Napravio sam skoro neku punk kompilaciju, extra je za voznju
Kud Idijoti, Atheisti, Psihomodo, Goblini... i naravno Ramones-i
A imam i jednu stranu kompilaciju, od Criss Rea pa do Sepulture, ima tu i Satriani i Meola i Ingwie....
Ali punkeraja je zakon za voznju, a sto volim da stanem na parking taksista i pustim neku metalurgiju, a oni slusaju radio dzenariku svi do jednog, samo pocnu da masu glavama i rukama!
"Nema leka. U stvari, treba ili prestati piti ili ne prestajati s pićem. Kad prekršite jedno od ta dva pravila, imate problem"
Imam i ja neke kompilacije Sonic Youth, Gun Club, Violent Femmes, a volim da pustim Toma Waitsa, Becka ili Lou Reeda.
Problem je sto mi to svira uglavnom kad se vozim sam, posto vcecina suvozaca misli da sam nenormalan i trazi promenu muzike
Killerse i Springsteena mogu da trpe.
Loneliness has followed me my whole life, everywhere. In bars, in cars, sidewalks, stores, everywhere. There's no escape. I'm God's lonely man.
Ja za guzvu u kolima imam strani pop-rock, niko se ne buni a skroz je ok, Criss Rea, Genesis, Springsteen, Tina Turner, Simply Red, Depeche, Dire Straits, Gary Moore, Vaya Con Dios, Gipsy Kings, Sting...
To je muzika za sva vremena...
"Nema leka. U stvari, treba ili prestati piti ili ne prestajati s pićem. Kad prekršite jedno od ta dva pravila, imate problem"
U kolima se ovih dana vrte ova dva cd-a...
Hitovi Devedesetih - 2008 - Dance Mix 90's - CD1
Hitovi Devedesetih - 2008 - Dance Mix 90's - CD2
A inace se slusa sve...
Evo preporuka od mene: Eros Ramazzotti,mnogo dobra mjuza za laganu voznju
U kolima se ovih dana vrte ova dva cd-a...
Hitovi Devedesetih - 2008 - Dance Mix 90's - CD1
Hitovi Devedesetih - 2008 - Dance Mix 90's - CD2
A inace se slusa sve...
Evo preporuka od mene: Eros Ramazzotti,mnogo dobra mjuza za laganu voznju
Comment