Vlasina

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • Eon
    Moderator
    • 10.03.2005
    • 4225
    • Beograd-NBG-44
    • Superb 2.0 4x4 DSG

Vlasina

Putujem na 3 dana na Vlasinu, po preporuci. Pošto mi je prvi put da sam na tom jezeru, interesuje me šta uopšte imam tamo da vidim, pa i da radim...?
    Škoda Superb 2.0 TDI 190 bhp DSG 4x4 2020
    Volkswagen Tiguan 2.0 TDI 150 bhp Carat 2017
  • nina996
    CBC Senator XXL
    • 20.03.2009
    • 324
    • leskovac

Re: Vlasina

Neznam sta ocekujes i gde ces biti smesten ali je za odmor prava stvar,provoda nekog nema ali je raj za dusu.Netaknuta priroda da se nadises i naspavas.ponesi i deblju garderobu posto zna nocu bas da zahladi.Pozdrav i lep odmor
    Pirke

Comment

• deki-ascona
      Bio nam je drug! RIP
      • 10.04.2007
      • 2118
      • NI , Trosharina

Pravi opis u 2 recenice.

Ja sam bio samo jednom iz ciste dosade, sa 2 drugara sa idejom da spavamo par dana u satoru u kampu ispod hotela "jezero". Cim smo stavili sator tresnuo je takav pljusak da smo celu noc proveli u kolima posto nam se sator zgovnio od vode. U hotelu nije bilo mesta posto su neke odbojkasice bile tu na pripremama i zauzele sve sobe. I tako smo se guzvali u kolima pored satora 2 noci, a preko dana smo gacali blato pokusavajuci da dodjemo do "plaze". Voda je bila ledena, noci kao u sibiru, maglustina je ogranicila vidljivost na nekoliko metara cak i preko dana. Ona lutajuca tresetna ostrva su lepa kad ih vidis na razglednicama, uzivo su jeziva. Kad stojis pored obale , ne znas da li da ocekujes cudoviste iz loh nesa ili da se pojavi neki ukleti jedrenjak , toliko je romanticno !
      Da nije bilo tih odbojkasica vratili bi se mi jos istog dana, ovako je vredelo istrpeti....

Inace vredi zbog nedirnute prirode, vazduha, eventualnog skupljanja treseta za saksije (to je valjda tamo zabranjeno), ribolova, pa ko voli....

Ne verujem da postoji u Srbiji jos jedno takvo mesto - maximalno originalno !!!

sretno
      Originally posted by Valent Vudriga
      ovde je dnevnica 20e a ne satnica...
      Kako netko vozi auto s takvom dnevnicom, to fizicki nije moguce.

Comment

• Eon
        Moderator
        • 10.03.2005
        • 4225
        • Beograd-NBG-44
        • Superb 2.0 4x4 DSG

Da dodam...

Vlasina je prelepo mesto sa vrlo dobrom infrastrukturom, ali nema kafane, kafića, a i prodavnice su slabo snabdevene. Ipak, priroda je fantastična i vredi posetiti!
        Škoda Superb 2.0 TDI 190 bhp DSG 4x4 2020
        Volkswagen Tiguan 2.0 TDI 150 bhp Carat 2017

Comment

• ale944
          CBC Senator XXL
          • 20.03.2006
          • 1457
          • Beograd

http://www.novaspeed.rs CHIPTUNING & FAP/DPF Off

Comment

Working...