koje ozvucenje posedujete

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • W@mpir024
    CBC Član
    • 19.06.2008
    • 92
    • Subotica
    • Opel Astra G Coupe 1.8 16v

Na ovako nesto sam mislio, samo sto ja u glavi imam jos nesto drugacije, valjda ce skupiti novca uskoro pa cete videti na sta mislim... A to za mesto u gepeku, jeste puno prakticnije da moze sve to lako da se izvadi, ali puno rizicnije je tako, zato sto i lopov moze lako da izvadi Meni to nije problem, posto mi je dosta velik gepek na Astri da stanu dva woofera i dva pojacala, i jos da ima mesta za dosta stvarcica...A kod manjih automobila je to problem, zato sam ja u bivsem Pezou 206 samo ubacio sve to u gepek, i eto kako sam prosao

Comment

• FiestaRS
      CBC Veteran
      • 21.01.2008
      • 128

Mislim da je to alarm reshava i josh po mogucnosti onaj sa displejom sto te upozorava. A i kad ljudi chuju alarm uvek izadju na prozor ili sl...

Ja imam u planu da uzmem neki alarm samo nek vrishti i osetljivost na najjache

Comment

• V-Tec
        CBC Senator XXL
        • 30.06.2006
        • 1615
        • Beograd
        • '89 Civic d16a6

Kad se stavlja muzika u gepek - poenta je da kutiju sub-a nekako fiksiras za nesto sa srafovima, da to moze da uzme samo ako odvije 5,10,15 srafova, pojacalo takodje.

Ja u nesto sto zaista nisam mogao da poverujem je sto pojacalo nije mogao da iscupa pa ga je ostavio prevrnutog na sred gepeka...Tacno se videlo, izvucen RCA kabl, kabl za kontakt, a masu i + nije mogao da otkine jer sam ja to bas sve krvnicki stegao pocevsi od onih "viljuskica" na kraju kabla(sto ide na pojacalo) pa do srafova koji stezu te viljuskice. Kojom silinom je vukao da sam video podignutu patosnicu napred, a kabl izleteo iz onih "dihtunga" po ivici auta(to kad se ugura, bas cvrsto stoji!).

edit: Kad mu je kriza, ili treba "hitno" da vrati dug, veruj mi da ga ni alarm nece zaustaviti!
        shuto-expressway.com

Comment

• W@mpir024
          CBC Član
          • 19.06.2008
          • 92
          • Subotica
          • Opel Astra G Coupe 1.8 16v

Npr ovakve kutije sto sam ja slike postavio, sto ja planiram da pravim tesko da ce moci da se izvade, ili ce moci ali ce trebati dosta vremena. Planiram da pravim dve redovne kutije za woof i "duplo dno" za pojacala...E sad, kad se naprave kutije, ubace se woof u nju i preko woof-a staviti jos jednu plocu, tako da se onaj okvir woof-a nalazi izmedju dve ploce koje bi ga na neki nacin cuvale u slucaju da cela kutija ne moze da se izvadi, a lopov dodje na ideju da odsrafi samo woof...i naravno u kutije prvo uvrtati srafove, pa preko toga stavljati tepih, da nebi moglo da se pridje srafovima.Ovo sam napisao zato sto su mom ortaku na taj nacin izvadili woof, lepo ga odvojili od kutije, kutije ostavili a zvucnike odneli A kutija ima puno mogucnosti gde da se fixira, tako da je to na neki nacin manji problem.
          A sto se alarma tice, meni i topovi da pucaju umesto alarma ja necu cuti A to na najosetljivije da se stavlja nije bas pametno, neko ti slucajno zakaci kola, macka ti pretrci preko haube i sl i alarm ce odma reagovati

Originally posted by V-Tec
          edit: Kad mu je kriza, ili treba "hitno" da vrati dug, veruj mi da ga ni alarm nece zaustaviti!

Comment

• FiestaRS
            CBC Veteran
            • 21.01.2008
            • 128

Ok.

Imam garazu tako da.... A ako auto nije u garazi onda je stalno neko u njemu, hocu reci da ga nikad ne ostavljam duze od 2-4 min i uvek parkiram na vidljivo mesto (nikad u mraku) zato sam rekao da ce alarm odraditi svoje u mom sluchaju
            Dal je pametno staviti pojachalo ispod sedishta ? ili je bolje na kutiji i sve to lepo izvadish - vratish (da ne razmisljas)

Comment

• V-Tec
              CBC Senator XXL
              • 30.06.2006
              • 1615
              • Beograd
              • '89 Civic d16a6

Nemoj zavlaciti pojacalo ispod sedista.Mozda ako je neko malo sa dva kanala...
              shuto-expressway.com

Comment

• -Vedran-
                CBC Senator XXL
                • 03.10.2004
                • 3255
                • Beograd

Originally posted by Blade
                Nemoguce da svi imate fabricku ziku
                HU + 6 zvucnika marke BOSE, fabrika totalna i bolje mi ne treba za sada
                Power of dreams !!!

Comment

Oprema koju posedujem u svom autu Golf 3:
                  HU Clarion DXZ948RMP
                  DVD Audiowox
                  Monitor 7"
                  Prednji set zvucnika Mac Audio CFX 2.16
                  Woofer Mac Audio maximus 12 u kompresiji
                  Napajanje 50mm DIETZ
                  Chich kablovi Audison Connection
                  Kondezator Rockford Fosgate
                  Disribucija za napajanje RTO