Imam u njoj neke no name (made in Belgia jedino na njima pise i 4 oma) 4 komada. Pozadi su 13cm a napred malko veci (znam ovo jer sam odmah uzeo 4 13ice pa sam video da napred ne mogu) i ima u retrovizorima 2 visokotonca. Okaceni su na neki Kenwood MP3 player od 4x50w(mislim da svi ovi niskobudzetni imaju zapravo 4x25 RMS) i fino rade ali je zvuk bez dubljeg basa. Kada sam hteo da zamenim sve zvucnike kupim neke na budzi koje imaju nalepnicu Pioneer i navodno su 65W RMS na 4oma (trosistemci), nakacim jedan pozadi umesto jednog mog i uporedim kada ono ne moze da ih potera plejer. Okrenem balans na stranu novog i pustim i tek na 80% maksimalne jacine plejera moze malo da se cuje i ima lepse visoke tonove ali ni on nema bas. Da li da kupujem neki SAL zvucnik i pojacalo ili ovaj nedostatak basa mogu da postignem sa nekim elipsama pozadi okacenim na plejer? neki predlog?
P.S. Trazio sam sto osetljivije zvucnike na budzi i nasao ove koji imaju navodno 92dB, ali nesto i nisu osetljivi.
P.S. Trazio sam sto osetljivije zvucnike na budzi i nasao ove koji imaju navodno 92dB, ali nesto i nisu osetljivi.
Comment