Ovako pokusavam vec 15 dana da na princo,verbatim i neki Tdk diskove narezem audio cd koje ce moj bmw da ocita tj. neki bussnis player u njemu i nece promenio 3 programa probao sve brzine i nece pa nece ... zna li neko neko resenje
Problem Cd
Collapse
X
-
Ne bi trebalo, da imaš nekih problema, pošto podržava i mp3 format. Kojim programom narezuješ? Imao sam sličan problem, pa sa jednim ide bez problema, sa drugim ne prepoznaje i javlja grešku, ili da nema diska u plejeru. Drugi put, isti program ne prolazi zbog zaštite od kopiranja, iako je kopirao (narezao) i na kompu je sve u redu, ali u kolima izbacuje i javlja grešku.
Ranije sam koristio Nero, a sada Ashampoo Burning Studio, Final Burner, Deep Burner, Burn Aware Free , ponekad WMP. Pa, kad ne ide jednim, pokušam drugim i najčešće uspevam.
Comment
-
-
-
Ne kazem da je isti kao onaj isto izgleda a da li je onakav ne znam maska je ista
Displej mi ne radi tako da ne vidim da li izbacuje gresku uglavnom mi posle 2-3 sec izbaci cd
probao sam Nero,wmp i burrner probao i na brzini 1x i nece pa nece
probacu sutra da nadjem te CD+r i sa Rw diskovima pa cu da vidim
Comment
-
-
Za CD+R prvi put čujem, a to što neće da čita može da bude svašta, odnesi kod nekog Majstora da pogleda laser ili vidi da li ima firmware (negde u opcijama imaš software version info) koji mu omogućava da čita novije "boje" (te što vuku na plavo-zeleno) diskova, probaj negde da nekom nije osta neki "zlatni" (od dole) disk pa probaj sa njim ili stara Verbatim "šućmurasto zeleno-plava za sony playstation", pa ćeš odmah znati do čega je... ili nađi neki do ovih "crnih" pa probaj i sa njim... možda je problem i do 700MB (80 minuta) diskova nađi neki od 74 minuta (640MB)Fifteen years of research he'd filed from one planet alone and they'd cut it to two words. "Mostly Harmless."
11.04. 0:12 #2
Rule #51: Sometimes — You're Wrong!
Comment
-
-
Originally posted by uglavnom.bezopasni View PostZa CD+R prvi put čujem, a to što neće da čita može da bude svašta, odnesi kod nekog Majstora da pogleda laser ili vidi da li ima firmware (negde u opcijama imaš software version info) koji mu omogućava da čita novije "boje" (te što vuku na plavo-zeleno) diskova, probaj negde da nekom nije osta neki "zlatni" (od dole) disk pa probaj sa njim ili stara Verbatim "šućmurasto zeleno-plava za sony playstation", pa ćeš odmah znati do čega je... ili nađi neki do ovih "crnih" pa probaj i sa njim... možda je problem i do 700MB (80 minuta) diskova nađi neki od 74 minuta (640MB)
Evo upravo sam probao na verbatim cd rw i nece na brzini od 4x sam rezao ....displej na cd playeru mi ne radi pa nemogu da udjem da vidim softwer version ...sacu da probam naso sam jos jedan verbatim cd koju drugacije izgleda od ovih do sada sto sam kupovao ....sa laserom nemam problema jer cita originale koje su ismirglani ....ne znam vise sta da radim poludeo sam
Comment
-
-
Sa CD-RW nemoj ni pokušavati, jer ih većina plejera u automobilu ne čita.
Da li se radi o kopiranju CD, ili o novoj kompilaciji? Na kojem uređaju narezuješ?
Sinoć sam, bez problema kopirao "zaštićeni" CD "Hitovi leta 2013", na ovom kompu sa dva drajva: Toshibin DVD ROM i Pioneer CD ROM. Direktno sa jednog na drugi, uz pomoć Ashampoo Burning Studio 11.
Slične probleme, imao sam, kad sam kopirao na laptopu, ili kompu sa jednim drajvom i programom, koji zahteva finalizaciju (verifikaciju) snimljenog CD, kako bi mogao da ga čita drugi uređaj. U tom koraku, obično dolazi do greške, ako je narezani CD izbačen, pa ga vratiš.
Nadam se, da si proverio na kompu, šta je narezano na CD: koji fajlovi?
Comment
-
-
Radi se o novoj kompilaciji probao sam i kod druga da nerezem i ista prica ...sto se tice rezanja uvek proverim da li je cd zatvoren i jeste probao sam kod brata u alfi isto na fabrckom cd plejeru i cita bez problema ...
Comment
-
-
Pokušaj, da kopiraš disk, koji ti čita! Nikakva dodavanja, ili izmene, ni u nazivu diska. Ni brzine ne usporavati mnogo. Čisto kopiranje! Izbegavaj u kompilacijama, da unosiš naziv projekta i druge podatke, jer će plejer misliti, da se radi o data disku i kao takvog odbaciti.
Comment
-
-
Originally posted by uglavnom.bezopasni View PostZa CD+R prvi put čujem,
Comment
-
Comment