Planiram da idem kolima na Zakintos sa drugovima oko 25 jula. Mislim da je dosta krace ici novim autoputem Egnatia Odos a ne preko Larise. Gledao sam kartu i doso do zakljucka da je najbolje ici preko evzoni granicnog prelaza i iskljuciti se nesto ispred soluna za ovaj novi autoput pa preko Janjine i Patre do Kilinija? Medjutim procitao sam negde da je 120km krace preko granicnog prelaza Niki(preko Bitolja). Zamolio bih da mi neko sto detaljnije objasni, idem prvi put.
Kolima do Zakintosa
Collapse
X
-
Re: Kolima do Zakintosa
Oni koji idi direktno od Srbije za Igumenica u Grckoj mogu da skrate put za 120 km,i da se ukluce opet na Ignatija Odos,kade se uce u Makedonija vozi se po posledne puterine Gradsko to mu doce 3 putarina iz pravca granice kad se uce u makedonija,onda kod Gradsko se skrece za Prilep,Bitola pa granicni prelaz sa Grcke Niki,pa dolazi na red Florina(prolazi se pored Florine)pa dalje prema Ptelomoida ,Kozani i izace se na Ignatio Odos,put je dobare i nema guzve na granici ,sta se tice putarina od Soluna prema Larisi ima ih 4 u jednom pravcu i rade punom parom,pozz.
Pogledaj mape br 1 pa br 3 pa br 2 tako idu redom
-
-
Re: Kolima do Zakintosa
Za Krf je koliko mi se cini 35e za auto, naravno u jednom pravcu. Tako nekako rece AlvirkoEX OPEL KADETT E C14NZ TUNED WITH LPG EQUIPMENT BY IVAN T
NOW OPEL VECTRA B 2.0DI 16V (X20DTL)
SVE PROLAZI PA CAK I DOZIVOTNA ROBIJA
Comment
-
Comment