Koji all-in-one gps + slide tft + dvd?

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • cant_decide_what_to_drive
    CBC Član
    • 30.11.2006
    • 87

Koji all-in-one gps + slide tft + dvd?

Traze se preporuke za uredjaj koji zadovoljava sledece karakteristike:

1. dvd mp3 player i mozda opciono i dvd sarzer podrska

2. slide 7" ili slican tft ekran, touch screen

3. ugradjenu gps full color navigaciju, i da ne mora da stoji CD sa mapama unutra da to radi, vec da ih drzi na nekoj kartici ili gde vec moze.. opciono i podrska za RDS dojave o lokacijama speed kamera po evropi

4. Da staje u standardan 1 DIN prostor.

5. da ne kosta 2000e i slicno; dakle ne mora preskupo hifi cudo.

Je l puno trazim?
  • Jasminko
    CBC Senator
    • 08.01.2008
    • 248
    • Vracar, Beograd,Srbija

Ma ne,ne trazis puno,
    ali slabo gledas sta se pise po forumu...
    Pre vise nedelja sam postavio i slike i cene za uredjaje bas tog tipa koji tebe zanimaju.
    Ajd ponovo,pa prati ubuduce...

Znaci,ovi aparati se nalaze na kineskom trzistu i sto se tice
    kvaliteta nemas sekiraciju....
    Cene su od 80e pa sve do maksimalnoh 289e za uredjaje tipa 2 DIN.
    Ovi dole na slikama su otprilike ono sto tebe zanima, i cene za 1 DIN sa
    ekranom (motornim) koji se izvlaci su oko 140e...
    Onaj koji je ugradjen u suncobran je oko 80e, ista cena je i za aparat sa integrisanim ekranom od 3,5"....

Evo i slika

Saab 9-5 Aero..........
    Nissan Primera 2.0 SLX.....
    Punto2 HLX 16v.......

GO GO GO...Mega Team Racers

Comment

CBC Član
      • 30.11.2006
      • 87

Hvala za odgovor. Pa pregledao sam stare teme ovde ali nisam ovo video, promaklo, izvini.

Za ove pare cu da ga kupim i probam, sve i da ne valja na kraju.

Samo par stvari da te priupitam posto si iskusan

- Za ova dva sa sliding ekranom, je l sigurno radi navigacija sa neke kartice ili iz interne memorije, da moze da se slusa dvd/mp3 dok u isto vreme radi i gps?

- Je l postoji tu neki standardizovan format mapa, tj meni treba primarno western europe ali hteo bih na jedan SD na primer da ubacim i eastern europe? Ne mora piratski, moze i da se kupi, bitno da neko pravi.

Hvala

Comment

CBC Član
        • 30.11.2006
        • 87

Jos jedno pitanje, gde si to nasao ovaj sa izvlacenjem ekrana za 140e? Firma je poljska navroad koliko vidim, ali ne nalazim ih ni blizu tako jeftino.

Mislim na NavRoad NR701TV

Comment

• bakara
          CBC Senator XXL
          • 29.01.2005
          • 977
          • nBGd

a gde ima taj za 80e, bas me zanima koliko moze da bude los?
          pozdrav

Comment

CBC Član
            • 30.11.2006
            • 87

Nasao sam temu u kojoj si pisao ono.. ima u naslovu saab pa sam je zato preskakao.

Elem ja ne znam kako pri narucivanju iz kine biti siguran da l to radi i kakvog je kvaliteta, da li moze da radi navigacija u isto vreme dok ide i mp3 sa dvd-a, koje mape uopste to moze da 'guta', i najbitnije da li sadrzi gps modul i eksternu antenu u paketu, ili se to dodatno kupuje.

Comment

• Jasminko
              CBC Senator
              • 08.01.2008
              • 248
              • Vracar, Beograd,Srbija

Pazi ovako,
              KINESKI Navroad je otkupila poljska firma u martu 2006god...
              U Poljskoj je cena oko 400e,ali u Kini je oko 140e...
              Nekoliko ljudi je bas na taj nacin preko sajta www.chinavasion.com i kupila aparate i prezadovoljni su.
              Ja sam konkretno celu pricu video u casopisu i iz tih izvora krenuo u realizaciju.
              Nazalost,povazda guzva, posao,ludilo te dan-danas nisam aparat kupio
              Oni daju na komad,sto je najvaznije,a moze i vise.
              Na sajtu ima objasnjeno KOJI IMA NAVI a koji NE..
              Oni koji imaju NAVI,u kompletu dolazi i GPS antena...
              Svi uglavnom imaju slot za SD ili USB te na taj nacin i ostvaruje eksternu komunikaciju sa uredjajem za navigaciju.
              Licno sam na jednom sajmu terao kineza da probamo aparat u mojim kolima...
              Fasciniran sam bio do koje mere su i Pioneer,Kenwood,Alpina vec odavno 'ISPUSHENA" pricha,a pogotovo sa cenama u odnosu na kineze oko 5-6 puta...
              SHTO JE MNOGO MNOGO JE!!!
              A i nije tajna vishe da svi veci brand proizvodjaci svoje pogone zbog jeftine radne snage, shaltuju bash u Kinu.

Na pitanje oko rada navigacije dok u toku svira MP3 ili sta vec,i tu ima razlike u aparatima.
              Neki mogu(citaj jeftiniji), neki ne. Najskuplji aparat koji postoji kod njih u ponudi, ne prelazi ni u ludilu 300e,u bilo kom formatu i velicini.
              Jedino je mozda nezgodno,sto su i objasnili kada se registrujes za kupovini,vreme isporuke.
              To moze da traje od minimum 15 pa sve do 30 dana. Jbg, ali za razliku u ceni mislim da se ipak isplati...
              Etoooo, ako jos nesto mogu da objasnim, tu sam...
              Saab 9-5 Aero..........
              Punto2 HLX 16v.......

Comment

• [kick]
                CBC Senator
                • 21.05.2005
                • 212
                • Leskovac, Srbija

Ima li nekom da je stiglo u Srbiju? Kako ide sa carinom i sa transportom? To moze da iskosta skuplje nego uredjaj
                BMW Fan Club Srbija

Comment

• Jasminko
                  CBC Senator
                  • 08.01.2008
                  • 248
                  • Vracar, Beograd,Srbija

Ma neeeee...
                  Svi troskovi preko cene uredjaja ne mogu da predju oko 100e.
                  Transport im je oko 10-15$,carina i PDV oko 40%,otprilike,nisam siguran..
                  Neke slicne,ali dosta jeftinije modele mozes da vidis kod nas u prodavnicama NT Softa.
                  Oni imaju svoje(XWave)aparate, ali su cene junacke...oko 480e..
                  Pa ti vidi i razmisli izmedju 200-250e u koska varijanti,ili da ti neko skida kozu puta 3...
                  Saab 9-5 Aero..........
                  Punto2 HLX 16v.......

Comment

CBC Član
                    • 30.11.2006
                    • 87

Navroad kaze ovako.

"I'm very sorry but we don't sale this model for individual person because the minimum quantity ordered is 100 unites."

Ne prodaju direktno nego samo preko distributera koje trenutno traze. Zacarani krug.

Da ne pominjem da sa ovakvim engleskim sumnjam i da ce naci distributere hehe.

Comment

• sw.brick
                      CBC Senator XXL
                      • 09.10.2004
                      • 8141
                      • Beograd, barajevo-zemun
                      • volvo 945 SE turbo lpg, 340 GL lpg

Pa ti vidi i razmisli izmedju 200-250e u koska varijanti
                      to da bude krajnja cena, sa onih 100 eura transportno administrativnih troskova ?

mislim da se bas i ne isplati citav posao, kada ovde u maloprodaji u radnji kosta manje od 20.000 dinara, sto je cena do 250 eura.
                      tu mislim na reklamu koju sam video negde, stampanu, ponudu Tehnomanije cini mi se.

ja gledao na sajtu chinavision i nisam uspeo da nadjem niti 1 model DVD -a da ima i GPS makar kao opciju sada u ponudi.
                      volvo
                      945 SE turbo lpg
                      344 GL lpg

Comment

CBC Član
                        • 30.11.2006
                        • 87

Cekaj, gde si u BGD-u video dvd player+slide screen navigaciju za 250 eur?

Ne pricamo uopste ovde o onim standalone uredjajima sto se lepe za staklo, to ne zelim i ne mogu da ga skidam i stalno vucem sa sobom. Jedan od uslova je slide ekran dakle i sve ugradjeno u auto radio.

Gledam koliko sta kosta i kinez ce izaci oko 325e uredjaj + 250e gps modul sa legalnim mapama. Lokalno kupljeno u EU, bez narucivanja iz Kine posto hocu prvo da ga probam kako radi, da li je interface brz i relativno ok za koriscenje.

Comment

• sw.brick
                          CBC Senator XXL
                          • 09.10.2004
                          • 8141
                          • Beograd, barajevo-zemun
                          • volvo 945 SE turbo lpg, 340 GL lpg

bila je neka reklama, ono flajer, Tehno ...nesto.
                          neka 2 ili 3 modela, znaci auto radio DVD player 1DIN sa slide ekranom.
                          BEZ navigacije.

cenu sam zapamtio da je bila prva cifra 1x.nesto, znaci manje od 20.000 MPC.

sad da li je bila neka akcija tog trenutka ili redovna prodaja ne secam se.

ako nadjem flajer bas cu da pogledam i prepisem koji je model i fabrikat u pitanju.

i ja sam bio iznenadjen cenom.

mozda je i neka lazna reklama, nisam isao licno da proverim ponudu.

doba takvih uredjaja nailazi i cene ce samo padati a ponuda rasti.

na onom kineskom sajtu gledao sam kada je krenula ponuda, i podosta modela je manje od 6 meseci kako je uopste ponudjeno.

ja nemam nikakvih sumnji u kinesku elektroniku i kapacitet da naprave kako treba, ali nisam nesto ni u fazonu da platim 100 evra administraciji da bi bas sada u zacetku imao takav uredjaj.

uz grupnu nabavku, sto je bila ideja na temi u Saab sobi, i administrativni troskovi bi verovatno bili manji po komadu.

sta znam, na chinavision sajtu nisam mogao da proverim trasnportne troskove direktno, nisam stari kupac a i ne zelim da se bilo cime obavezujem i dajem svoje podatke tek tako unapred.
                          volvo
                          945 SE turbo lpg
                          344 GL lpg

Comment

• Danijel 9k
                            Banovan
                            • 03.06.2005
                            • 132
                            • N_44.84080 E_20.39600

Ne znam Jasminko odakle ti one cene - pa na onom sajtu nema nista sto ima gps i 1din format.

Urmite neki od navedenih uredjaja, dodajte cenu gps-a, eksterne antene, softvera karti, prevoza, carine i PDV-a i doci cete do cene od preko 600e za uredjaj koji odgovara specifikacijama.

Drugi problem je kupovina nepoznatog uredjaja zbog kvaliteta mehanizma - pogotovu gde ceo ekran izlazi napolje.

Ako cemo do realno - DVD DiVX MP3, GPS, Dolby DTS, AV IN OUT, dual zone, ....itd a da bude dokazano kvalitetno (da je sa zapada a da se mozda pravi u kini) i da ima na sebi regularne iGO karte kosta dosta.

Comment

CBC Član
                              • 30.11.2006
                              • 87

U medjuvremenu sam nasao ovo:

Za 500 evra sa Route66 softverom i legalnim mapama, gps modulom i antenom, all in one dvd+divx+mp3 player, SD + USB, GPS softver je na SD kartici tako da ne moras da menjas DVD kada hoces da predjes na navigaciju, i jos dosta opcija, procitajte na sajtu.

Ovo je sajt proizvodjaca:
                              Ce domaine est peut-être à vendre!

Vrlo sam blizu da ga uzmem, morao bih jos samo da ga isprobam i uzivo da vidimo kakav je softver itd.

Dobra stvar je sto sa SD kartice mozes pokrenuti i druge gps softvere koji rade sa tim chipsetom, dakle nisi osudjen na Route66 ako se ispostavi da ne valja.

Sta ga znam meni deluje kao ok resenje. 500e je krajnja cena dakle nema carina transporta itd, uzimam ga direktno.

Comment

Working...
                              X