rožaje - podgorica

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • jevtic
    CBC Senator XXL
    • 26.11.2006
    • 729
    • beograd

rožaje - podgorica

išao sam sad u crnu goru. granični prelaz sam prešao kod rožaja.
    od rožaja do podgorice sam išao klasičnim putem preko berana pa na belo polje pa onda klasika mojkovac, kolašin ....
    ono što je bitno je da i putokazi vode baš na tu stranu.

međutim ono što mi ne da mira je sad kad gledam mapu postoji put koji mi se čini dosta kraći a to je rožaje, andrejevica, kolašin... pa me zanima da li je iko od vas forumaša išao ovim putem i kakav je ovo put. odnosno da li je to neka kozija staza ili normalan put sa dve trake gde mimoilaženje nije stresna situacija.

dalje, postoji i put rožaje, andrejevica, pa onda do mateševa gde se skreće sa glavnog puta i onda se kod bioča priključuje na magistralu. zna li neko možda kakav je ovo put? ovaj je na karti baš nacrtan tankom linijom i ne deluje mi kao put kojim bi trebalo ići sa nečim što nije lada niva.
    ex - fabia 1.9 tdi
    golf 2.0 tfsi
  • nikola_VUK
    CBC Senator XXL
    • 20.09.2005
    • 317
    • Podgorica - Novi Sad
    • Mercedes vaneo 1.7

Re: rožaje - podgorica

Ovim drugim putem sa ja išao pre par godina, nije loš krajolik ako ćeš da se meračiš, ali ima dosta krivina relativno sporo se vozi.
    Išli smo u Kolašin na kačamak, posle jela smo se vraćali preko Crkvina, da smo se vraćali istim putem mislim da bi kačamak završi u Andrijevici.

Comment

Working...
    X