PC u 145

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • veXon
    CBC Senator XXL
    • 26.07.2006
    • 571
    • Beograd, Vozdovac

PC u 145

Taman odustanem od ideje, i onda kao "slucajno" naletim na netu i opet se uspalim da ubacim komp u auto... biiiip ga, to je jace od mene, ceo dan provodim sa kompom, i valjda bi trebao da mi se ogadi pa moram i u kola da ga ubacim e sad me vi ili ohrabrite ili odgovorite, ne znam sta da radim, samo se plasim da ne zapocnem i ne s****m nesto, a onda nema nazad.... zeleo bi da ovako izgleda, http://weirdmeister.de/alfa/carps/
  • Bane
    CBC Senator XXL
    • 30.05.2006
    • 344
    • Konjarnik Bg

sve to lepo izgleda ali ne vidim svrhu toga u autu??
    osim rizika da mi neko razbije auto.

Comment

• veXon
      CBC Senator XXL
      • 26.07.2006
      • 571
      • Beograd, Vozdovac

Najveca prepreka mi je monitor, jel neko ide preko da mi donese? Jer kod nas nisam nasao to sto me zanima...

Comment

• veXon
        CBC Senator XXL
        • 26.07.2006
        • 571
        • Beograd, Vozdovac

navigacija je ta koja me najvise privlaci, mada voleo bi da mogu da pustim i divix, i ne rezem stalno diskove da bi slusao muziku...

Comment

• Bane
          CBC Senator XXL
          • 30.05.2006
          • 344
          • Konjarnik Bg

pa zar nisi to resio sa N70???
          a sto se tice diskova ja sam kupio sony(atrack) na obicnom disku stane do 400 pesama

Comment

• veXon
            CBC Senator XXL
            • 26.07.2006
            • 571
            • Beograd, Vozdovac

xexe, jesam kupio N72 ali corav sam salim se... mnogo je mali ekran... a i svidja mi se ova fora sa web kamericom na zadnjoj soferci
            tnx bane ti si trudis da me odgovoris cenim to, jer negde u meni razum mi kaze da je to samo bacanje para i vremena...

Comment

• Bane
              CBC Senator XXL
              • 30.05.2006
              • 344
              • Konjarnik Bg

ne ne neodgovaram te nego sagledavam korist od toga jesto to lepo imati ekran pa nesto cirkulise po njemu ali mnogo je to delova razbacanih po autu(ispod sedista) koliko je bezbedno obzirom da nisu zatvoreni(kutija).

Comment

• Nigy
                CBC Senator XXL
                • 13.04.2006
                • 921
                • BGD

Zanimljiva ideja, mada to sebi ne bih radio.
                Imam samo jedno pitanje - kako resiti kondenzaciju u vlaznim i hladnim mesecima?

Originally posted by Jovana
                Samo mi je pukla neka gumica (to je uvek nezgodna stvar i chini da se ljudi osecaju nelagodno)

Comment

• Majstor BOB
                  CBC Senator XXL
                  • 27.04.2006
                  • 340
                  • Zemun

Jedino da nagura silikonske kesice svugde..... trebalo bi da šljaka.. postoje naravno mnogo elegantnija ili bar manja rešenja za MB.. ITX rešenja... full integrare a mini varijanta.. napajanje može da ide preko 12v-220V pretvarača od recimo 350w... što je itekako dovoljno za monitor i komp.. e jedino je mali zajeb za display.... mislim malkice ga je teže naći po dobroj ceni ovde...
                  Astra GSI

Comment

• Milos
                    CBC Senator XXL
                    • 12.05.2005
                    • 700
                    • Beograd, carraburma

i ja sam se zanosio slicnom idejom, ali samo za pustanje mp3-a u vreme kada su bili skupi mp3 uredjaji za kola...

taj monitor mora da bude sa dosta velikim uglovima vidljivosti jer je spusten nize u odnosu na gledaoce...
                    ako bi pravio ovako nesto stvarno bi morao dobro da osmislim masku koja ce preci preko monitora dok nisam u autu...
                    ne znam sta da ti kazem, mislim da i nije bas srecno resenje, namucices se i otici ce grdilo para a da li ce to biti bas tako lepo kada sve bude gotovo, i da li ces se i kako snalaziti sa onom tastaturicom ili slicno to je pitanje... ali ako si entuzijasta za ovakve stvari onda pun gas....

Comment

• marek
                      CBC Senator
                      • 16.09.2005
                      • 243
                      • Beograd

ako ti treba komp u autu uzmes lepo neki laptop rasturis ga i napakujes kako ti odgovara. Moze da ubacis laptop u gepek i ukljucis ga a stavis mali monitor i izvod za monitor. Jos bi bilo lepse ubacis docking station u auto i samo skljocnes laptop i vozi. Monitora ima i ovde ali nisu uopste jeftini zato je bolje da ti neko donese.

Comment

• milosh024
                        CBC Veteran
                        • 07.08.2006
                        • 184
                        • Subotica

Hmmmm

Pozdrav...pa ako radis to zbog navigacije onda ti i nije neki razlog, jer mozes da nabavis jeftinije uredjaje koji odlicno rade posao..za muziku takodje...a za divx ne znam koja je poenta..bolje da uzmes portabl dvd za kola...a i nisam bas siguran kako ce se sve te komponente ponasati po nasim putevima...ako izuzmemo kondenz, prljavstinu i sve ostalo opet ostaju nasi dragi "sredjeni" putevi....ali ako imas volje i novca da cackas ... zasto da ne?

Comment

• Milos
                          CBC Senator XXL
                          • 12.05.2005
                          • 700
                          • Beograd, carraburma

slucajno naletim na nesto zanimljivo, ima dosta da se cita... pa...

ako vas ne mrzi prelistajte nekoliko strana!

Comment

• BRABUS
                            CBC Senator XXL
                            • 15.10.2004
                            • 2399
                            • London

Kontaktiraj [kick]-a....on je u svoj 205 ubacio PC.

Imas ceo tok na forumu

www.southsideboyz.org

Comment

• Boki
                              CBC Član
                              • 23.09.2005
                              • 42
                              • Zemun

Taj problem se resava na mnogo jednostavniji nacin.
                              Zauzima manje mesta i sve je lepo spakovano.

Potrazite u oglasima neki ne preterano jak (mislim na performanse) laptop, po mogucstvu sa slomljenim ekranom, posto bi to jes manje kostalo. Treba vam on, i po mogucstvu touch-screen displej (ili obican + daljinac za komp). Time sebi resavate problem, a pri tom sve zauzima manje mesta.
                              Laptop moze pod sediste, ekran tamo gde ima mesta za isti, a na tablu moze da se izvede i USB hub (USB produzni), u koji bi se po potrebi prikljucivala flash memorija, eksterni HDD ili mala usb tastaturica.

Da cujem sad vase misljenje o tome?

Comment

Working...
                              X