moze li mi neko pomoci kako da aktiviram CD charger sa radiom u autu nikako da izage naq displej
CD charger pioneer za renault espace
Collapse
X
-
Re: CD charger pioneer za renault espace
Ako su hu i cd charger Pioneer pravilno udzekovano i naravno ispravno ,nema razloga da u meniju na hu ne dobijes mod cd charger nema tu nikakve filozofije.Proveri sve kablove,kontakte i stavi obican cd (ne mp3) mora raditi.Saab 9-3 sport sedan 1.9 TiD 150KS
-
-
Re: CD charger pioneer za renault espace
To i mene zanima. Koji radio i kako si spojio šaržer? Kod mene na meganu je fabrička muzika, verzija, koja ne podržava mp3 i na front panelu nema AUX konektor (gnezdo).
Comment
-
-
Renault espace 2002g proizvod. u gepek ima dva kabla jedan je sa dvije zice a drugi je deblji i ima desetak pinova kada prikljucim jedan kabl odmah pocinje da proverava jeli ima u kaseti cd isto se desava kada priklucim i drugi kabl ali na radiu ne moze da se ukljuci - kada na daljinski stisnem AUX onda na displeju izlazi AUX isto se dogaga i za TUNEROM ali kada stisnemCD na daljinskom displeju izlazi CD ali na glavni displej na tablu ne izlazi hvala unapred za pomoc charger i radio si "pioneer"
Comment
-
-
Originally posted by -Miki- View PostProveri sve kablove,kontakte i stavi obican cd (ne mp3) mora raditi.
Comment
-
Comment