Kampovanje u Grckoj

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • LEZA
    CBC Senator
    • 10.08.2007
    • 280
    • Beograd

Kampovanje u Grckoj

Hteo bih ovo leto da okupim drustvo i idem na kampovanje u Grcku, konkretno na Halkidiki, kolima. . .
    Interesuje me da li neko ima iskustva, da li je neko isao konkretno na Halkidiki? Unapred hvala na odgovorima. . .
  • McGruja
    CBC Član
    • 16.06.2008
    • 24
    • Beograd

Re: Kampovanje u Grckoj

Kampovao sam ja u Grčkoj nekoliko puta, ali nikada na Halkidikiju.
    Cene su ti od 16 do 20 EUR za dve osobe, auto i šator
    Imaš nekoliko sajtova sa lokacijama i opisom kampova
    I samo uživancija
    Fabia 2004 1.4 TDI 55kW

Comment

• NemaN
      CBC Senator XXL
      • 29.11.2004
      • 1560
      • munze

Kalamitsi na kraju 2 prsta, veruj mi odusevices se. Konkretno, drugi prst ima 10x lepse plaze od 1 prsta i imas sigrno jedno 5-6-7 plaza da obidjes koje su prelepe

kalamitsi ti je zadnja slika
      I'm not caucasian, I'm championship white

Comment

• LEZA
        CBC Senator
        • 10.08.2007
        • 280
        • Beograd

Eeee, gledao sam i ja taj Kalamitsi, e sad fora je u tome, kada gledam cenovnik, malo mi je nejasno, imaju tipa stavke, sator, sator za dve osobe, osoba, auto, struja. . . . da ne nabrajam. . . Jel na primer cifra za auto za sve dane koje sam tamo ili za svaki dan? Nikad nisam bio na kampovanju pa ne znam. . . Posto ide drustvo cena je najbitnija, a svi su hvalili taj Kalamitsi i meni se on najvise svidja, tako da bih bas voleo da tamo i idem, jel mozes nesto opsirnije da mi kazes onako iz prve ruke, koliko para, ako nije tajna, mokri cvorovi . . .
        @mcgruja
        Gde si kampovao? Neko mesto za preporuku?

Comment

• NemaN
          CBC Senator XXL
          • 29.11.2004
          • 1560
          • munze

Nisam kampovao

Bisao sam samo kolima po celom Halkidikiju, ono sto sam ja video su satori i pored parkirana kola, e sad posto to nije naseljeno mesto, predpostavljam da imas opciju da udjes kolima ispred i da ti oni naplate parking, a mozes i da ih ostavis ispred kampa (ima parking za jedno 50-ak kola), tusevi su bili u samom naselju,teretana, bazen, kantina....u principu sve sto ti treba.... dosta sredjeno i lepo...

Nista vise ne mogu da ti kazem osim koje plaze da obidjes na 2 prstu i u sirokom luku da zaobidjes ceo 1 prst....

Comment

• LEZA
            CBC Senator
            • 10.08.2007
            • 280
            • Beograd

Naravno, naravno, pisi ovde sta gde i kako, sto se tice plaza mora i tako, a naravno i izlazaka ako si negde izlazio verujem da ce koristiti svima

Comment

• NemaN
              CBC Senator XXL
              • 29.11.2004
              • 1560
              • munze

1-2 plaze na 17km od Neosa, jedna je AG.Nikolaos, druga Kalogria, dosta slicne tako da ako vas mrzi mozete samo jednu da obidjete...

3 Neos, po meni najvece mesto na 2 prstu i kao baza savrseno, odlicna plaza, dobra pozicija (sunce do kasno uvece)...

4 Vec sam rekao jedna od vecih i najlepsih plaza, odlicno za kampovanje, ima stvarno puno posetilaca iz razlicitih drzava...

5-6-7-8 Orange beach, Karidi, Vourvoru....na te 3 sam bio ali verujem da okolo ima sigurno jos 2 lepe...svaka razlicita i svaku vredi obici

Toroni ima eventualno lep zaliv i to je to....Promasio sam ja sigurno 2-3 plaze ali malo sam i preterao posto sam svaki dan prelazio po 500km sa prvog na drugi prst...

Ako trazis provod onda idi na ostrva....neams gde da izadjes generalno ali mislim da ako imas dobro drustvo svuda mzoe da bude zabavno, pogotovo u kampovima...

Comment

• LEZA
                CBC Senator
                • 10.08.2007
                • 280
                • Beograd

U sustini, tako sam i mislio, drustvo i to je to
                A ovaj Neos, jel to Neos Marmaras? Poznato to? Joooj bas bih voleo da nagovorim sto vece drustvo avanturistickog duha

Comment

• NemaN
                  CBC Senator XXL
                  • 29.11.2004
                  • 1560
                  • munze

Da Neos Marmaras, po meni extra da odaberes kao bazu ako ne ides na kompovanje, imas da izadjes, dosta je naseljeno, plaza je velika i lepa iako je gradska...

Ako vas ide vise od 4 mozes da nadjes za 150e po osobi smestaj, sto i nije toliko lose...

Comment

• Chubbs
                    Everybody lies
                    • 29.01.2006
                    • 5807
                    • Novi Sad
                    • Audi A6 1.8T

Dobra stvar kod neos marmarasa je sto nema previse stranaca pa se jos uvek ne naplacuje sve zivo. Lezaljke su dzabe, kafici su celom duzinom gradske plaze, ima par klubova za izlazak uvece. Posto ides kolima, mozes se provozati do okolnih plaza sa onim sitnim belim peskom i dugackim plicakom. Ubilo se za sve vrste "sportova" sa loptom. U svakom slucaju os d mene preporuka.
                    You know your in an E30 when when your gas gauge waves hello to you constantly.
                    Welcome to the Internet, where everyone is a mechanic, and drives a 10 second car.
                    Speed's just a question of money. How fast you wanna go?

Comment

• McGruja
                      CBC Član
                      • 16.06.2008
                      • 24
                      • Beograd

Originally posted by LEZA
                      @mcgruja
                      Gde si kampovao? Neko mesto za preporuku?
                      U Grčkoj sam kampovao u većini kampova na potezu južno od Soluna do Atine, i manje više svaki je za preporuku, a sve zavisi od toga šta želiš da doživiš od kampovanja

Ali taj ceo potez nije ništa specijalno u odnosu na Peloponez, koji je fascinantan, i spoj 3 mora možeš doživeti na idealan način.

Milsim da su kampovi na II prstu odlična solucija
                      Fabia 2004 1.4 TDI 55kW

Comment

• LEZA
                        CBC Senator
                        • 10.08.2007
                        • 280
                        • Beograd

@McGruja
                        A jel mozes da mi pojasnis cenovnik? Kako gledam? Meni po mom racunu ispada mnoooogooo vise nego 16-20 eura za dve osobe pa zato pitam A koje si kampove posecivao na Peloponezu?
                        @Chubbs i NeMaN
                        Bio sa mu Neos Marmarasu jos sa tatom i mamom vise puta, davno, i bilo mi je super secam se da ima neka marina ne secam se kako se zove, od Neos Marmarasa moze brodom, a moze i kolima i secam se da sam slinio tamo na silne jahte i tako to

Comment

• NemaN
                          CBC Senator XXL
                          • 29.11.2004
                          • 1560
                          • munze

Portokaras

Comment

• McGruja
                            CBC Član
                            • 16.06.2008
                            • 24
                            • Beograd

Originally posted by LEZA
                            @McGruja
                            A jel mozes da mi pojasnis cenovnik? Kako gledam? Meni po mom racunu ispada mnoooogooo vise nego 16-20 eura za dve osobe pa zato pitam A koje si kampove posecivao na Peloponezu?
                            Ne znam konkretno na koji kamp misliš, ali neko generalno pravilo ti je sledeće:
                            - Osoba
                            - Kamp mesto za šator normalne veličine (znači ne oni dvorci i to, nego šator za do 4 čoveka)
                            - Kola

Na Peloponezu sam bio u kampovima sa istočne strane, dok sam na zapadu poluostrva samo razapeo šator bilo gde, jer je plaža duž cele te strane ostva.
                            Svi kampovi sa istočne strane su prelepi, a izdvojio bih mesta od Naflia (prva prestonica Grčke) pa južno do dna ostrva
                            Fabia 2004 1.4 TDI 55kW

Comment

• LEZA
                              CBC Senator
                              • 10.08.2007
                              • 280
                              • Beograd

A recimo jel cena za auto ide isto po danu ili je to za sve dane boravka?
                              Za struju sam citao da je cena za sve dane boravka ista, jel to istina? I da li je neko cuo za neku kamp karticu sa kojom imas kao popust? A pogledacu koji sam cenovnik gledao, pa ostavljam link

Comment

Working...
                              X