Ne znam da li znas ali The Temptations su obradili tu pesmu tj. pesma nije original njihova. Original je jos laganiji, ali obe pesmu su bruka.
Nisam znao, hvala za info
Ima i modernija prerada samo ne mogu nigde da nadjem...
Grupa Was Not Was - Papa was a rolling stone
Ako ima neko, bio bih mu zahvalan da posalje
Mislim da je imam, provericu kad dodjem kuci. Ta verzija je takodje sjajna.
Inace, original pesmu su napisali Norman Whitfield i Barrett Strong za bend "The Undisputed Truth", a iste godine je Norman Whitfield preradio pesmu za Temptations-e. Tako da su obe pesme na neki nacin originali, samo razlicite verzije i izvedbe.
ma znam i ja da je 90% njesra, i da je dosta njih prepevano, ali ima jako dobrih stvari...Ja na kompu imam 30-ak gb takvih stvari, a od svega toga slusam mozda 30-ak pesama...
E sad sam se setio,zna li mozda neko ko je od nasih "turbo folkera" prepevao La Bouche-Be My Love?
Uglavnom strana(RAP) da bije po zadnjoj tablici
I jedno pitanje ako neko zna kako se zove ova pesma.Poslacu mu tri bambija na mail
Pesma je vrh, naravno ko voli da slusa ovako nesto.
Slucajno natrcao na nju, evo linka pa ako neko zna...Da je ne bi morao rasturati na MP3 iz AVI-ja
Kod mene se uglavnom slusa zadnji lonac, ali ponekad i TDi radio, a ako sam van BG-a onda progresive house iskljucivo. Mada ako je cupi u kolima onda je tu negde i Sergej Cetkovic( u nekom od pod pod pod foldera)
Comment