Da li je neko isao kolima? Koliko da ocekujem trosak za put? Znam da ima oko 1200km do Kiev-a. Tacno odrediste je Pripyat ali smestaj bi bio u Kiev-u. Put planiram sledece godine, pa bih na vreme da se prirpemim i da znam sta me ocekuje. Kojim putem je najbolje? Kako je najjeftinije?
Beograd - Kiev - Beograd
Collapse
X
-
Beograd - Kiev - Beograd
If i was awake, i would think it was a dream!
Servis mobilnih telefona i prodaja dodatne opreme "Džoki"
061/665-94-23Tags: None
-
-
Re: Beograd - Kiev - Beograd
Samo nemoj da menjaš cilj! A hteo sam da napišem: I tata bi sine! Ali još ove godine, da ne bude kasno. Kijev je iz TV reportaža prekrasan. Nadam se, da će se naći neko od globtrotera sa iskustvom, da nam pomogne u planiranju.
Comment
-
-
PISI OBAVEZNO kako je bilo. Ja u Subotu idem za Pinsk (Belorusija) ovaj put preko Madjarske, Slovacke i Poljske, ali sledeci put idem preko Ukrajne kada se budem vracao (taman za godinu dana dok ti budes isao). Javljaj kako izgleda ta marsuta
You tried your best and failed miserably. The lesson is: never try.
Comment
-
-
Da, cilj puta bi bio obilazak i istrazivanje Cernobila tj Pripyat-a. Vec sam se raspitao o dozvoli i svemu, samo me put brine... Da li ici kolima, busom, aviJonom...
Kako bi bilo najisplatljivije...?
Sto se tice odlaska u sam grad duhova, imaju organizovani turisticki obilasci, sto mene ne zanima jer u sustini sve sto moze da se zna o svemu sto se izdesavalo, znamKupim dozvolu i idem gde i sta mene zanima da vidim
061/665-94-23
Comment
-
-
isao sam vise puta za kijev preko rumunije , najednostavnija marsuta je bez mnogo krivina ali nema sta i da se vidi Temisfar , Arad, Cluj, Bistrita Nasaud, Suceva , prosto jednostavno ali kazem nema Bog zna sta da se vidi, e sad ako zelis da uzivas u putovanju , pogotovo ako ides svojim kolima onda je prava marsuta Temisvar ,Deva ,Alba , Tirgu Mures , Suceva, za uzivanje prava marsuta preko karpata , prolazis i pored legendarnom mesta i dvorca gde je ziveo Grof Drakula , u pojedinim momentima imaces ose caj kao da si u Svici a kad udjes u UKRAJNU sve je jednolicno kao na putevima u Vojvodini , plavci potkupljivi mozes sa njima uvek da se dogovoris, ne staj na neosvetljenim mestima , za bivsi SSSR vazi zlatno pravilko putuj danju
Comment
-
-
Odlcne informacijeHvala
Mozes li mi jos samo reci od prilike koliko da racunam na putarine?
061/665-94-23
Comment
-
-
Najkraća i najbrža varijanta BGD-Horgoš-Budimpešta-Ukraina-Kiev
vinjeta samo u Madjarskoj
km BGD- Horgoš-180
km Madjarska -granica UA(ČOP) 430 vinjeta
km Čop-Kiev 850 nafta 9.8grivni oko0.86€ benzin 11gr 0.95€ gas jeftin Čop-Užgorod-Mukačevo-Karpati-Ljivov-Dubno-Rovno-Žitomir-Kiev u slučaju kiše na relaciji
Čop- Ljivov strogo voditi računa oprez!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Red Bull daje krila al zato rakija daje quatrro
Comment
-
Comment