woofer

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • TheeyaN
    CBC Član
    • 26.10.2008
    • 23
    • Sd

Pa ako ti je pojacalo mnogo snaznije od zvucnika trebas propisno da podesis gain..

Znam da je moj brat jednom liku podesio da mu maximum odvrtanje bude totalno bezbedno iz razloga sto uvek odvrti do maxa kad se napije..

A i ne kapiram zasto spominjes trance? Pa pravi trance uopste nije agresivna muzika barem sto se basa tice..

Hip Hop ima taj monstruozan bass..

Comment

• V-Tec
      CBC Senator XXL
      • 30.06.2006
      • 1615
      • Beograd
      • '89 Civic d16a6

I psyhodelija ima taj jak bas a brz, drum & bass muzika takodje.

Originally posted by TheeyaN
      Pa pravi trance uopste nije agresivna muzika barem sto se basa tice..
      shuto-expressway.com

Comment

• dule6491
        CBC Član
        • 16.10.2008
        • 73
        • Beograd

@neshaoct
        Pa tu ostavljam onih 30% statistike! Pa jbt,nisam ja rekao da zvucnik ne moze da crkne od prevelike snage,to nikako,samo sam rekao da vise zvucnika crkne od slabijeg pojacala koje ce cesto biti u piku da bi isteralo zvucnik,nego od jaceg pojacala koje nece biti u piku i samim tim nece imati jednosmernu komponentu na izlazu...! Naravno,to sto si me pitao je cista glupost (bez ljutnje) zato sto nikada neces terati pojacalo u pik ako jednostavno nema potrebe za tim! I jos nesto,nema sanse da bilo koje pojacalo izbaci 3x vecu snagu u piku..to je fizicki nemoguce!

Comment

• -Miki-
          Moderator
          • 09.11.2005
          • 708
          • Valjevo
          • Honda Accord coupe cg4

Ok ne vredi se preganjati ja sam napisao sta znam i sebi cu uvek kupiti kao i dosad,ko je razumeo moje postove znace ko nije jbg naucice skupljim putem

Pozz
          Saab 9-3 sport sedan 1.9 TiD 150KS

Comment

• dule6491
            CBC Član
            • 16.10.2008
            • 73
            • Beograd

E,pa skoro sam popravljao woof nekom liku iz Valjeva.. Tj.iz Brezdja! Dobro Miki,kako ti kazes! Ali ne mozes da tvrdis da je tvoja tvrdnja tacna,ako nemas dokaze za nju...

Comment

Working...
            X