X-Drive GPS

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • campi
    CBC Veteran
    • 11.06.2005
    • 169
    • Srbija

Re: X-Drive GPS

Od pre nedelju dana postao sam vlasnik XDrive 43J GPS uredjaja sto je isti uredjaj kao i ZDrive 43SX samo sto SX ima drugaciej srebrno kuciste....(moderenije) ...na urejdaju s edobija kartica SD 1Gb sa dosta karti ...a program koji to sve goni je IGO 2006 plus .....kasnije sam skinuo i program IGO 2008 i uporedio...vratio sam 2006 jer mi je pregledniji i cini mi se dosta jednostavniji (citaj logicniji).....cen auredjaja je bila oko 15800 din......opsti utisak je da sam zadovoljan jako je precizan..ima mogucnost BLUOE TOOTH-a ......cita Divx...mp3 i ima integrisan FM reciver......dodatna opcija je da moze da mu se ugradi i spoljna GPS antena za one koji nezele da im recimo uredjaj stoji u soferci nego mozda negde malo dublje u kokpitu....uz uredjaj standarno se dobija kabl za napajanje u kolima ( i punjenje ujedno) ...USB kabl..za punjenje kuchi i povezivanjem za PC-em........slusalice.....i drzac GPS .....crna torbica za pakovanje uredjaja ( kao da je od plisha)....

Opsti utisak....jako precizan uredjaj i onako odnos cena...i ono sto je integrisano jako zadovoljavajuche ......

P.S. Pitanje zna li neko kako da se unose POI tacke svojerucno iz nekog editora ili slicno a sto bi se kasnije ucitalo u GPS...naravno mislim na IGO program

Comment

• J0HNNY
      CBC Veteran
      • 24.01.2007
      • 196
      • CZ - Centar Zemuna

potrebna mi je pomoc sa ovim uredjajem naime nece da pokrene gps navigaciju pa sam ga prikljucio na pc da vidim da li ima mape, mape stoje u folderu ali su zipovane jel moze neko da proveri da li treba tako ili treba jednostavno da ih odzipujem u tom folderu i onda ce proraditi ???
      Na nesreću živimo u parodiji od zemlje i u jednom teško popravljivom džiberskom okruženju. Razjebani, osiromašeni i usamljeni.

Comment

• NED
        CBC Veteran
        • 02.11.2008
        • 149
        • Kragujevac

Da , treba da budu unziped, ali bi to trebalo da uradis na kompu, pa onda da ih iskopiras na karticu.

Comment

• ostres
          CBC Senator XXL
          • 01.06.2008
          • 305
          • Zemun

I kako sluze x-drive uredjaji? Sezona je odmora tako da su sigurno dobro istestirani.
          Live together, die alone.

Comment

• NED
            CBC Veteran
            • 02.11.2008
            • 149
            • Kragujevac

Radi odlicno, mene je skoro izvukao iz Podgorice iz slepo slepih ulicica, nesto sam trazio pa malo zalutao , sve u svemu pouzdan!!!!

Comment

• Mobtel063
              CBC Član
              • 30.11.2007
              • 95
              • Subotica

A jel ima neko u subotici ko prodaje te xdrive ili moram do NS?
              na plin se vozi na dizel se greje a benzinom ispolivaj i zapali krntije na drumu

Comment

• Joker
                CBC Veteran
                • 09.05.2005
                • 116
                • Subotica

Naravno da ima, za detalje na PP da ne bude reklama.

Comment

• vukiczlatan
                  CBC Početnik
                  • 03.05.2011
                  • 1
                  • Beograd-Vracar

Zanima me da li neko zna gde ima da se nadje touch screen za X-Drive 43SX...Unapred zahvalan

Comment

Working...
                  X