Garmin Mobile XT GPS Navigation

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • duca1107
    CBC Početnik
    • 01.03.2009
    • 1
    • beograd

Re: Garmin Mobile XT GPS Navigation

Kupio sam polovnu nokiu n95 i nikako ne uspevam da uhvatim satelite...pokusavao sam na vise lokacija vec par dana, ali bezuspesno..Firmware na telefonu mi je najnoviji, a od programa sam probao Garmin i onaj nokijin...sumnjam da je u pitanju softwerski problem i to lemljenje antene mi deluje zanimljivo...gde to mogu da uradim i koliko kosta?

Comment

• Darkopop
      CBC Senator
      • 17.09.2008
      • 213
      • Stara Pazova

Kupio sam nokiJu 5800 ali i posle update-ovanja nokijinih mapa nemam srbiju (malo poredjenja, skinuo sam i hrvatsku i zagreb je odradjen perfektno, a od beograda nema nishta samo auto-put).
      Pomagajte oko instaliranja GMXT-a.
      q;o)

Comment

• Darkopop
        CBC Senator
        • 17.09.2008
        • 213
        • Stara Pazova

Sinotj do 4 sam trazhio mape i nashao ih.

Procitaj pravila foruma a jedno bitno pravilo je: Zabranjeno je postavljanje linkova ka piratskom software-u ! Price na ovu temu idu iskljucivo na PP zapamtite to jednom ! edit : -Miki-

Prvi lik je na srpskom i pomazhe prilikom instalacije mapa, drugi je za veliki broj mapa, a tretji je na engleskom i ima dosta mapa. Pa vi birajte odakle tjete skidati.
        Kada pokushavate da skinete celu mapu evrope netjete motji jer je 8. link na rapidu ugashen tako da nema nishta od jedinstvene mape evrope.

Uzhivajte.

Ako hotje admini mogu da objedine ovaj i prethodni post, a prvi koji sam postavio da izbrishu zbog preglednosti informacija.
        q;o)

Comment

• JAPANX
          CBC Senator XXL
          • 10.08.2006
          • 2159
          • Beograd

ja bih ti objasnio ali znam da ce me smoriti svi na priv jer je ovde zabranjeno da se prica o tome.. jednostavno je, mnogo lakse nego instalirati program

Comment

• Darkopop
            CBC Senator
            • 17.09.2008
            • 213
            • Stara Pazova

Sve je ok.
            Probao sam je danas i radi savrsheno, ako skrenete sa rute u VEOMA kratkom periodu prorachunava novu rutu, ja sam iz Stare Pazove i odushevljen sam kako je uradjena tako da svi kojima treba navigacija za fon mogu da koriste ovu.
            Ako treba neka pomotj tu sam da pomognem.
            q;o)

Comment

• Cherokee_NS
              CBC Senator XXL
              • 08.02.2009
              • 802
              • Novi Sad

Uzeo sam N82 pre neki dan i namestio sam garmin i radi E sad imam par pitanja:
              - Na netu sam nasao SCG Route. Jel to znaci da sad imam mape samo za Srbiju i Crnu Goru ili mogu da lupim npr da me odvede u Bec, Budimpestu itd ?
              - Jel moze neko na pp da mi posalje linkove ili sta vec da mi funkcionise na srpskom sve?
              Mesto za vasu reklamu, za samo 100 eura mesecno!

Comment

• -Miki-
                Moderator
                • 09.11.2005
                • 708
                • Valjevo
                • Honda Accord coupe cg4

Tema je : Garmin Mobile XT GPS Navigation ,to podrazumeva : vasa iskustva sa istim ,opcije,mogucnosti, preporuke saveti i sl.
                Besplatne mape ,instalacije ,kreekove i sl. trazite na drugim forumuma koji se bave tom tematikom ovde ne.Molim da se toga pridrzavate ,tema je preciscena od viska idemo dalje ako nastavite off = kljuc.

Saab 9-3 sport sedan 1.9 TiD 150KS

Comment

• NShappy
                  CBC Senator
                  • 09.03.2005
                  • 261
                  • Novi Sad
                  • Ford Focus 1.8TDCi

Čiroki, kada ubaciš mape određene regije, SCG npr. navigacija pokriva samo to područje. Ukoliko planiraš da ideš dalje, trebaju ti mape i područja kroz koja planiraš da prođeš. Naravno, više mapa različitih područja može istovremeno da se ubaci u uređaj.

Od nama najčešće potrebnih mapa za Garmina pored SCG postoji City Navigator Europe koja pokriva skoro sve zemlje Evropske unije i Adria Route koja pokriva Sloveniju, Hrvatsku i Bosnu.
                  Volim sve što su voleli mladi kada sam i ja bio mlad...

Comment

• Cherokee_NS
                    CBC Senator XXL
                    • 08.02.2009
                    • 802
                    • Novi Sad

Ok, fala
                    Mesto za vasu reklamu, za samo 100 eura mesecno!

Comment

• punke
                      CBC Početnik
                      • 07.05.2009
                      • 2
                      • so

ljudi evo vec par dana muku mucim sa garminom...instalirao sam ovo:GarminMobileXTforSymbianS603rdEdition_50040... ..mislim da sam ga i otkljucao,ali nemam ni jednu kartu i nemam pojma kako da ih skinem i ubacim. citao sam postove i naleteo na program MapSource_6136 instalirao ga i sad nemam pojma kako dalje ...pomagajte moze i na pp

Procitaj 2 posta pre tvog , nov si ovde pa ti post nije obrisan - drzi se teme ! edit:-Miki-

Comment

• DraxNS
                        CBC Senator XXL
                        • 24.10.2006
                        • 520
                        • Bačka Palanka
                        • Peugeot 307 SW

Imam Nokiu E51 i externi gps lokator, sad mi treba program koji ce da me vizuelno i glasovno navodi po Srbiji i Grckoj (za pocetak) sa tacnoscu kucnog broja. Kao i sve ostale, interesuje me "najjeftinija" varijanta, pa molim one koji me mogu na istu uputiti da mi se jave na PP.

Znaci ocu da me neka teta il neki cika glasom navode kuda treba ici, moze na engleskom ili srpskom... svejedno.

Hvala

Comment

• -Miki-
                          Moderator
                          • 09.11.2005
                          • 708
                          • Valjevo
                          • Honda Accord coupe cg4

Originally posted by -Miki-
                          Tema je : Garmin Mobile XT GPS Navigation ,to podrazumeva : vasa iskustva sa istim ,opcije,mogucnosti, preporuke saveti i sl.
                          Besplatne mape ,instalacije ,kreekove i sl. trazite na drugim forumuma koji se bave tom tematikom ovde ne.Molim da se toga pridrzavate ,tema je preciscena od viska idemo dalje ako nastavite off = kljuc.

Ljudi koristite google ukucajte garmin mobile xt - nacice te barem 20 sajtova sa informacijama koje vam trebaju ! tema je izgubila smisao i zato lock
                          Saab 9-3 sport sedan 1.9 TiD 150KS

Comment

Working...
                          X