Glavna jedinica : Pioneer KEH-P8600R koji mi je mnogo drag i mocno izgleda + prikljucak za mobilni telefon NOKIU ( nesto ja budzio al radi eXtra ) pustanje muzike sa fona na kas+hands free . http://www.pioneerelectronics.com/PUSA/ ... rint?tab=B
Napred Zvucnici : Srednji su SoundLab profesional i njihove skretnice
+tviteri (to je neka kucna varijanta tj dj pa sam ih ubacio u kola jer sam kuci napravio neke izmene a ovo mi leglo ko **** na nosu ) www.soundlab-gmbh.de
Pa ce Sony Amplifier na Magnat-e a kad se skupi vremena (Citaj para za jedno 30-60 dana) za neki bolji Subwoofer ovaj u penziju i to je to a za posle videcemo.
Kablovi DIC valjda al su svi uglavnom debeli ko omanji Palac
dok se neotvorim za neshto bolje cicncevi neki upleteni pozlaceni nesecam se imena
Kod mene je jos uvek sve standardno,ali polako se nabavljaju komponente...
Sa ovoga pustam muziku
U prednjim vratima i na zadnjim sedistima su standard zvucnici, neznam koja marka...
U gepek uskoro treba dva Pioneer TS-W307 D4 woofera da upadne
Kupljeni su i kuci skupljaju prasinu, posto se jos se raspitujem kakvo pojacalo bi mi bilo najbolje za njih...Ako imate neki predlog slobodno recite,necu se naljutiti
Vremenom planiram da ubacim Pioneer AvicX3
ili Pioneer - AVH-P5900DVD
ali dok se ne nadje vremena (para) verovatno ce neki obicniji mp3 da se ubaci,samo ni to jos nisam odlucio koji ce da bude...
Radice se neke prerade i ubacivanje drugih zvucnika u prednja vrata i kod zadnjih sedista ali otom potom,prvo mi je u planu woofere da "uguram" u gepek, pa tek onda ostalo...
Brate, posto vidim da preferiras Pioneer.... pokusaj da i one u vratima zamijenis sa istom markom - bar da ukomponujes SVE !?
Ima da bude zvuk - PERFEKTAN !
Nista bolje kada je sve iste marke...
Pozdrav i samo tako nastavi...
Pioneer DEH-P900IB,DLS R6A napred,magnat "12 bazuka pojacalo je neko americko nema mnogo oko 280W cini mi se 2 kanala,nazad nemam nista...ja bih DLS ali ne znam nista se ne poklapa sa prednjim zvukom suvise je dobar da bih bilo sta stavio nazad..
Matori prebacish DLS R6A nazad i turish im pojacalo tipa 2x60 w rms imash ih za male parice a napred bilo koje 3-sistemce cisto da rade na pioneer-u imash kvalitetnih manata sa dobrom osetljivoshcu za sitne parice i eto eXtra zvuka sa svih strana
Tako je, svi lepo prikazujte sta ko ima u kolima od zike, a izgleda zaboravljate da je ovo javni forum i da svaka bu-dala moze da naidje,
da "snimi" nekom auto i registraciju, da dodje lepo i "uzme" sta mu treba.
Ovo sam rekao dobronamerno jer ljudi na ovom forumu uopste ne vode racuna kada postavljaju slike auta, tj. ne sakrivaju registarski broj tablice.
Comment