Putovanje na Kosovo-Uroševac

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • rajmax63
    CBC Prijatelj
    • 02.04.2005
    • 1415
    • Bačka Palanka
    • AUDI A6 2.0TDI 170KS

Putovanje na Kosovo-Uroševac

Ima li iko saznanje da li se u ovaj deo Kosova moze ići ili se ne može ići
    treba da se ide preko Vranja pa skoro do Makedonske granice pa prema Preševu za Uroševac
    svaka pomoć je dobro došla
    treba info što pre
    blago onom ko rano poludi pa mu zivot prodje u radosti i veselju
    Audi ima crveno T
  • TheWickerMan
    CBC Senator XXL
    • 11.09.2007
    • 791
    • DE
    • AR Giulietta TCT

Re: Putovanjena Kosovo-Uroševac

Merdare _ Podujevo - Pristina i KM - Vucitrn -Pristina, isao dosta puta u zadnjih 3 meseca sa KV-tablicama i razlicitim automobilima, nijedan problem! Ali sam nacuo da oko Urosevca nije bas sjajno...

Comment

• Put-in
      Banovan
      • 28.01.2009
      • 189
      • Beograd

Zašto preko Vranja?? Idi na Pojate, Kruševac pa preko Blaca do Merdara i samo pravo prema Uroševcu, mnogo lakše. Možeš slobodno da ideš, ali preporučio bih da auto bude u tip-top stanju i otvori 4 oka. Ako imaš nove tablice onda ne bi preporučio odlazak jer ti mogu oduzeti auto zbog toga što KPS(kosovska Policija) ne priznaje papir koji izdaje naš MUP.

Comment

• rajmax63
        CBC Prijatelj
        • 02.04.2005
        • 1415
        • Bačka Palanka
        • AUDI A6 2.0TDI 170KS

baš ste ekspeditivni momci
        ne znam kuda ali eto po vašoj preporuci ću da vidim kuda je najbolje
        dajte mi još info koliko je to sve 100% sigurno i ako mi neko zna reći kako se prolazi kroz Prištinu jer je na putu kako god okreneš
        Audi ima crveno T

Comment

• Stratos
          CBC Senator XXL
          • 10.09.2008
          • 2594
          • Novi Sad

Nisam bio odavno,ali sam ubeđen da je sigurno kao i svaki drugi extremni sport.
          Mislim da je tvoj predlog itinerera znatno lošiji od predloženog u prethodnim postovima.
          Da li ti to ideš na blef ili proveravaš dobijene info...?

Comment

• rajmax63
            CBC Prijatelj
            • 02.04.2005
            • 1415
            • Bačka Palanka
            • AUDI A6 2.0TDI 170KS

Tražim najbolju i najsigurniju putanju jer treba da idem da radim posao u Uroševac
            posao je veoma dobar i isplativ u svakom pogledu finansijski ali ako ima rizika onda ću da razmislim

ajde ako neko ima podatke iz prve ruke i da zna jeli neko bio nedavno tamo da mi prenese utiske i naravno najbolju putanju
            Audi ima crveno T

Comment

• WEST 014
              CBC Senator XXL
              • 17.08.2010
              • 862
              • Valjevo
              • Audi A4

Kosovska Mitrovica - Pristina - Urosevac. Sad sam pitao coveka, inace sam trenutno u Kos. Mitrovici, ali u Urosevcu nikad nisam bio...
              Sa tablicama tipa BG, VA, SA i slicno neces imati problema... Ne moze sa tablicama PE, KM, GL, PR....
              I prijatelju, gledaj putuj po danu....

Comment

• PanduR
                CBC Veteran
                • 18.11.2010
                • 133
                • Pecinci

Ako si Srbin, postoji rizik! Nisi bio odredjen, da li ides da radis, ili imas u vidu neki posao? Razni "poslovi" na Kosovu, posebno sa izgledima na vecu finansijsku dobit, su veoma rizicni. Imam informacije iz prve ruke od zenine rodbine (Srbi) sa Kosova, ali to bi bilo iz druge ruke, pa nije za forum. Ako putujes sa SRB reg. tablicama, podrucje Ferizaja je prilicno rizicno, a zadrzavanje duze vremena, ako nemas obezbedjenu garazu, najveci rizik.

Ako ides da radis, preporucio bih putovanje busom.

Slozio bih se sa putem KM - PR - UR. Kroz Pristinu bez problema. I preporuka samo danju.

Comment

• rajmax63
                  CBC Prijatelj
                  • 02.04.2005
                  • 1415
                  • Bačka Palanka
                  • AUDI A6 2.0TDI 170KS

Ne znam šta da ti kažem ali eto nisam Srbin nego Kosovar sa Srpskim pasošom koji živi u Bačkoj Palanci.
                  jeste razni poslovi se rade a ja eto idem da prenosim "bele pakete" na brzinu da zaradim jedno 1,000.000 € pa ako preživim pričaću vam sve detalje
                  daj nam info iz druge ruke pa da znam .nije lepo da kriješ

Napominjem da bi trebao da idem da radim na jedan ili dva dana na montažu posla kojim se bavim pa mi treba pouzdan info oko sigurnosti puta i putovanja i prolaska kroz Šiptarski deo
                  auto ima NS stare tablice a i tražiću od investitora da me bar prati neki deo puta gde je rizično
                  ako mi neko od vas kaže da nije 100% sigurno onda ne idem pa ću robu da predam negde na granici sa Kosovom pa neka je investitor tj naručilac sam montira
                  Audi ima crveno T

Comment

• -slavisa-
                    CBC Član
                    • 30.01.2009
                    • 84
                    • Raska

Par drugara voze kamione i cesto su gore,ako ti odgovara mozes i preko Raske pa K.Mitrovica pa dalje,danju je bezbedno a nocu izbegavaj,putovanje nikako,a ako imas poverenja u domacina gore,mozes i da zanocis,ali nikako putovanje nocu i postuj saobracajne znake,posebno ogranicenja brzine,pozdrav i sretan put

Comment

• WEST 014
                      CBC Senator XXL
                      • 17.08.2010
                      • 862
                      • Valjevo
                      • Audi A4

Mozes da dozivis neprijatnosti, a i ne mora da znaci, moj savet nek ti obezbede pratnju od Mitrovice do Urosevca, onda si bezbrizan, a ako ides sam, samo danju putuj, ne zelim da te plasim, ali treba biti realan i obazriv... Cuo sam za mesta gde nocu haraju razbojnici, ne znam dal je istina ali ne bih zeleo da se ti uveris u to licno.. prvi. , nadam se da me razumes, pamet u glavu.

Comment

• PanduR
                        CBC Veteran
                        • 18.11.2010
                        • 133
                        • Pecinci

Pa iz druge ruke, rodjak iz Peci se upustio u "poslove" sa mesom, pa su mu jednu vecu posiljku na adm. prelazu kod Leposavica zaplenili. Moj starac je od 2003 do prosle godine vise puta odlazio sa RU tablicama putem BG - KR - Usce - KM - PR - PE - Gorazdevac. Isao je i na KŠ, ali je lagodnija voznja preko KM.

Posto se radi o legalnom poslu, nema problema. Samo za smestaj vozila preko noci obezbedi garazu ili cuvani parking.

Comment

• 206
                          Admin od ispočetka :)
                          • 09.12.2004
                          • 9548
                          • Beograd
                          • 206

Originally posted by rajmax63
                          ako mi neko od vas kaže da nije 100% sigurno onda ne idem pa ću robu da predam negde na granici sa Kosovom pa neka je investitor tj naručilac sam montira
                          Ma bices siguran kao prase na Bozic. Naravno da nije 100% sigurno, daleko od toga, valjda toliko znas i sam. Ako imas alternativu, izbegavaj tu vrstu zajebancije, a ako bas moras, ljudi ti lepo rekose sta da izbegavas...
                          The difference between men and boys is the price of their toys

Comment

• WEST 014
                            CBC Senator XXL
                            • 17.08.2010
                            • 862
                            • Valjevo
                            • Audi A4

Ako ces da ostavljas auto napolju, preporuka da skines tablice preko noci, ovde ja vidjam da Albanci kad prolaze sa KS tablama kroz mesta naseljena Srbima stavljaju karton preko tablica ili neki lim, da se ne vidi tablica... Na primer kad dodju da kupe gorivo jer je kod njih cujem skuplje i ocajnog kvaliteta...

Comment

• zverko
                              CBC Senator XXL
                              • 19.08.2005
                              • 7085
                              • BGD
                              • Audi A4

samo se ti najavi coveku kod koga ides i nema da te bole glava. neka te ceka negde na putu pred skretanje za urosevac i cao. u gradu si sa njim miran.

hebo te ti oces da ides da radis a ja razmisljam da idem na Brezovicu i to familijarno pa sam na muci zescoj... nisam krocio dole od juna '99.
                              deutsche gemacht-gut gemacht...

Comment

Working...
                              X