CD charger pioneer za renault espace

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • risteski44
    CBC Početnik
    • 16.06.2011
    • 4
    • prilep

CD charger pioneer za renault espace

moze li mi neko pomoci kako da aktiviram CD charger sa radiom u autu nikako da izage naq displej
  • -Miki-
    Moderator
    • 09.11.2005
    • 708
    • Valjevo
    • Honda Accord coupe cg4

Re: CD charger pioneer za renault espace

Ako su hu i cd charger Pioneer pravilno udzekovano i naravno ispravno ,nema razloga da u meniju na hu ne dobijes mod cd charger nema tu nikakve filozofije.Proveri sve kablove,kontakte i stavi obican cd (ne mp3) mora raditi.
    Saab 9-3 sport sedan 1.9 TiD 150KS

Comment

• Franjo
      Banovan
      • 14.08.2009
      • 2831
      • Inđija - Beograd
      • Renault megan II res

Re: CD charger pioneer za renault espace

To i mene zanima. Koji radio i kako si spojio šaržer? Kod mene na meganu je fabrička muzika, verzija, koja ne podržava mp3 i na front panelu nema AUX konektor (gnezdo).

Comment

• risteski44
        CBC Početnik
        • 16.06.2011
        • 4
        • prilep

Renault espace 2002g proizvod. u gepek ima dva kabla jedan je sa dvije zice a drugi je deblji i ima desetak pinova kada prikljucim jedan kabl odmah pocinje da proverava jeli ima u kaseti cd isto se desava kada priklucim i drugi kabl ali na radiu ne moze da se ukljuci - kada na daljinski stisnem AUX onda na displeju izlazi AUX isto se dogaga i za TUNEROM ali kada stisnemCD na daljinskom displeju izlazi CD ali na glavni displej na tablu ne izlazi hvala unapred za pomoc charger i radio si "pioneer"

Comment

• Franjo
          Banovan
          • 14.08.2009
          • 2831
          • Inđija - Beograd
          • Renault megan II res

Originally posted by -Miki- View Post
          Proveri sve kablove,kontakte i stavi obican cd (ne mp3) mora raditi.
          Imaš li uputstvo za radio sa shemom spajanja? Ako je u chargeru CD (orginal audio format), uključenjem AUX trebalo bi automatski da pokrene reprodukciju. Pod uslovom, kao što je Miki naveo, da je sve pravilno spojeno!!!

Comment

Working...
          X