Imam pomenutu navigaciju nekih pola godine, dobio sam je bez baterije i radila je preko napajanja od upaljaca, samo u autu. Od softvera u sebi ima svoj Windows CE, i na kartici ima IGO 8. Sve je radilo lepo i normalno, dok jedan dan nije zakucala prilikom ucitavanja, i dalje nije islo. Samo prikaze pocetni ekran(tj sliku), i tu ostane.
Probao sam da resetujem, palim gasim, ali uvek isto, cak sam je jednom ostavio skoro sat vremena tako upaljenu da vidim hoce nesto da se desi, i nazalost nije, ista slika isto sve.
Softver nisam dirao, nije ispadala, samo me je izdala jedan dan.
Zvao sam neke random likove po servisima, jedan je rekao da moze da popravi i da je problem do hardvera, ali nisam uspeo da ga nahvatam, drugi mi rekao da donesem, i kad je video rekao da "ne moze da se popravi"(ne ume),a treci je rekao da je softver u pitanju i da donesem, ali ni njega nisam nahvatao.
Ima li neko neki predlog, neki DIY da probam, ili pouzdanog servisera?
ovo je taj model:
Probao sam da resetujem, palim gasim, ali uvek isto, cak sam je jednom ostavio skoro sat vremena tako upaljenu da vidim hoce nesto da se desi, i nazalost nije, ista slika isto sve.
Softver nisam dirao, nije ispadala, samo me je izdala jedan dan.
Zvao sam neke random likove po servisima, jedan je rekao da moze da popravi i da je problem do hardvera, ali nisam uspeo da ga nahvatam, drugi mi rekao da donesem, i kad je video rekao da "ne moze da se popravi"(ne ume),a treci je rekao da je softver u pitanju i da donesem, ali ni njega nisam nahvatao.
Ima li neko neki predlog, neki DIY da probam, ili pouzdanog servisera?
ovo je taj model:
Comment