Ako može neki predlog kako najbezbolnije obići ova dva grada, redosled nebitan. Važno je samo najmanje naporan put i sigurniji uslovi na putu na ovo šugavo vreme.
Beograd - Užice - Bajina Bašta
Collapse
X
-
Odg: Beograd - Užice - Bajina Bašta
Originally posted by zoranc View PostAko može neki predlog kako najbezbolnije obići ova dva grada, redosled nebitan.
A, najbezbolnije ćeš (za)obići ova dva grada (UE i BB) - krugom dvojke! Šala, naravno.
-
-
imas vise opcionih destinacija za navedeni pravac.
sto rekao franjo,koje ti je krajnje odrediste i moras li da prodjes kroz uzice i bb?
hoces li jednostavan put sa dosta pripadnika saobr policije ili neki malo krivudavi gde nema guzve kao na ibarskoj i gde nije mnogo poseceno od strane organa reda?
Comment
-
-
Policija štrajkuje a i generalno nije bitna, znači manje naporan put,
da preciziram:
1 Beograd - Valjevo - Bajina Bašta - Užice
2 Beograd - Valjevo - Požega - Užice - Bajina Bašta
3 Beograd - Čačak - Požega - Užice - Bajina Bašta
ili ??.Moj najlošiji dan na pecanju je bolji od najuspešnijeg dana na poslu
Comment
-
-
Još uvek, nije mi jasno, koja je svrha putovanja! Ni krajnji cilj. Nabrojanim putevima, puno puta sam vozio, ili putovao i uglavnom su istog kvaliteta. O radovima u toku, možeš se informisati na sajtu AMSS. Putem Valjeva, preko Bukova za Užice, odavno nisam putovao, pa ne znam u kakvom je stanju. Uglavnom putujem ibarskom, na Čačak-Požega-Užice-N.Varoš-Budva. Do Bajine bašte, možeš preko Kadinjače, ili Tare, kao i alternativni pored Drine. Kao što rekoh, pitanje je svrhe putovanja i koja mesta nameravaš da posetiš, ako si pod obići mislio na obilazak, a ne kao što sam u prvi mah shvatio, da ih zaobiđeš! lool:
Comment
-
-
posto je sneg napadao i dalje pada,idi najsigurnijom varijantom preko cacka do uzica,a ako bas moras u bb,pici na kadinjacu.
a ako nije nuzda,sedi kuci i uzivaj ili negde na skijanje gde ti je najblize.po ovakom vremenu samo u nuzdi putujem.
Comment
-
-
BG-Valjevo-BB-Ue=210km
BG-CA-ÜE-BB=250km
Cini mi se da je laksi put preko Cacka, ipak je ravnije, ali ima vise drugara u plavom. Od Valjeva do BB nema nigde nikoga. Ako ces na Taru, onda ostavi da ti BB bude zadnja jer je lakse doci.Lancia Kappa 2.0 20v
Comment
-
-
Originally posted by chobo13 View Postposto je sneg napadao i dalje pada,idi najsigurnijom varijantom preko cacka do uzica,a ako bas moras u bb,pici na kadinjacu.
a ako nije nuzda,sedi kuci i uzivaj ili negde na skijanje gde ti je najblize.po ovakom vremenu samo u nuzdi putujem.
@Franjo
Od zimskih sportova upražnjavam gledanje kako pada sneg kroz prozor tople sobe i čišćenje istog sa automobila.Moj najlošiji dan na pecanju je bolji od najuspešnijeg dana na poslu
Comment
-
-
Originally posted by zoranc View PostPosao je u pitanju pa mora i BB.
Želim Ti sretan put i ugodno putovanje!
Comment
-
-
Preko preče- naokolo brže.
Prečice su lepe kad je lepo vreme, kad ne žuriš i kad ti ne smetaju oštrije krivine i lošiji put. Dakle, za laganu i opuštenu vožnju.ex SAABotražitelj
Comment
-
-
Upravo sam stigao sa puta pa da rezimiram.
Bg ( Vidikovac - Alpros Škoda ) - UE - BB 223km.
Povratak BB - VA - Bg ( isto ) 148 km po bord računaru i plus par kilometara pošto nisam nulovao računar baš odmah po polasku.
Ibarska standardno, malo gužve do skretanja za Valjevo a posle od Čačka do Užica. Od Užica preko Kadinjače do BB skoro bez saobraćaja i čist put.
U povratku sam išao od Bajine Bašte preko Debelog brda po mraku. Put nije baš održavan, na dosta mesta ima leda, snega i još koječega pa je klizavo. Sam put je širi od onog preko Kadinjače i nije nešto oštećen. Saobraćaj je bio slab a od BB do VA mi je trebalo sat i tridesetak minuta. A od Valjeva do Beograda, šta reći, sve je normalno. Malo ima gužve malo nema. Ovo će biti moj izbor, zobaška što je brži skoro sat vremena a i manje je naporan bar za mene.Moj najlošiji dan na pecanju je bolji od najuspešnijeg dana na poslu
Comment
-
-
Bravo Zoki, dobrodošao! Bilo bi interesantno, da vidimo, poneku sličicu sa takvog putovanja. Ima dosta egzotičnih krajolika. Za mene, put od Valjeva do Požege, davne godine, kad je bila u izgradnji deonica preko Bukova, pretvorio se u noćnu moru! Zaglavio škodom 1000 MB u blatu, te sam 3 km jedva savladao za 3 sata. Za to vreme, nije prošlo nijedno vozilo, ni uzbrdo, ni nizbrdo. Neopisivo!
Comment
-
Comment