U kolima se slusa "sestak" i to na skali izmedju 5 i 7 hiljada
a u kuci ...pa ono ja recimo gotivim VH1 kanal znachi 80`s i pocetak 90`s obozavam taj period prave stvari i prava muzika a ovo danas je obicno sviranje k...u
ja sam pocheo buare da slusham... pop-folk kradu od nas ko nezdravi ali ih je lakshe slushati nego turbo folk valjda ih nerazumem dovoljno pa mi deluje bolje
inache hit za ovu sezonu definitivno galvanize i neki goa trance grcki sam slusho ... shatro sektashi neki pavili ali lomi kako se chuje u kolima
ja sam pocheo buare da slusham... pop-folk kradu od nas ko nezdravi ali ih je lakshe slushati nego turbo folk valjda ih nerazumem dovoljno pa mi deluje bolje
inache hit za ovu sezonu definitivno galvanize i neki goa trance grcki sam slusho ... shatro sektashi neki pavili ali lomi kako se chuje u kolima
imam najnoviju kompilaciju TUNING BEATS, apsolutni hit ove sezone ........ nasnimicu deset petnaest komada za sledeci skup,samo javite, ima da vidite kako se rasrafljuju plastike i iskacu zabice od tapacirunga po celom autu... a da da ne zaboravim JUST A LITLE BIT+THIS IS HOW WE DO OOOBAVEZNO sto bi rekli moji pajtasi najbolje startovanje ribe je daj mi samo malo da probam, a posle sledi ono tako mi to radimooo
Jackie Stewart jednom je pitao Davida Purleya (legendarno hrabrog vozača koji je, smatra se, preživio najveću G-silu u povijesti čovječanstva) gdje točno koči prije određenog S zavoja. Purley ga je začuđeno pogledao:
- Kako to misliš, kočim?
Comment