Šoping relacija - Segedin, Budimpešta, Beč

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • jovancha
    CBC Član
    • 13.09.2006
    • 80
    • bgd

Šoping relacija - Segedin, Budimpešta, Beč

Cao drugari,
    planiram da odem sa devojkom malo u soping do segedina, i verujem da ovde ima vec onih koje su zene poterale u slicnu avanturicu.
    E sad, svaki predlog restorana je dobro dosao, i sta god vam padne napamet da bih trebalo videti

Ono sto mene zanima je par pitanja, tj dilema. Ne bih da idem ujutru i ko manijak se vracam uvece, vec sam mislio da prenocim dve noci, tako da kad stignem imamo akciju, odmorimo se,
    sutradan ceo dan isto tako obilazimo, zezamo se, i onda prekosutra kad ustanem, lepo se sredim i pravac BG bez stresa i umora.

Ono sto mene zanima je par pitanja, prvo da li da spavam u Segedinu ili na Palicu ??? U Segedinu sam video neki hotel Novotel, a na Palicu ima Park i Jezero.
    Ono sto mi je lepse sto se tice palica je sto malo mogu i da uzivam u prirodi, takodje manje mogu da me cimaju na granici, ako iz dve ture prenosim krpice, i ostale gluposti,
    a ono sto me smara je cinjenica da cu prelaziti granicu i da moze da bude guzva.

Takodje vremen odlaska zbog praznika, eventualnih rasprodaja, popusta, itd. Da li da idem posle katolickog bozica, a pre nove godine, ili posle nove godine ?
    Ako neko zna kad rade, kad ne rade, itd, znacilo bi mi ...

Pozz svima
  • srdjan_p
    CBC Senator XXL
    • 01.12.2004
    • 1915
    • ZR

Re: Put u Segedin

Mislim da nema vise potrebe za tim segedin akcijama, skoro bio, cene skoro pa iste a izbor manji nego u bg. A inace sam grad nista specijalno, lici na Suboticu npr...

Comment

• jovancha
      CBC Član
      • 13.09.2006
      • 80
      • bgd

Ubedi me u dve reci
      Nista, onda idemo u Budimpestu, ili mozda cak i u Bec, mada me smara da vozim ceo dan.
      Hocu da odem malo da se iskuliram negde na par dana.

Hajde videcu za Budimpestu, pa saljem linkove hotela, itd.

Pozz

Comment

• danil80
        CBC Član
        • 23.04.2009
        • 51
        • Beograd

Originally posted by jovancha
        Ubedi me u dve reci
        Nista, onda idemo u Budimpestu, ili mozda cak i u Bec, mada me smara da vozim ceo dan.
        Ceo dan ?!! Rodjace, do Budimpeste se stize za 4 sata, a do Becha sa 6

Comment

• Misko M
          CBC Senator XXL
          • 17.03.2007
          • 652
          • BG Vozdovac

...juce se vratih sa slicnog putovanja, plan je bio da se preko segedina, budimpeste stigne do becha u 2 dana kupovine.

ali dalje od budimpeste nismo stigli a i za to nam je falilo jos koji dan

putevi prazni sve do predgradaja budimpeste gde ima malo manje guzve uglavnom zbog kamiona ali nista strasno, u segedinu imas par trznih centara za obici, ja obisao 3 lokacije (sportsku outlet prodavnicu, i 2 trzna centra nalik uscu i delti samo manji, ima svasta nesto ), za budimpestu ti treba dosta vise vremena (Arena Plaza, West End, Mamut...) i obavezno Premier Outlet na izlazu ka austriji, tamo su ti skoro sve poznate marke na jednom mestu i po fabrickim cenama, ako kojim slucajem stignes do Becha neces morati uopste da ulazis sve ces naci na samom ulazu odnosno i malo pre "Parndorf", nesto slicno kao Palma Nova kod trsta samo dosta vece a i jeftinije...

Comment

• Kabi
            CBC Veteran
            • 22.08.2006
            • 113
            • Novi Sad

Re: Šoping relacija - Segedin, Budimpešta, Beč

Ako ides u Parndorf u soping preporucujem da nocis ovde http://www.tripadvisor.com/Hotel_Rev...urgenland.html 10-tak min voznje od Parndorfa, nocenje sa doruckom oko 30 evra, cist, miran hotel u lepom seocetu, ima i fin pab u centru sela, za svaku preporuku. Mada treba proveriti i onaj hotel u okviru Parndorfa, mislim da ima neka fora ako potrosis odredjen iznos u sopingu tu da tamo dobijas neki dobar popust u tom hotelu...u svakom slucaju vredi posetiti

Comment

• Misko M
              CBC Senator XXL
              • 17.03.2007
              • 652
              • BG Vozdovac

svi hoteli u Parndorfu su tesko izuvanje bez obzira koliko potrosis a ovo sto si okacio je jeftino i odlicna varijanta za shoping u okolini

Comment

• buldozer
                CBC Veteran
                • 24.03.2006
                • 151
                • Beograd

mali update: od 1.januara je 4-dnevna madjarska vinjeta poskupela, i sada kosta 9 eura.
                Cekanje na ulasku u Madjarsku danas bilo oko 1 sat.

Comment

• orion
                  CBC Član
                  • 11.11.2008
                  • 51
                  • beograd

Trebalo bi da putujem u Budimpestu pa me zanima kakva je situacija sa parkingom. U principu zanima me da parkiram kola u neku garazu pa da koristim metro. Zanima me da li je neko koristio park and ride i zanima me koje su cene videh da ih ima i besplatnih, evo nasao sam na netu neke lokacije http://www.budapest-hotel-guide.hu/en/b ... r_park.php .
                  Jos me zanima i neki dobar outlet jos kad bi imao besplatan parking i da je u blizini metroa

Comment

• comi 1342
                    Moderator
                    • 28.09.2005
                    • 1126
                    • NS
                    • Giulietta ,PUG 106,

Vikendom je besplatno parkiranje u centru (barem bilo 2005.godine), i uopšte nije gužva u saobraćaju, koristi tada auto i navigaciju. Ja kada nisam hteo da se vozim radnim danom, odvezem se do najbliže (a istovremeno i poslednje) metro stanice, potražim parking u kvartu, pa onda giljanje po gradu ceo dan, nije bilo problema. Izvikani outlet, Premier, je na putu za Beč, ni blizu metro, ali čas posla obilaznicom samo ne u špicu saobraćaja... Imao sam samo plan grada, i ženu Mađaricu,( a imam ih još uvek)...
                    "Bio bih zahvalan ako neko moze da mi pomogne da resim problem da me ne zavlace "majstori" i da bespotrebno dajem pare na silne preglede"
                    "Ja sam duboko ubeđen da reč predsednika Rusije, kao i reč predsednika Srbije, vredi daleko više nego finansijske garancije preduzeća."

Comment

• buldozer
                      CBC Veteran
                      • 24.03.2006
                      • 151
                      • Beograd

Parkinga imaš koliko hoćeš, zavisi koji deo grada te interesuje, ali sa navigacijom ćeš se lako snaći. Svaki tržni centar ima svoj parking (uglavnom besplatan), tako da tu nemaš problema. Ovo ti je spisak po meni najboljih tržnih centara:

• WestEnd City Center, 1062 Budapest, Váci út 1-3
                      • Mammut Shopping and Entertainment Centre, 1024 Budapest, Lövőház Street 2-6
                      • Arena Plaza Mall, 1087 Budapest, Kerepesi út 9.
                      • Duna Plaza, Vaci street 178
                      • Campona Shopping Centre, Nagytétényi út 37-43.
                      • Premium Outlets Center, 2054 Biatorbágy, Budaörsi út 4.

Comment

• uglavnom.bezopasni
                        - 42 -
                        • 03.02.2005
                        • 2235
                        • Novi Sad

Šta se kupuje u tom outletu?
                        Fifteen years of research he'd filed from one planet alone and they'd cut it to two words. "Mostly Harmless."
                        11.04. 0:12 #2
                        Rule #51: Sometimes — You're Wrong!

Comment

• Misko M
                          CBC Senator XXL
                          • 17.03.2007
                          • 652
                          • BG Vozdovac

Outlet = modeli iz protekle sezone, na debelom popustu, fabricke cene...

Uglavnom sve sto ima u trznom centru samo jeftinije...

Da ne reklamiramo direktno sajt tog outleta, potrazi malo na netu pa ces videti spisak svih prodavnica.

Comment

• uglavnom.bezopasni
                            - 42 -
                            • 03.02.2005
                            • 2235
                            • Novi Sad

Kad si rekao "modeli iz prethodne sezone", da li to misliš na garderobu i zašto svi pod outletom odmah misle na garderobu, a ako ćemo iskreno nema ovde, a ni tamo ni jedan pravi outlet. (jedino što mi trenutno pada na pamet kao pravi outlet je Manual u Novom Sadu)

p.s. ako nešto mrzim to je što u svakom izlogu ima neki SALE koji daje nekih 70% nečega i što prodavačice za koju god stvar da se uhvatim sa puno pažnje me obaveštaavaju ta je to prošlogodišnji model i da samo što nisu stigli novi koje doduše neće prodavati SALE i biće isto što i ovogodišnji model samo po drugoj ceni.
                            Na kraju uvek ide "onaj pogled" - "vidi seljaka kupuje prošlogodišnji" kad ipak kupim taj prošlogodišnji pa još platim Diners-om na rate.
                            Fifteen years of research he'd filed from one planet alone and they'd cut it to two words. "Mostly Harmless."
                            11.04. 0:12 #2
                            Rule #51: Sometimes — You're Wrong!

Comment

• Misko M
                              CBC Senator XXL
                              • 17.03.2007
                              • 652
                              • BG Vozdovac

A sto te mrzi da odes na direktan sajt i pogledas ?

Pod Outletom se podrazumeva SVE !!! od patika, carapa, gaca, mindjusa pa do bele tehnike i jos kojekakvih gluposti za kucu...

Za ovaj u Budimpesti se ne secam jel bilo bele tehnike posto me to tad nije zanimalo ali u Palmanovi kod Trsta ima apsolutno sve kao i u Parndorfu...

Ne znam sta ti podrazumevas pod PRAVIM Outletom i sta je to u Novom Sadu ali cela evropa podrazumeva isto a to su: Parndorf, Palmanova, Premier i jos gomila drugih, vecih i manjih...

Ako ti kazem da su najeftinije originalne patike Nike bile oko 30tak (da valjaju, bilo je i jeftinijih) a iste takve kod nas na extra mega giga rasprodaji u januaru bile oko 50-60 onda zakljuci sam...

Comment

Working...
                              X