje na isto Ja licno kad idem za Petrovac idem niz Petrovacke strane JER ... a sto se tice puta ka Bu2 preko Cetinja,sad su skoro cijelim putem tri trake,kamikaze se ne osjete ako se vozi skroz desno i idemo dalje ...

Comment

• brzi_pas
                          CBC Senator
                          • 25.08.2005
                          • 272
                          • Podgorica

Kakva Sozina....

Petrovacke strane, pravi vozacki put, malo sabracaja i samo dva zajebana mjesta.... samo je steta ici tuda ako ste sa djecom.... a ako ste sami..... gas i uzivanje!

Inace, sto se tice ovlascenja, ja sam morao da ''castim'' policajca na granici sa SRB (vaseg) 10e jer nisam imao ''medjunarodno ovlascenje'' , imao sam ovo opstinsko, cak i kupoprodajni ugovor auta, al nije htio da me pusti..... posle je javio kolegama pa su me u narednih 100tinak km zaustavili josh 2 puta i opet po 10e ''casti''

A sto se tice policije kod nas, ako napravite neki prekrshaj, obatite paznju na ponasanje policajca, ima par nenormalnih koji se ne libe da uhapse zbog pokusaja davanja mita... to se na kraju ispostavi kao ozbiljan prekrshaj... da, zbog 10e oce da ''sjebu''...

VW Passati, crni i sivi PG/CG tablica su ''presretaci'' i nisu ni malo flexibilni, a pokvareno voze, umiju da se pribijaju u branik i da bukvalno izazivaju da date gas....i samo cekaju prelazak 30+ ogranicenje i njihov si.... Sad su im se pridruzile i par Merscedesa A klase... a po primorju sam cuo imaju josh nekih drugacijih kola.... I Policije ima dosta, cak i previse...

Uglavnom, kao sto i eto tako rece, pojas, svijetla i lagano samo
                          http://www.oltretutto-arcg.com Alfa Klub CG
                          Alfa Romeo's GTV V6TB, 164 Q4 & 75 V6

Comment

• eto tako
                            CBC Član
                            • 05.11.2008
                            • 66
                            • Montenegro-Podgorica

Preko Petrovackih nema murije )))

Comment

• bozza1979
                              CBC Veteran
                              • 08.01.2007
                              • 112
                              • Beograd

Originally posted by brzi_pas
                              Inace, sto se tice ovlascenja, ja sam morao da ''castim'' policajca na granici sa SRB (vaseg) 10e jer nisam imao ''medjunarodno ovlascenje'' , imao sam ovo opstinsko, cak i kupoprodajni ugovor auta, al nije htio da me pusti..... posle je javio kolegama pa su me u narednih 100tinak km zaustavili josh 2 puta i opet po 10e ''casti''
                              Meni su u septembru prosle godine trazili to medjunarodno ovlascenje (CG strana), ali sam im rekao da se ono izdaje samo uz pasos (koji nisam imao)... Pustili me bez problema i podmazivanja...

Comment

• PRESRETAC
                                CBC Senator XXL
                                • 09.10.2007
                                • 333
                                • BG
                                • Grande punto 1.4T

evo ako nekome slucajno zatreba snimak emisije SAT - patrola do crne gore...

Code:
                                http://www.rts.rs/upload/storyBoxFileData/2009/07/03/416537/Sat-0507.flv
                                sigpic

Comment

Working...
                                X