Taman odustanem od ideje, i onda kao "slucajno" naletim na netu i opet se uspalim da ubacim komp u auto... biiiip ga, to je jace od mene, ceo dan provodim sa kompom, i valjda bi trebao da mi se ogadi pa moram i u kola da ga ubacim
e sad me vi ili ohrabrite ili odgovorite, ne znam sta da radim,
samo se plasim da ne zapocnem i ne s****m nesto, a onda nema nazad.... zeleo bi da ovako izgleda, http://weirdmeister.de/alfa/carps/
PC u 145
Collapse
X
-
xexe, jesam kupio N72 ali corav sam
salim se... mnogo je mali ekran... a i svidja mi se ova fora sa web kamericom na zadnjoj soferci
tnx bane ti si trudis da me odgovoris
cenim to, jer negde u meni razum mi kaze da je to samo bacanje para i vremena...

Comment
-
-
Zanimljiva ideja, mada to sebi ne bih radio.
Imam samo jedno pitanje - kako resiti kondenzaciju u vlaznim i hladnim mesecima?

Originally posted by JovanaSamo mi je pukla neka gumica (to je uvek nezgodna stvar i chini da se ljudi osecaju nelagodno)
Comment
-
-
Jedino da nagura silikonske kesice svugde..... trebalo bi da šljaka.. postoje naravno mnogo elegantnija ili bar manja rešenja za MB.. ITX rešenja... full integrare a mini varijanta.. napajanje može da ide preko 12v-220V pretvarača od recimo 350w... što je itekako dovoljno za monitor i komp.. e jedino je mali zajeb za display.... mislim malkice ga je teže naći po dobroj ceni ovde...Astra GSI
Comment
-
-
i ja sam se zanosio slicnom idejom, ali samo za pustanje mp3-a u vreme kada su bili skupi mp3 uredjaji za kola...
taj monitor mora da bude sa dosta velikim uglovima vidljivosti jer je spusten nize u odnosu na gledaoce...
ako bi pravio ovako nesto stvarno bi morao dobro da osmislim masku koja ce preci preko monitora dok nisam u autu...
ne znam sta da ti kazem, mislim da i nije bas srecno resenje, namucices se i otici ce grdilo para a da li ce to biti bas tako lepo kada sve bude gotovo, i da li ces se i kako snalaziti sa onom tastaturicom ili slicno to je pitanje... ali ako si entuzijasta za ovakve stvari onda pun gas....

Comment
-
-
ako ti treba komp u autu uzmes lepo neki laptop rasturis ga i napakujes kako ti odgovara. Moze da ubacis laptop u gepek i ukljucis ga a stavis mali monitor i izvod za monitor. Jos bi bilo lepse ubacis docking station u auto i samo skljocnes laptop i vozi. Monitora ima i ovde ali nisu uopste jeftini zato je bolje da ti neko donese.
Comment
-
-
Hmmmm
Pozdrav...pa ako radis to zbog navigacije onda ti i nije neki razlog, jer mozes da nabavis jeftinije uredjaje koji odlicno rade posao..za muziku takodje...a za divx ne znam koja je poenta..bolje da uzmes portabl dvd za kola...a i nisam bas siguran kako ce se sve te komponente ponasati po nasim putevima...ako izuzmemo kondenz, prljavstinu i sve ostalo opet ostaju nasi dragi "sredjeni" putevi....ali ako imas volje i novca da cackas ... zasto da ne?
Comment
-
-
slucajno naletim na nesto zanimljivo, ima dosta da se cita... pa...
ako vas ne mrzi prelistajte nekoliko strana!

Comment
-
-
Comment
-
-
Taj problem se resava na mnogo jednostavniji nacin.
Zauzima manje mesta i sve je lepo spakovano.
Potrazite u oglasima neki ne preterano jak (mislim na performanse) laptop, po mogucstvu sa slomljenim ekranom, posto bi to jes manje kostalo. Treba vam on, i po mogucstvu touch-screen displej (ili obican + daljinac za komp). Time sebi resavate problem, a pri tom sve zauzima manje mesta.
Laptop moze pod sediste, ekran tamo gde ima mesta za isti, a na tablu moze da se izvede i USB hub (USB produzni), u koji bi se po potrebi prikljucivala flash memorija, eksterni HDD ili mala usb tastaturica.
Da cujem sad vase misljenje o tome?
Comment
-
Comment