da li je ok ici u Rijeku kolima i kojim putem je najbolje?!? u pitanju je jugic ako je to bitno...
u Rijeku kolima?
Collapse
X
-
Re: u Rijeku kolima?
Ja sam se pre neki dan vratio iz HR sa mora, bio sam u Rovinju, i prosao kroz Rijeku.
Najbolji put ti je da izadjes na auto put Beograd - Zagreb. Vidi samo da nije subota posto je tad smena turista, i ima guzve na granici. Ja sam petkom isao i u petak se vratio i nije bilo guzve, mozda 15-20min sam bio sve skupa na granici.
Ides do Zagreba, i tu ima table koje ti pokazuju kuda za Rijeku.
Putarina ti je 105kuna na prvom delu i jos 60kn od Zagreba do Rijeke.
U Srbiji je putarina 230din.
Put je odlican, ogranicenje je 130km/h.
U nekim deonicama se radi put, ali nisu duge deonice, sve u svemu, odlican je put, mnogo bolji nego nasi.
Sto se tice bezbednosti auta zbog tablica, preporuka je da ga za svaki slucaj parkiras na neki parking...u dvoriste ili tako nesto, i da izbegnes eventualno neki moguci problem. Ja sam bio nedelju dana, bile su NS table u pitanju i nisam imao nikakvih problema. Vozao sam se i po Rovinju i isao do Porecha i nikakvih problema nisam imao.
Pozdrav, IvanIvan Stojanovic
Golf Mk3 GTI 16V '94 god.
-
-
Ima i onih radar-presretaca na autoputu. Ja sam video da voze neki A6 crni zatamnjen, mada, ako budes isao do 140km/h nece te niko dirati.
Ne znam kog Yugica imas, ako je standardan ni ne mozes mnogo brze, ali eto da znas, u slucaju da imas nekog nabudzenog sto ide i 200km/h
PozdravIvan Stojanovic
Golf Mk3 GTI 16V '94 god.
Comment
-
-
ispravio naslov teme jer sam vec poceo da mislim da neko zahebava
obrati dobro paznju gde parkiras auto,zbog tablica,ima jos uvek ljudi kojima poprilichno smeta Srpska registracija."I am a rotorhead stuck with pistons for the moment. Its killin me."
No ROTOR no MOTOR...
Comment
-
-
Bio u Puli, Rijeci, Rapcu, Labinu, Rovinju i prosao skoro celu Istru.. Nikakvih problema, Istra nikada nije ratovala kao ni Beograd pa nema tih problema nacionalista i ratnih veterana
najbolji ti je put Beograd-Zagreb-Gorski kotar-Istarski Ipsilon i eto te u Rijeci..
Obrati paznju kad udjes u grad(Rijeku) da vozis malo pazljivije i sporije nego inace, bar dok se ne naviknes na njihov tip asfalta jer je dosta tvrdji i klizaviji zbog visokih temperatura i iznenadnih kisa imaju veci procenat kamena u njemu.. zato im motoristi ginu kao golubovi..
treba ti obavezno medjunarodna dozvola, vozi pod svetlima, imaj prsluk u kolima, nemoj NIKAKO da pijes i vozis jer im je tolerancija bila 0.00 promila, ne znam kako je sad ali je zeznuto..
Srecan put!!
Comment
-
-
Originally posted by ivan.stojanovicJa sam se pre neki dan vratio iz HR sa mora, bio sam u Rovinju, i prosao kroz Rijeku.
Najbolji put ti je da izadjes na auto put Beograd - Zagreb. Vidi samo da nije subota posto je tad smena turista, i ima guzve na granici. Ja sam petkom isao i u petak se vratio i nije bilo guzve, mozda 15-20min sam bio sve skupa na granici.
Ides do Zagreba, i tu ima table koje ti pokazuju kuda za Rijeku.
Putarina ti je 105kuna na prvom delu i jos 60kn od Zagreba do Rijeke.
U Srbiji je putarina 230din.
Put je odlican, ogranicenje je 130km/h.
U nekim deonicama se radi put, ali nisu duge deonice, sve u svemu, odlican je put, mnogo bolji nego nasi.
Sto se tice bezbednosti auta zbog tablica, preporuka je da ga za svaki slucaj parkiras na neki parking...u dvoriste ili tako nesto, i da izbegnes eventualno neki moguci problem. Ja sam bio nedelju dana, bile su NS table u pitanju i nisam imao nikakvih problema. Vozao sam se i po Rovinju i isao do Porecha i nikakvih problema nisam imao.
Pozdrav, IvanБудале се не рађају. Праве их лепе девојке у слободно време.
Comment
-
-
Originally posted by JAPANXBio u Puli, Rijeci, Rapcu, Labinu, Rovinju i prosao skoro celu Istru.. Nikakvih problema, Istra nikada nije ratovala kao ni Beograd pa nema tih problema nacionalista i ratnih veterana
Originally posted by JAPANXnajbolji ti je put Beograd-Zagreb-Gorski kotar-Istarski Ipsilon i eto te u Rijeci..
Originally posted by JAPANXtreba ti obavezno medjunarodna dozvola, vozi pod svetlima, imaj prsluk u kolima, nemoj NIKAKO da pijes i vozis jer im je tolerancija bila 0.00 promila, ne znam kako je sad ali je zeznuto..
Comment
-
-
Juče dođoh iz okoline Pule. Ne znam kako je u Rijeci, ali nikakav problem nismo imali sa BG tablama niti sa ljudima dole. Gužve nije bilo, putovali smo 6h Pula - BG, a u odlasku nam je trebalo 9h (subota, loše vreme).Toyota Avensis 2.0 D-4D (2007)
Comment
-
-
ja sam juce dosao sa puta po istri, od umaga, pule, rijeke, nigde nikakav problem. Putevi su vrhunski, od pule do rijeke jedino nije pravi autoput, ali dobar put. Jedino smaraju sa stalnim radovima, pa su cesta usporenja i tu sam video jedan radar samo kako lovi, presretace imaju, barem su meni tako rekli, ali sa 150 prosek me niko nije cimao. Putarine su skupe, ali vrede te pare, jer su putevi
edit: taj ypsilon o kom se pise, je posle ucke, tj posle rijeke, i to je put porec-pula na tablama, 2 evra je putarina tu. Prsluk treba, svetla nisu obavezna danju, medjunarodna nije obavezna.
Comment
-
-
Da se nadovezem na temu... planiram put u Rijeku u periodu 18-20. septembar, s' tim da bih isao do Buzeta (60km od Rijeke). Imam drugare u Rijeci itd., znaci mogao bih da tamo ostavim auto u dvoristu/garazi. Ipak, cuo sam da postoji varijanta iznajmljivanja HR. tablica, nesto tipa probne tablice... da li neko zna sta o tome i koliko kosta ta usluga, kako doci do nje?"Sometimes it seemed like the more you drove the less money you had. I remember one time Buck Baker and Lee Petty and I had to put our money together just to split a hot dog and a Coke."
- Lousie Smith
Comment
-
Comment