Put za CG...

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • nikola_VUK
    CBC Senator XXL
    • 20.09.2005
    • 317
    • Podgorica - Novi Sad
    • Mercedes vaneo 1.7

Re: Put za CG...

Cesto idem za NS, i dugo sam isao PG-UZ-CA-BG-NS, odustao sam od toga kad su uradili Sabac-Valjevo kako treba tako da je super preko sat vremena ustedim tako.

Comment

• Kabi
      CBC Veteran
      • 22.08.2006
      • 113
      • Novi Sad

Da li neko zna kakva je situacija na obilaznici oko Valjeva posto vidim da su krenuli da rade tu deonicu na onom kriticnom mestu,kolika su zadrzavanja? Ili da idem na Ibarsku,ne znam koliko je opterecena u ovo vreme,puno verujem

Comment

• srdjan_p
        CBC Senator XXL
        • 01.12.2004
        • 1915
        • ZR

Ibarskom najbolje nocu i to pozeljno radnim danima, da izbegnes uroljane likove koji nocu voze iz sela za selo ili gde vec...

Comment

• Bratko
          CBC Član
          • 13.08.2007
          • 47
          • Beograd/Cacak

Sinoc se vraćam ibarskom iz Ča za Bgd, i do Ćelija sve ok.
          I onda, oko 22-22.15h ispred Lazarevca, odjednom kooooolooooonE iz pravca Beograda.
          Često koristim ibarsku, znam je kao svoj džep ...ali, odatle, ni za treptaj oka nije bilo mesta preticanju.
          Kolone iz Bgd-a su bile km-tarske...autobusa je bilo najviše, a i kamiona i auta...
          Pomislio sam da, ne daj Bože, nije bilo nekog udesa ...ali, moja traka je bila relativno prohodna, do ispred Stepojevca.
          I onda, pogledam na sat i skapiram šta je. Sinoć je bio 19.jul...a smene na moru su valjda od 10., 20., 30-og !!!
          Ako već krećete kad su smene, naoružajte se strpljenjem.
          I, ako već koristite ibarsku, moj Vam je savet da posebno budete obazrivi za vikend kada je Sabor u Guči, 07-09. avgust '09 !

Comment

• Bane R
            CBC Senator XXL
            • 27.03.2006
            • 1769
            • Beograd

Upravo. Gomila ljudi koje znam je baš noćac/danas krenulo ka jugu ...

Comment

• eto tako
              CBC Član
              • 05.11.2008
              • 66
              • Montenegro-Podgorica

Ja sam jutros putovao od kuce do grada 45 minuta a inace mi treba tri minuta ... A mogu da zamislim kako je bilo posle centra kroz Zetsku ravnicu i na ulazak u Budvu i ostale turisticke destinacije.
              ''Sve se vraca sve se placa''

Comment

• rajmax63
                CBC Prijatelj
                • 02.04.2005
                • 1415
                • Bačka Palanka
                • AUDI A6 2.0TDI 170KS

poštovani forumaši evo vam na uvid itinerer koji sam napravio prošle godine a ove malo doradio
                nadam se da će se neko naći u ovome jer su ovo pravci od Novog Sada i Bačke Palanke
                možda neko iskoristi deo itinerera kada se uključi na deonicu koja je napisana

prvo ide put Bačka Palanka - Herceg Novi

onda ide put Novi Sad - Herceg Novi iz dva pravca pa kome volja.jedan je preko Rume i Kuzmina a drugi preko Rume Šabac Loznica

za kraj je nešto posebno i odnosi se za one koji žele da idu preko Šćepan Polja tj na raftinga Tarom

ako neko ima primedbe neka sačuva za sebe jer ovo je moj lični utisak i ne mogu pogoditi svačji ukus a pohvale primam
                mnogo će značiti onima koji nemaju GPS
                .
                .
                .
                blago onom ko rano poludi pa mu zivot prodje u radosti i veselju
                Audi ima crveno T

Comment

Working...
                X