hehe, znao sam da ces prvi da se javis, evo kod mene trenutno svira
M People-Moving On Up
Jackie Stewart jednom je pitao Davida Purleya (legendarno hrabrog vozača koji je, smatra se, preživio najveću G-silu u povijesti čovječanstva) gdje točno koči prije određenog S zavoja. Purley ga je začuđeno pogledao:
- Kako to misliš, kočim?
Moram jos malo , raznezila me ova snezna atmosfera..........
Charlie & Eddie-Would to Lie To You
Soul II Soul-Back To Life
The Beloved-Sweet Harmony
Double You-Please Don't Go
KLF-What Time Is Love
Jazzy Jeff & F.P.-Boom! Shake The Room
Crystal Waters-100% Pure Love
Spagetti Surfers-Misirlou
CO RO Feat Talesa-Because The Night
Undercover-Baker Street
Ovde ima za svakog po malo
Jackie Stewart jednom je pitao Davida Purleya (legendarno hrabrog vozača koji je, smatra se, preživio najveću G-silu u povijesti čovječanstva) gdje točno koči prije određenog S zavoja. Purley ga je začuđeno pogledao:
- Kako to misliš, kočim?
Nisam siguran,mislim da nije,
"Summertime" je sa albuma pre "Boom!Shake the room".To je valjda album na kome je i soundtrack iz "Prince of Bell Air".
@civi ?
3. Summertime ? Listen to Track: Boom! Shake The Room, 4. Boom! Shake The Room (now playing). Listen to Track: Girls Ain't Nothing But Trouble ...
mislim da je isti
- Kako to misliš, kočim?
Spot KLF-a za kick-ass stvar "3 a.m. eternal" bi i danas 'ladno osvojio neku Emi ili MTV nagradu Mislim da sam ga desetinama puta svakog dana "vrteo" na VCR-u...
A sad da malo podignem atmosferu
Dr. Kucho & Gregor Salto - Can't stop playin' (Sunloverz Remix)
Axwell - Feel the vibe
Lorraine - Transatlantic flight (Axwell Remix)
Pakito & White brothers - Moving to the beat
Super8 - Get off (Original Mix)
Antoine Clamaran - Take off
Deep dish feat. Stevie Nicks - Dreams (Axwell Remix)
Pakito - A night to remember
Aneela & Arash - Chori chori indijska verzija "Informer-a"
Shapeshifters - Incredible (nocturnal Mix Radio Edit)
Martin Solveig - Jealousy (Junior Jack Mix)
Royksopp - 49 percent (Angello & Ingrosso Remix)
Hard Fi - Hard to beat (Axwell Extended Remix)
DJ Dean - Kick da bass
Sakin & Friends - Braveheart 2006
i jedna koja nije u ovom fazonu, ali je stalno vrtim ovih dana:
Pa tako ti je to sa ovom mladjom generacijom...... a da sam okacio grandov festival bilo bi tooooo care
- Kako to misliš, kočim?
Ma nisam ni sumnjao ne bi dampirao vrata za ( u srceeeeeeeee da ti pucaaaaaaaaaaaaaaam neeeeeeeeeecu AL JEDNOOOOOOOOO) , tu plastika koja se raspada od basa koji je u klipu(jer je tako nasnimljen u studiju) samo pomaze ukupnom dozivljaju
@overspeed mogli bi da razmenimo mjuzu malo javi se kad prolazis pored po-a ili kad palis za bg, inace liste su nam 80posto iste
- Kako to misliš, kočim?
@overspeed mogli bi da razmenimo mjuzu malo javi se kad prolazis pored po-a ili kad palis za bg, inace liste su nam 80posto iste
PS. Shta je to Grand festival?!
Ajde sad fino ko ima mogucnost da spakuje u rar fajl, okaci negde i postavi link u download sekciji u temi mp3 muzika
@ vujke:
Ja mogu da probam da okachim, ako veza ne krene da zahebava... Samo mi nije jasno na koje si konkretno pesme mislio, samo ove iz '80-ih i '90-ih koje su kachili Civi i FlavioPO ili sve?
Evo jedne filmske
1.Survivor-Eye of the tiger
2.From Dusk Till Down - After dark
3.Stretch-Why did you do it
4.Top Gun-Take my breath away
5.The Mambo Kings-Bella Maria de mi alma
6.Luz Casal-Un andore amor
7.2001 A Space Odyssey (Strauss)
8.Celtic experience-Braveheart theme
9.Hair - Let the sunshine
10.Goldeneye
- Kako to misliš, kočim?
Comment