Isao bih sa zenom i detetom na Taru pre na jezero Perucac.Dali neko ima nesto da preporuci?
Gde prespavati na Tari odnosno na jezeru Perucac
Collapse
X
-
Tags: None
-
-
Re: Gde prespavati na Tari odnosno na jezeru Perucac
Buduci da ides sa zenom i sa detetom, pretpostavljam da ti hotelska varijanta odgovara? Ako je tako imas varijantu da budes u Hotelu Inex u Bajinoj Basti. Tara i perucac su ti odatle udaljeni oko 16km odlicnog puta. Mada je moja preporuka da budete na Tari, hotel Omorika i da odatle idete dalje na kupanje ili sta vec. Odatle mozete na Mitrovac, pa na jezero Zaovine, ili na Perucac... Ili bi mozda u neku privatnu varijantu?Lancia Kappa 2.0 20v
-
-
Idi na Mitrovac, odatle mozes otici na jezero Perucac, Kaludjerske bare nisu daleko, Zaovinsko jezero takodje. Mi smo spavali u apartmanima "Malisevac" (proguglaj malo). Domacini su nas smestili i otisli. U apartmanima je sve novo. Dovezli smo bicikla gore, tako da smo mogli dosta da obidjemo i bez kola. Deca su uzivala, kao i mi. Gore na Mitrovcu nema guzve, saobracaja, galame, pa je odmor potpun. Imas i zatvoren bazen u Decijem hotelu, koji se moze koristiti. U tom hotelu je i doktor, tako da se ne morate sekirati ni za to. ( Uglavnom su tu deca sportisti, koji su po ceo dan na terenima za kosarku i fudbal )
Mi smo se zaljubili u Taru, prekrasna planina. Nase preporuke. Pozdrav i lep odmor
Comment
-
-
Hvala na informacijama.Omoriku sam zvao tamo je pp1800 po osobi +taksa+rucak,a mislim da ima i neko osiguranje + pa mi je to malo mnogo.Mislo sam naprivatni smestaj apartmani ili neka vikendica posto u hotelskoj sobi nemoze dete da sedi u 3x3 ako bude neke kise i nemoze da se ide napolje.
Comment
-
-
Evo ti broj telefona apartmana gde sam ja bio (0642302074) ekstra su apartmani, ima ih covek nekoliko svi su ekstra smestaj sa pogledom na Perucac,
u dvoristu imas kameni rostilj, terasa (cena je pred sezonu bila 25e). Gazde su ekstra ljudi i pre svega je cisto, komplet opremljeno ali nemas mogucnost
ishrane nego da spremas sam.
Do Mitrovca imas 11 km.
Comment
-
-
Ja se vratio sa Tare.EXTRA SMO SE PROVELI smestaj smo nasli na Mitrovcu dete uzivalo vazduh extra perfektno.Bili smo u "vila kod Dila" ima je na netu (na guglu).Boze zdravlja za novu godinu ponovo.
PREPORUCUJEM SVIMA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Comment
-
-
Perucac je pravo mesto za odmor. Steta je uzimati hotel ili sobe u Bajinos Basti jer je Bajina Basta grad. Mnogo je bolje naci privatan smestaj u Perućcu ako je leto, a van leta je najbolje otici na Taru. Do jezera se sa Tare stiza za pola sata.
Comment
-
Comment