Koji all-in-one gps + slide tft + dvd?

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • bakara
    CBC Senator XXL
    • 29.01.2005
    • 977
    • nBGd

Napisao sam ti tamo za konektor...
    pozdrav

Comment

• IgorBGD
      CBC Član
      • 01.04.2007
      • 74
      • Novi Beograd

Hvala za opis, posluzice definitivno! Jos ako bude i slika

Comment

• cant_decide_what_to_drive
        CBC Član
        • 30.11.2006
        • 87

Evo jedne nabrzaka. Bice jos kad uslikam bolje...

Comment

• SilverLeaf
          CBC Početnik
          • 16.07.2008
          • 2
          • Sarajevo

Originally posted by cant_decide_what_to_drive
          Ugradio sam ga konacno!!! Za nepoverovati koliko je trebalo da se nadje ovde dovoljno hrabra dusa u servisu koja bi se prihvatila ugradjivanja.
          Cestitam i neka je sa srecom.
          Ja sam novi clan i nabasao sam na fourm jer sam u potrazi za slicnom jedinicom.
          Auto je VW Touran, i zelim izbjeci previse peripetlija oko instalacije koje si i sam imao.
          Nasao sam na ebay-u slicnu stvar koja pase za VW GolfV/Passat/Touran ima sve potrebne konektore i blackbox sa VW CanBus, tako da se moze koristiti postojeca instalacija i kontrola pomocu tipki sa volana. Mislim da je to sistem skoro istih funkcija kao i tvoj. DVD/GPS/Bluetooth/FMS RDS
          Kosta cca 400€ + 35€ DHL dostava + carina
          Prodavac ukljucuje 1GB SD carticu sa instaliranim Route66. GPS modul koristi isto WinCE i mogao bi se instalirati TomTom navigator. Steta sto Garmin Mobile XT nema podrzku za CE platformu (samo Symbian i Windows Mobile) jer ova aplikacija fino sljaka na N95, i garminove karte su najbolje za nase podrucije (Adria i SCG route)
          Linek ebay.de

Takodje sam uspio kontaktirati proizvodjaca
          i njegova cijena je 405 USD FOC Kina Shenzhen, pa cekam odgovor da vidim koliko to dodje sa slanjem. Nisam jos kupovao direktno od proizvodjaca iz Kine i bojim se da ima puno peripetlija. Ali vidim jos u narednim danima.

Link proizvodjaca, imaju uredjaje i za ostale marke auta
          Ukoliko kome treba mogu postati link na slike od User manuala.

Pozdravi iz Sarajeva

Comment

CBC Član
            • 30.11.2006
            • 87

Bravo, dobar izbor, dobro ti se uklapa taj uz auto. Srecniji ste vi sa 2-din prostorom. Ja sam pokrio temp. senzor ovako, to me jedino brine, sat i gorivo me ne zanima bas. Razmisljam jos uvek sta cu sa temperaturom da uradim i gde da montiram eksterni neki al da ne naruzuje izgled. Neke ideje?

Javi ako uspes da pokrenes jos nesto osim route66.

Comment

• PerkeNS
              CBC Član
              • 09.03.2008
              • 71
              • Novi Sad

Ljudi samo informativno za sada da pitam, posto jos necu kupiti ovako neki uredjaj, kada bude doslo vreme pregledacu detaljno.
              Reci te mi za ovako neki uredjaj da li se moze naci dobar za oko 200e? Koja GPS uredjaj ima najdetaljnije nase mape?

Comment

CBC Član
                • 30.11.2006
                • 87

Da u Kini, ali dok stigne do nas i dok ga montiras, trebace ti jos toliko okvirno. (carina, shipping, itd)

Ovo sto mi vezbamo ima u sebi GPS modul sa Windows CE sistemom na kojem mozes da pokrenes bilo koji softver koji izaberes i kupis. Dakle na tebi je da nadjes nesto sto radi pod Windows CE i sto ima mape koje zelis, i sto moze da se instalira na SD karticu.

Comment

• PerkeNS
                  CBC Član
                  • 09.03.2008
                  • 71
                  • Novi Sad

Hvala na odgovoru druze.

Kada bude doslo vreme da uzmem onda cu detaljno iscitati i pitati konkretno sta me zanima.

pozz

Comment

• Jasminko
                    CBC Senator
                    • 08.01.2008
                    • 248
                    • Vracar, Beograd,Srbija

Evo ti nesto sa maila koji su mi poslali likovi iz IPPEC-a,
                    pa vidi sta bi mogao da ispetljash...
                    Ovaj 2 DIN koji je mene interesovao kosta 305$, a kad se popnes na sajt
                    imas jos vishe opcija i raznolikih cena...

A evo ti i adresa sajta pa izbleji malo...ima svashta neshto

Saab 9-5 Aero..........
                    Nissan Primera 2.0 SLX.....
                    Punto2 HLX 16v.......

GO GO GO...Mega Team Racers

Comment

CBC Član
                      • 30.11.2006
                      • 87

Da potvrdim da sam probao chinavasion.com narucivanje i da su ok (placanje sa karticom tako da mozete i chargeback da uradite ako zezaju). Malo su sporiji ali to verovatno zato sto su veleprodajni sajt. Moguce je narucivanje semplova, dakle ako vam treba 1,2,3 uredjaja.

Da sam bio hrabar mogao sam i sam da kupim ippec preko neta da ne placam ovde lokalno vise. Ali dobro... da napisem makar da znaju drugi kada budu narucivali da moze i bolje da se prodje.

http://www.chinavasion.com/product_info ... ayer-1din/

Comment

• Maranello
                        CBC Početnik
                        • 28.07.2008
                        • 4
                        • Beograd

Ok ljudi sve sam ja ovo citao e sada ovako vozim pro_ceed-a i imam unutra 2-din simensov radio cd mp3 idt...e sada mene zanima da li bi kada bi ugradio 2 din dvd gps mp3... mogao i dalje da imam komande na volanu i da li bi mi na board computeru i dalje pisalo ime pesme hvala?kao sto mi sada sve tako radi

Comment

CBC Član
                          • 30.11.2006
                          • 87

Ako kupis branded 2-din neki skupi (alpine, kenwood, pioneer..) onda mozes kupiti i konvertor za kontrole na volanu, ali se moras unapred raspitati da li postoji za tvoj auto! Nema za sve.

Ako uzmes jeftinog kineza, oprosti se od tih komandi.

Sto se povezivanja sa bord kompjuterom tice, male su sanse za to iskreno.

Comment

• Maranello
                            CBC Početnik
                            • 28.07.2008
                            • 4
                            • Beograd

Ma iskren da budem o jeftinom kinezu i nerazmisljam, pogotovu o tome da narucujem preko onog sajta chinavasion na slepo, pa kad mi stigne, ako stigne da neradi itd...A da li bi mogao ti da mi preporucis neke alpina pioneer kenwood all in one proizvode koji su dobri a i koje bi mogao da kupim ??? hvala

Comment

• -Miki-
                              Moderator
                              • 09.11.2005
                              • 708
                              • Valjevo
                              • Honda Accord coupe cg4

Originally posted by Maranello
                              Ma iskren da budem o jeftinom kinezu i nerazmisljam, pogotovu o tome da narucujem preko onog sajta chinavasion na slepo, pa kad mi stigne, ako stigne da neradi itd...A da li bi mogao ti da mi preporucis neke alpina pioneer kenwood all in one proizvode koji su dobri a i koje bi mogao da kupim ??? hvala

Imas na sajtu izbor marke/tipa automobila i uredjaji koji odgovaraju za njega , pa proveri.

Pozz
                              Saab 9-3 sport sedan 1.9 TiD 150KS

Comment

• Maranello
                                CBC Početnik
                                • 28.07.2008
                                • 4
                                • Beograd

Miki bio sam ja na tom sajtu, cak sam i zvao posle pioneer ali ovi slepci kod nas nemaju ni jedan model strasno....Nego da li neko zna i ima iskustva sa JVC KW-AVX810???

Comment

Working...
                                X