Konačno su namestili neku informaciju o tome, ne piše kad je ažurirana, ali naši nemaju ni to
Stanje na granici sa Mađarskom
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
Stanje na granici sa Mađarskom
"Bio bih zahvalan ako neko moze da mi pomogne da resim problem da me ne zavlace "majstori" i da bespotrebno dajem pare na silne preglede"
"Ja sam duboko ubeđen da reč predsednika Rusije, kao i reč predsednika Srbije, vredi daleko više nego finansijske garancije preduzeća."Tags: None
- Stuck
-
-
Ovde imaš za sve granične prelaze sa Srbijom: http://www.police.hu/hu/hirek-es-inf...%C3%A1rszakasz
Tu gde je simbol sata levo, klikneš i dobiješ detaljne informacije. Ako nema simbola sata, onda se ne čeka.
Mađari ove informacije objavljuju već nekoliko godina, malo je problem što je samo na mađarskom jeziku. Po mom iskustvu su informacije dosta ažurne ali ipak su samo orijentacione. No kad vidimo da se čeka nekoliko sati, zna se da je gužva pa se traži alternativni prelaz.
-
-
Da, to je ista informacija, drago mi je da ažuriraju, ako imaš iskustvo. Ono što ima na sajtu AMSS je jako neprecizno, i u špicevima im sajt preopterećen, ne možeš ga otvoriti, a za ulaz u Srbiju nikad ne piše."Bio bih zahvalan ako neko moze da mi pomogne da resim problem da me ne zavlace "majstori" i da bespotrebno dajem pare na silne preglede"
"Ja sam duboko ubeđen da reč predsednika Rusije, kao i reč predsednika Srbije, vredi daleko više nego finansijske garancije preduzeća."
Comment
-
Comment