Mio GPS....

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

Dva iskustva:

Licno.

Do sada mi se nije desio nikakav problem sa Mio uredjajima. Koristim mapu 2007.07. i na sve destinacije sam dosao bez problema. Dakle, nisam dozivljavao sve prethodno opisane probleme u ovoj temi. Ali bas nista od toga...

Relativno objektivno.

Mislim da sam prodao oko stotinak navigacija do sada, uglavnom Mio-a. Niti jednu prituzbu nisam imao. Svakako, bilo je tu jako naprednih korisnika GPS-a i svima se svidja kako sprava radi. Obisli su celu Evropu. Od Spanije do Rusije.
    Dosta njih su kamiondzije. Naravno, uredjaj su setovali na adekvatan nacin. Ni tada nije bilo problema. Uredno su navodjeni na "kamionske" rute.

Ne zelim da ulazim u debatu oko navigacija. Samo napisah svoje iskustvo...

Comment

• dranix
      CBC Senator XXL
      • 04.10.2004
      • 3079
      • Antwerpen/Belgium
      • Saab 9-3

Pa znamo mi da su Mio i ostali Kinezi pishali po prashini kad se Navteq i Garmin bavio ovom tehnikom doduse pretezno sa pomorskim mapama.
      Ne znam samo zasto se desilo to da Garmin danas ne sme da kaze ni koliki mu je clock procesora. Neka budu fer pa neka kazu kao TomTom 266Mhz i .
      Naravno da je software i mapu najvaznija stvar u prici ali mene samo zanima kad ce da prorade topografske mape Srbije. Za autoput i glavne puteve mi stvarno ne treba GPS. Kafane takodje veoma uspesno pronalazim.
      Izgleda da je jos samo Srbija ostala poslednji Mohikanac koja veruje u zavere i slicne vradzbine.
      Takodje je cinjenica da je Srbija malo i slabo trziste i da ce mozda i zato proces potrajati. Turizam takodje kao i da ne postoji i za koga onda detaljne mape?

Comment

• Jasminko
        CBC Senator
        • 08.01.2008
        • 248
        • Vracar, Beograd,Srbija

Dobro si rekao;
        : "Poslenji Mohikanac"....
        Pa i mi u necemu da budemo "glavni"
        Znas ono staro pravilo..."Gde god mozes,ti ruchnu povuci"...
        Saab 9-5 Aero..........
        Nissan Primera 2.0 SLX.....
        Punto2 HLX 16v.......

GO GO GO...Mega Team Racers

Comment

Working...
        X