Dobro,na stranu to.Da li je visa bolja od vag com 311?Da li su to u stvari isti interfejsi jer rade na K i L liniji ?Konkretno,priklopcam visu na wv vozilo sa vag com 311 programom i prikopcam to isto vozilo sa vog com 311 interfejsom i tim programom.Da li dobijam iste funkcije-mogucnosti?Ili vag com+vag com program pruza vise jer je namenski?Gde je caka?U softveru ili hardveru?
mislim da je svaki interfejs specifican, pa zato kad kupujes komplet dobijes poseban za vag, poseban za opel , sasvim drugaciji za visu itd...
neznam da li je iko probao da kombinuje razlicite interfejse i softvere, ali pretpostavljam da nece raditi...
recimo ako pogledas ovaj komplet:
Pola toga sto pise da radi nece raditi kako ti to ocekujes,jeftini uredjaji povlace dosta problema za sobom.Da se razumemo ne mislim samo na kineske kopije ,vec generalno na jeftina resenja u autodijagnostici.
Nesto se radi dobro nesto se jedva zavrsi a nesto neces znati da ima dok ne vidis na pravom uredjaju,najbolje da kupis nesto jeftino pa da uzivo probas sve sto te zanima...niko ti ne moze prepricati dok sam ne vidis.
pa nemoze i jare i pare, ti hoces da se bavis dijagnostikom i da zaradjujes .ako neces da trosis novce ti uzmi parce zice i sa tim radi dijagnostiku tamo gde je samo blik-kod i toje to.ti bi da radis recimo audija iz ,02 god sa 311 a tamo je can,zato za kvalitetan rad i za najmanje para naoruzaj se sa op-comom i vagom -najmanje 607 i pribavi jedan elm327 i mozes nesto da radis sa minimumom ulaganja.sa svim ostalim kombinacijama mlatis vec praznu slamu
Rudiću, smaraš, nauči prvo osnove dijagnostike, odluči koju grupaciju kola želiš da radiš, odluči da li ćeš to da radiš pomoću štapa i kanapa dok ne uhodaš posao ili da odmah kupiš nešto krštno. Onak ko želi da e bavi dijagnostikom a niej spreman da uloži bar 500 evra netreba time ni da se bavi.
Katanac.
Comment