Rafting - reka Tara i Drina

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • zverko
    CBC Senator XXL
    • 19.08.2005
    • 7085
    • BGD
    • Audi A4

Re: Rafting - reka Tara i Drina

nem ja nista protiv ali trenutno imam panetnije na sta da potrosim 70e nego da se sankam niz reku i da uvece cirkam uz narodnjake...
    deutsche gemacht-gut gemacht...

Comment

• skijash
      CBC Senator XXL
      • 07.09.2007
      • 1354
      • Beograd
      • wrx

To što je kamp na samoj Drini ne znači mnogo jer se svakako voziš do mesta polaska, tj do nekog mesta na Tari. Jedino se vraćaš direktno u kamp čamcima, ali ja bih se radije vozio još malo kolima a imao dobar smeštaj nego spavao u buvari opet Aj bar da je bilo dovoljno toplo da može da se pliva, ali je temperatura vode bila recimo 4 stepena ili tako nešto pa je to što smo na reci značilo samo da ima više komaraca

Comment

• cvrle
        CBC Senator XXL
        • 11.06.2006
        • 1008
        • Beograd,Banovo brdo

Sticajem okolnosti sam prosle godine bio vise meseci u tom delu Crne gore zbog posla i nekoliko puta bio na raftingu. Kad budes dole dva-tri meseca nista ti drugo ni ne preostaje a zabave bas neke i nema.

Moja preporuka je rafting Bato jer sam se sa njim spustao vise puta i svaki put je bilo sjajno i po meni gledajuci druge je vrhunski profesionalac sto se tice spustanja, dugo u poslu,i zna da napravi odlican stimung, od starta,voznje pincom,pica klope nakon raftinga i atraktivnog spustanja. Kontakt ima na facebooku lako se nadje, a restoran i start nalazi se tik pored mosta kod Bosanskog prelaza. Posto to drzi sa sestrom imaju i neku vikendicu vrlo blizu koju iznajmljuju, cifru ne znam ali je lepo spakovana, gore su kreveti komada 4 (cini mi se) dole ugaona garnitura, lcd tv, uredno i cisto i mislim da moze tipa 6 osoba da se smesti mozda i 8. Nisam odsedao al sam bio i video.

Da bi ceo rafting bio atraktivniji uglavnom svi idu na varijantu da vas prvo zagreju sa alkoholom dok se dolazi na polaziste i onda sve to izgleda naravno mnogo brze i ludje ali ustvari nije tako samo ste malo vise popili( spustao sam se i cirke i trezan,al vise cirke), svakako je super zezanje.

Evo jedna slika moje ekipe tad ( nigde bez kamere )

A evo i mini spota sa tog spusta:

Treba probati...
        Boj ne bije svetlo oruzje vec boj bije srce u junaka

Comment

• Laguna 2002
          CBC Senator
          • 13.12.2009
          • 297
          • Bačka Palanka

Glavni je tip što visi sa grane i slika. Slike su mu odlične, stoji na najatraktivnijim mestima.

Klopa je odlična, još ako je i ekipa dobra... Samo spuštanje je odlično, ali mislim da posle nekoliko spuštanja nema šta spektakularno da se vidi, mislim da je druženje u prvom planu.
          Što se smeštaja tiče nezgodno je ako neko očekuje veliki komfor, ali su se i oni mogli malo potruditi da ne bude baš tako spatanski ( prastari izguljeni kreveti na sprat sa vojničkim kockama, a o ćebadima da ne govorim ). Najveća zamerka su prljava odela koja se dobijaju za spuštanje. Malo je reći da su prljava, a i sam miris koji ih krasi je katastrofa. Još pogotovo što se oblače do kože.
          Sve u svemu, pamte se samo lepe stvari.

Comment

• audia7
            CBC Član
            • 26.12.2010
            • 42
            • Beograd

Malo da osvezimo ovu temu koja krece da bude ponovo aktuelna..a ja jedva cekam
            Za prvi maj se spremam vec da idem na rafting, ide nas ekipa desetak(muskaraca-zene vodimo tek u leto) tako da bi ovo trebalo biti prvo i pravo proletnje ludilo!
            ja idem vec par godina kod jedne iste ekipe i stvarno bih dao sve preporuke kad su oni u pitanju, to je rafting centar Drina-Tara i nalaze se sa strane republike Srpske bas na obali reke Drine,to je mozda peti-sesti kilometar Drine- na finisu rafting tura. Pre nego sto sam otisao kod njih bio sam jos na dva mesta i razlika je vise nego ocigledna .

Odlican je smestaj, uvek moze da se bira izmedju dvokrevetnih i trokrevetnih bungalova, kojih ima najvise i ima nekoliko i cetvorokrevetnih i dva tri sestokrevetna, sve je cisto, uredno, mirise na drvo, uvek sveze posteljine, za boravak u prirodi mislim da je savrseno a imaju i veliki kapacitet preko 100 kreveta. Gledam bas par negativnih komentara, i mogu reci da smo ovde uvek dobijali extra opremu koja je bila cista i oprana, tople vode je bilo skoro uvek dovoljno, jedino sto se zna malo zaguzvati odmah posle raftinga kad se svi tusiraju.
            Ja stvarno volim da odem na rafting, jer mi je to za dva tri dana, vece ''punjenje baterija'' nego deset dana mora ili bilo sta drugo, to se ne moze recima opisati, ja jos nisam sreo nikoga ko je negativno reagovao na ovakvu prirodu i ovakav osecaj konekcije sa prirodom!
            Hrana je posebna prica, za svaki obrok prakticno dobijes svedski sto na koji se servira po pet sest razlicitih domacih jela s tim da se za ovim ''svedskim stolom'' sedi ja stvarno ne znam odakle bih poceo da nabrajam ali svaki put posle raftinga moram da pojacam teretanu i da pazim sta jedem
            Sto se muzike tice to najvise zavisi od zelja gostiju i raspolozenja vecine, mada vikendom to obicno bude neka gitara uzivo ili nekoliko tamburasa tako da mi je to ekstra lezalo onako uz vatru.
            Moj glas i topla preporuka za ovaj klub, sajt je http://www.raftingtara.com/ i tu se moze videti dosta detalja a u stvarnosti je sve jos mnogo bolje

Comment

• pantelijaostojic
              CBC Član
              • 13.11.2009
              • 74
              • Beograd

Ljudi jel isao neko skoro u Bajinu Bastu? Treba u ponedeljak da idem na Perucacko jezero, isao bih preko Valjeva i Debelog brda. Znam za magistralu da je put ok, zanima me posle Valjeva jel dobar put, imali patrola i na sta da obratim paznju? Unapred hvala ))

Comment

Working...
              X