Ok, cini mi se da je stvarcica mnogo simpaticna. Ipak, mislim da je 110 evra jaka cena. Probacu da malo proguglam po netu, da vidim da li nesto slicno vec postoji in koje su cene. Ukoliko se ispostavi da je i preko slicno, uzecu ga.
mp3 fm modulator
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Imas ovde
Mislim da je ovo odlicno resenje i konacno se neko setio da napravi tako nesto. Interesantno da nisam uspeo nista slicno da pronadjem na netu, ali nisam mnogo ni trazio. Namam pojma ni ko ga proizvodi.Loneliness has followed me my whole life, everywhere. In bars, in cars, sidewalks, stores, everywhere. There's no escape. I'm God's lonely man.
Comment
-
-
Evo, sad ga nadjoh, to je izgleda neka italijanska firma i cena je ista, dakle, 110 evra. Tako da nam nema druige nego da ga kupimo po toj ceni.
Loneliness has followed me my whole life, everywhere. In bars, in cars, sidewalks, stores, everywhere. There's no escape. I'm God's lonely man.
Comment
-
-
Ovo za 110e se kaci na original muziku, kao sto je kod mene, znaci nema gde da stavis pioneer ili slicno, a da ne rasturas sve i menjas izgled srednje konzole, a uz to sa ovim uredjajem muziku sa kartice mozes da pustas preko komandi volana ili sa fabricke muzike, znaci sve radi odmah, a kad stavis neki drugi uredjaj, uglavnom ne mozes da koristis komande volana.
Comment
-
-
pazi to stoji ali nas kolko mi je stalo da imam komande na volanu za muziku. btw, kolko vidim to ljudi sami prave... no nebitno, da ne idemo u off ,ali nekako mi je izgledalo malo mnogo za kutijicu i dva kabla toliko para.deutsche gemacht-gut gemacht...
Comment
-
-
Originally posted by chikiOriginally posted by DragonDobio sam mail od njih. Ako to stvarno radi kako treba, ajd da dam tu cifru. Koliko si zadovoljan, kakav je zvuk, da nije izoblicen i da li sve radi bez problema sa komandama na samom radiju?
Ponekad se mora sacekati par minuta kad se zameni USB tj kad se doda nova muzika. I onda tih par minuta lampica na USB non-stop treperi, valjda pretrazuje da li ima pesama u svim folderima. Steta sto nemam komande na volanu
ja moj fm transmiter skoro i ne koristim jer sam se razocharao kvalitetom istog. mnogo se meshaju radio stanice (bar u beogradu) i zvuk nikad nije chist (pauziram pesmu na transmiteru i chujem smetnje tj kako zuje zvuchnici).. jel tako i kod svih vas ali vama to ne smeta toliko ili je stvarno dobar kvalitet zvuka ?
Comment
-
Comment