Beograd - Bela Crkva

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • pantelijaostojic
    CBC Član
    • 13.11.2009
    • 74
    • Beograd

Beograd - Bela Crkva

Drugari potrebna mi je mala pomoc oko ove relacije. Nikad nisam isao ovim putem pa bih voleo da me malo uputite. Idem s nekim drugarima na jednodnevni izlet, jedan od njih zna put (ima tamo kucu) ali s obzirom da ja vozim treba da znam. Znam da se ide prema Kovinu e sad jel neko skoro prolazio tu, kakav je put, ima li nekih radova, patrola ili neceg na sta bi trebao da obratim paznju? Unapred zahvalan Panta
  • vujke
    Admin
    • 29.09.2004
    • 1673
    • Mladenovac
    • Daewoo Lanos 1.5SX

Re: Beograd- Bela Crkva

Išao sam letos tamo, ne od Beograda već od Mladenovca ali mogu ti reći za deo puta od Kovina do Bele Crkve bio je sveže urađen. Stari deo puta je bio saniran tako da ni jednu rupu nismo videli kao ni patrole policije. Loš put je samo oko Smedereva nekih par kilometara, ostalo se vozi pun gas. Pitanje je koliko je zima donela rupa na starom asfaltu, možda neko ima svežiju informaciju.
    while(!asleep()) {sheep++;}

Comment

• Gaga
      CBC Veteran
      • 27.11.2010
      • 124
      • Novi Beograd

A zašto moraš preko Kovina i Dubovca, imaš i pravac od Pančeva, Alibunar, Banatski Karlovac, Uljma. U Uljmi skreneš desno kod pumpe, pa kroz Stražu do Bele Crkve. Put je odličan, a od Beograda do Bele Crkve ovim pravcem imaš nekih 95 km, a pravcem Beograd, Pančevo, Kovin imaš nekih 102 km. Praktično ista razdaljina pa biraj, a možeš i jednim pravcem da odeš, a drugim da se vratiš. Pre polaska ipak auto kartu u šake i malo je prostudiraj, a pogledaj i preko Gugla maps oba pravca.

Ovaj prvi pravac je međunarodni put E70 prema Rumuniji i povećan je broj vozila. Kroz svako naseljeno mesto obavezno skidaj nogu sa gasa i strogo poštuj ograničenje brzine, tu su kontrole česte.
      Srećan put !

Comment

• Ji 4Tze
        CBC Senator XXL
        • 04.05.2006
        • 806
        • bg
        • Honda CR-V 4WD

Ne u Alibunar, desno ka Karlovcu.
        Pančevo, Banatsko Novo Selo, Vladimirovac, Ban. Karlovac itd
        U povratku obavezno druga trasa, šteta što još nije ozelenelo skroz.
        http://maps.google.com/maps?f=d&source= ... 56747&z=11

Comment

• espace2beograd
          CBC Veteran
          • 06.10.2010
          • 149
          • Pančevo
          • Golf 7 81kw

put preko Kovina, Gaja i Dubovca je odlican, provereno pre neki dan
          A i lepsi je za voznju

Comment

• pantelijaostojic
            CBC Član
            • 13.11.2009
            • 74
            • Beograd

E odlicno, hvala vam puno. U nedelju idem, nigde ne zurim i hocu da uzivam u putu sad cu da prostudiram mapu

Comment

• Milorad90
              CBC Senator XXL
              • 26.07.2007
              • 975
              • Beograd

Koji god put da izaberes neces pogresiti. Preko Uljme kad ides put je kao nov iako ima vec 7 godina, pazi na radare u naseljenim mestima. Preko Kovina, Gaja ides kroz sumu, lep predeo, zanimljiv za voznju, nisam se susretao sa policijom.

Comment

• pantelijaostojic
                CBC Član
                • 13.11.2009
                • 74
                • Beograd

Pre dva dana sam isao i mogu vam reci da je super kako put tako i Bela Crkva. Preko Kovina sam isao i tamo i nazad, bas kako ste rekli nema guzve put je dobar, sad je sve ozelenelo i prelepo je za voznju. U povratku sam video jednu patrolu i to na izlasku iz naseljenog mesta (cini mi se da je bio Gaj), ali kroz naselje polako pa nije bilo problema. Za gradic svaka preporuka i hvala jos jednom kolege na pomoci

Comment

Working...
                X